מחפשת מחפשת....אנונימי (פותח)

בחור שמחובר לרבינו (בעיקר בפנימיות,אבל אני גם אוהבת את הסגנון של כיפת צמר גדולה ופאות),עם לב טוב,צדיק וכו'...

אבל...

שיהיה גם עם ראש על הכתפיים,סגור על עצמו,יודע מה הוא רוצה,חכם....

(את זה קצת פחות קשה למצוא בברסלב לצערי ולפי נסיוני...)

יש כזה דבר,או שאני צריכה להתחיל להתפשר?

יש הכל.. אבל תבואי תמיד עם ראש ולבדניאלה .ד.
פתוח.. לא כי את מתפשרת אלא כי את מוכנה לקבל את הטוב שהקב"ה מזמן לך בע"ה מלא ב"הצלחה מתוקה!
אולי יש לי מישו בשבילך..דניאלה .ד.
אם את מעוניינת.. אשמח לשמוע ממך קצת
בעיקרון פתחתי את זה רק כדי להבין האם השאיפות שליאנונימי (פותח)

ריאליות בכלל,והאם קיים כזה דבר....

מגניב שחשבת על מישהו

שולחת מסר....

וואי ממש מזדהה איתך...אנונימי (פותח)

מענייין איפה כל הבחורים האלה

יש חופשימינוס

צריך פשוט לעשות שני דברים פשוטים

א. לדבר אם השדכן הראשי

ב.לברר כיון של ישיבות שיש בהם חברה בראש הזה {לא חסר}

ג.שדכניות בציבור החרד"לי...

כנ"לנתל'ה
ניסיתי,לא עובד.אנונימי (פותח)

ולא צריכה מלא,צריכה אחד....

את כל ההצעות שמינוס כתב כבר ניסית?נתל'ה
אני חושבת שכןאנונימי (פותח)
איפה אפשר למצוא בחורים בסגנון??[נאנח]אנונימי (פותח)

ואיזה שדכניות אתם מכירים?למי פונים?

אוח אוח.. תעשו לי סדר קטןדניאלה .ד.

כשאתן אומר 'בחור שמחובר לרבינו' הכוונה לברסלבר ממש? או לסרוג על ד' ועל הרב קוק אך מאוד מחובר לרבינו.<?

דברו תכלסמינוס

אם אתן רוצות ברסלבר ממש יעני חרדי יש שדכנים לישיבות שחורות

אם אתן רוצות בחור מבית דתי לאומי שמחובר מרבנו אבל לא בעניו של להיות שחור תחפשו ישיבות וכו...

אפשר לנסות אצל הרבנית בת אל גרינשפן

ברסלב זה לא שטריימל וכל התחפושת הזונתל'ה

ר' נתן לא היה הולך עם שטריימל אלא עם קסקט, ושבפורים הלבישו עליו בעל כורחו את השטיירמל הוא נאנח והתבטא "למה הם שמים לי את השועל הזה על הראש?!".  (מובא שיח שרפי קודש)

גם ר' לוי יצחק בנדר ממאה שערים לא היה הולך עם שטריימל אלא עם קסקט, ורק כשהסבירו לו בשביל כבוד שם רבינו שילך עם השטריימל אז הסכים (מפני שהיה אז ראש החבורה).

כמה שקר יש בעולם הזה, והמפתיע והמצער שגם בתוך ברסלב, אדם יכול לחזור בתשובה ולהסתפר ולהשאיר מהשיער הארוך שלו פאות ארוכות, לשים כיפת "פונפון" וכבר נהיה ברסלב וצדיק ויש לו ביקוש בעולם השידוכים וכו' וכו' רק בגלל שלומד אצל רב כזה או אחר במאה שערים.. ואפילו פעם אחת לא פתח שולחן ערוך או ליקוטי הלכות..

ואילו יש אדם אחר שמתבודד כל יום, ולומד שולחן ערוך, נוסע לאומן בראש השנה, למד ספרי רבינו כמה וכמה פעמים עד שאפילו כמעט יודע אותם בעל פה וכו'  ולומד תורה שיעורים כסדרן כפי ציווי רבינו (עיין שיחות הר"ן עו') לא מסתכלים עליו בכלל, למה? כי יש לו כיפה סרוגה..

בנות ובנים תצאו מהאשליות.. רבינו היה נגד כל הסטיגמות והקבוצות והמגזרים והשטויות האלה..

"ועל בגדים לא היה מקפיד כלל" (סיפורי מעשיות יב'- בעל תפילה) ברור שרצון רבינו היה שאדם ילך עם בגדים נקיים ומסודרים ולא קרועים וכו', אבל מפה עד להחשיב בן אדם כברסלבר בגלל הלבוש או בגלל ישיבה או מאה שערים וכדומה- אין שטות גדולה מזו!!

