בעזהי"ת.
אז בגלל שאין לנו עדיין תנור וגז (יש רק מיקרוגל ומקרר...), אנחנו אוכלים די אוכל שטח.
אז אני מכינה סלט טונה, ומחפשת גיוונים...
אני שמה בפנים: טונה, תירס, מלפפונים חמוצים, בצל חי, ומיונז. מה עוד אפשר לשים? אולי תיבול קצת אחר? [איזה תבלינים עוד אפשר לשים חוץ מממלח?]
וחוצמזה אני מכינה קוסקוס, ולוקחת שימורים של אפונה וגזר ושמה במיקרו, ומוסיפה נמס בכוס של מרק אפונה, ואז זה יוצא משהו נורמלי יחסית... איך אפשר לתבל את זה שייצא מיוחד? [כי כבר אכלנו את זה לא מזמן.]
תודה חברים!

)
)