ר' נתן היה רגיל להביא את הפסוק מספר איוב "קטן וגדול שם הוא", היינו- מי קטן? מי גדול? שם הוא- בעולם האמת יודעים מי קטן ומי גדול .

מובא בשיח שרפי קודש שר' לוי יצחק בנדר היה אומר- מי שבעולם הזה היה חסיד של ר' נחמן בשם מושאל, דהיינו שרק קרא לעצמו ברסלב אבל לא היה חי את חייו לפי ההנהגות של ר' נחמן, אז גם בעולם הבא כשיגיד שהוא חסיד של ר' נחמן ושיקחו אותו אליו לתיקון הנשמה וכו', יביאו אותו לר' נחמן אבל בשם המושאל ולא לרבינו האמיתי..

יש לאחותי חברה שהיא גדלה בתור דתית לאומית והתקרבה לברסלב דרך מדרשה מסויימת במאה שערים, ושמה עשו לה שטיפת מוח "שרק פה האמת" " ורק פה זה ברסלב" "ומפה התגלה המשיח" "ורק מי שיש לה זכות תתחתן עם בחור מהשיבה ותשאר בקהילה", רק פה ורק פה..

והכירו לה בעל תשובה שחזר בתשובה רק לפני כמה חודשים, וכמובן שהיא לא יכלה לגלות את הפער והשוני שיש ביניהם במנטליות, בסגנון, ומה הרמה הדתית שלו, ומה עשה בעבר וכו' בתוך 2 פגישות (שזה המקסימום שמותר להם להיפגש..) הרב נתן לה שיעור והרצאה "באמונת חכמים" ושעד כמה היא צריכה להתבטל אליו ושיהיה לה ענווה ושפלות כדי לקבל את זה שהבחור הזה הוא בעלה ושורש נשמתה..

התגרשו אחרי 3 חודשים..

היא מספרת שהלכות בסיסיות הוא לא יודע, ניבול פה וקללות זה חלק "נורמלי" בויכוח, לעבוד ולפרנס את הבית אסור כי זה חוסר באמונה, (כנראה "ששכח" שיחה מפורשת בחיי מוהר"ן - אות תקא
מִכְּבָר אָמַר שֶׁחָפֵץ מְאֹד שֶׁיִּהְיֶה לָנוּ פַּרְנָסָה. אַף- עַל-פִּי שֶׁבִּטָּחוֹן גַּם כֵּן טוֹב מְאֹד, אַף-עַל-פִּי-כֵן טוֹב מְאֹד כְּשֶׁזּוֹכִין שֶׁיֵּשׁ לוֹ מַעֲמַד פַּרְנָסָה, כִּי בְּמָקוֹם עֲבוֹדַת הַבִּטָּחוֹן בִּמְקוֹם זֶה יַעֲשֶֹה עֲבוֹדָה אַחֶרֶת. כְּלוֹמַר כִּי אִם לֹא יִהְיֶה לוֹ מַעֲמַד פַּרְנָסָה וְיִהְיֶה לוֹ בִּלְבּוּל הַדַּעַת מֵהַפַּרְנָסָה וְיִצְטָרֵךְ בְּכָל פַּעַם לְחַזֵּק עַצְמוֹ בְּמִדַּת הַבִּטָּחוֹן, בְּמָקוֹם זֶה יַעֲסֹק בַּעֲבוֹדָה אַחֶרֶת וְהִתְחַזְּקוּת אַחֵר בִּשְׁאָר עִנְיְנֵי עֲבוֹדַת ה', וְהָבֵן. וְאַף-עַל-פִּי-כֵן אָמַר שֶׁהָעִקָּר הוּא בִּטָּחוֹן, וְאָמַר בְּזֶה הַלָּשׁוֹן נָאר בִּטָּחוֹן) ולכבד את האישה ולעזור לה? מה פתאום?! הרי צריכים רק להיות דבקים בה' ובתורה ובצדיק האמת.. (וגם פה כנראה "ששכח שיחה מפורשת בספר שיחות מוהר"ן - אות רסד
הזהיר לכבד וליקר את אשתו. כי אמר: הלא הנשים הם סובלים צער ויסורים גדולים מאד מאד מילדיהם, צער העבור והלדה והגדול כאשר ידוע לכל עצם מכאובם וצערם ויסוריהם בכמה אפנים הקשים וכבדים מאד מאד. על כן ראוי לרחם עליהם, וליקרם, ולכבדם. וכן אמרו רבותינו זכרונם לברכה (בבא מציעא נט.): 'אוקירו לנשיכו כי היכי דתתעתרו', וכן אמרו (יבמות סג.): 'דינו שמגדלות את בנינו' וכו': )

אני ח"ו לא מכליל ולא אומר שכולם כאלה, רק רוצה לומר שאנחנו צריכים לפקוח את העיניים ושהעולם לא יטעה אותנו, ולהפסיק להיות חיצוניים, ובמיוחד בשידוכים לא להיות בררנים, אלא לבדוק כל הצעה לעומק, וזה שהוא מישיבה כזו אז זה לא מחייב שהוא בטח כזה וכזה וכזה וכו' וכו'.. או שהיא למדה באולפנא כזו אז זה לא מחייב שהיא בטח כזאת וכזאת וכו' וכו'..

תהיה בטוח,קחו עמכם דברים
שאם תביא לי (או לכל בחורה אחרת לצורך העניין) בחור עם הלב שאני מחפשת,שקשור לרבינו וכו'-אני אקח אותו בשתי ידיים.

עם פאות או בלעדיהן.
אני מקווה שהוא יקח אותך בשתי ידיו לפני שאתדניאלה .ד.

תעשי זאת

האנונימית הראשונה....אנונימי (פותח)

אני לא מדברת על מישהו סרוג קלאסי שרק לומד מדי פעם ליקוטי מוהר"ן

אני יותר מדברת עם החבר'ה עם הכיפת צמר ופיאות (אם להיות חיצונית...)

שמחובר לרבינו,טס לאומן וכו'

מצד שני לא חי בסרט...כן מאופס על עצמו,כן יודע מה הוא רוצה

לא גבעוניסט (אני כן מסכימה עם הגבעוניסטים,פשוט לא מתכוונת לגור בגבעה...)

עמוק,שמח,רגיש וכו'

לא אכפת לי באיזה ישיבה הוא לומד,אם זה משנה.

העיקר חיבור לתורה ולה'.

מה לגבי תורת החיים ניסית? ולמה כותבת מאנונימי..???נתל'ה
יש לי את הסיבות שלי,וכן.אנונימי (פותח)
היה פה פעם לפני כמה שבועותנתל'ה

פרסום של שדכנית גם לברסלב

אבל אני לא בדיוק ברסלב חרדי.אנונימי (פותח)

אם כבר אז יותר חבקו"קי כזה (אם חייבים להכנס להגדרות)

לפי מה שזכור לי השדכנית כתבה שיש לה במאגר כלנתל'ה

הסגנונות בברסלב וגם דתי לאומי ברסלב, ולאו דווקא ברסלב חרדי,

אני באופן אישי נרשמתי אצלה וכבר שדכה לי 3 בנות (לא שיצא משהו אבל כבר משהו..צוחק)

יש לך מספר?אנונימי (פותח)
כן..נתל'ה

שידוכי שמחה- 0524770297

(בזמנו היא פרסמה את המספר שלה בבית, אבל הוא התקלקל, אז היא אמרה לי שאתקשר אליה לפלאפון)

וגם פרסמה להתקשר בשעות הערב בין 20:00 ל- 22:00

השאלה העיקרית היא- האם היית אצל השדכן הראשי באומן..חח..??? דוס

תודה.וכן....אנונימי (פותח)
אנונימית יקרהמעריצה של אבא
עבר עריכה על ידי מעריצה של אבא בתאריך י"ב בשבט תשע"ג 18:55

אני מזה מבינה אותך זה בדיוק מה שאני מחפשת מילה במילה..וגם אני לא מתכוונת לגור בגבעות ומשום מה רוב הבחורים בסגנון הזה כן רוצים לגור בגבעות...

אני גם ממש מבינה..איפה האמת?

קלעת בול למה שאני מחפשת.. חוץ מהקטע עם הגבעות

איזה ישיבות זה הסגנון הזה בכלל? 

גם הרבה בנים מחפשים רק מהכיוון השני.. נתל'ה
לא נראה ככה^..חחמעריצה של אבא

מה שנותר שה' יפגיש בינהם בע"ה

אממ...עובד ה בשמחה!!
אני קצת חושב שזה לא נכון...
יש הרבה רק צריך לדעת איפה לחפש...
רמת גן לדוג׳ יש חבר׳ה לענ״ד ממש כמו שאת מחפשת...
נשואים.............אנונימי (פותח)
^^^חחח מצחיקהמעריצה של אבא

אל תתייאשי אולי יש אחד רווק בשבילך..דוס

חחח....עובד ה בשמחה!!
אני לא כ״כ יודע בת כמה את, ואני גם לא מכיר מאה אחוז את הישיבה הקדושה והמתוקה (ה׳ ירחם עליינו!)ואני לא יגמור פה לשפוך תארים על הישיבה הזאת...
אבל יש שם קצת רווקים (מבוגרים...)

ו...
ישועות בעזרת ה׳ יתברך!
נראה לי שברמת גן הם לא ממש ברסלבים אלאנתל'ה

חסידים.. ובכלל לא טסים לאומן..

גם חסידים זה טוב.מעט זה גם טובאנונימי (פותח)
חח. אהבתי יש שם שדכנית בשם הדר דברת אתה?נתל'ה
נראה לי שהדר כבר לא שדכנית שםמעריצה של אבא
ומה עם ישיבת תורת החיים..??נתל'ה
יש לי את המספר של השדכןמעריצה של אבא

אם תרצי בשמחה אתן לך תמספר

גם ברמת השרון ובכפר חסידים סיכוי טוב שיש כאלה חבר'אנונימי (פותח)

ה!

גיבעוניסטים...בצפיה לגאולה

ואם כן באלי מישו כזה מהגבעות וכו'... 

מישו יכול לתת לי שמות של ישיבות?

לאנונימית הראשונה-חמשתאלאחרונה

יש לי רעיון למישו כזה, מוזמנת לפנות אלי באישי...

מישהו יודע כמה זמן הליכה מבני ברק לירושלים?abrahami

לפי מה שכתוב המרחק הוא 50.5 קילומטר

https://nearby.co.il/%D7%9E%D7%A8%D7%97%D7%A7/%D7%91%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A8%D7%A7/%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D

סליחה אם הנושא קצת לא קשור, לא ידעתי באיזה פורם לשאול.

מתכנן ללכת?זיויק
אם המטרה היא להנות ולא רק להגיעפתית שלג

אז  כדאי להיצמד לשביל ישראל. לפי המקטעים הרגילים של שביל ישראל זה בערך 3 ימים.

תודה רבה!abrahamiאחרונה
אומןרק להידבק בצדיק
עבר עריכה על ידי רק להידבק בצדיק בתאריך ט"ו בטבת תשפ"ו 1:23

אהלן
מישהו או מישהי פה טסו פעם לרבינו?
היה לכם מחשבות על היציאה מארץ ישראל?
אני ספציפית מאד רוצה לטוס ודיברתי עם מישהו, אמרתי לו שאני מרגישה שזה חלק מהעבודת ה' שלי,
הוא אמר לי שעיקר עבודת ה' זה להיות חלק מכלל ישראל, מתהליך הגאולה שעמ"י עובר, 
וארץ ישראל היא חלק בלתי נפרד מהתהליך הזה..
הוא אמר שאי אפשר לטוס כדי לעבוד את ה' עם עבודת ה' היא כלל ישראלית..
אבל אני מרגישה שיש פה נקודה שהיא מעבר...
אז אשמח לשמוע מחשבות ותשובות נוספות..
תודה רבה!

מותר לטוס לקברי צדיקים.אני:)))))

אני גם רוצה 

זה לא כ"כ פשוטברגוע
לא פשוט, אבל אפשרי למאן דאמר.נפש חיה.
נכוןברגוע
מבינה אותךאשר ברא

גם אני עסקתי רבות בסוגיה הזאת.. והייתי מהמתנגדים ליציאה מהארץ.

ובסוף כשקיבלתי הזמנה מרבנו, אמרתי לעצמי שאני נוסעת לצדיק באמת בשביל לחזק את עבודת ה'- להיות בבחינת תלמיד שהולך לרבו.

לי מאוד הפריע שהרבה נוסעים לאומן וגם לשוק שם לעשות קניות... אז אמרתי לעצמי שאני מגיעה באמת בשביל להשתטח ולא לשופינג.

וגם לפני ובמהלך הנסיעה עזר לי מאוד ללמוד את שיחות הר"ן ט"ו שם רבנו מספר לר' נתן על מעלת ארץ- ישראל.

וכשחזרתי לארץ התחברתי הרבה יותר לקדושתה ומעלתה..

ולגבי עם מי מתייעצים על זה, כל אחד יגיד לך מנקודת ההשקפה שלו. וצריך לדעת עם מי להתייעץ בנושא- בצד ההלכתי ובצד ההשקפתי.

שתזכי להזמנה אישית!

קצת כמו השיר של בינינפש חיה.אחרונה

כל צעד מקרב אותנו

לגלות שוב את פנייך

הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה

אולי יעניין אותך