בס"ד
אני אמנם חדשה כאן אבל קוראת סמויה כבר הרבה מאוד זמן,
שמתי לב שיש כאן אנשים עם ראיה חכמה ובריאה על החיים ומה גם זהו פורום דתי כך שאני מקוה שתבינו יותר טוב את המצוקה שלי..
אני כבר נשואה ב"ה וגרה רחוק מההורים ולכן יוצא לנו לבקר פעם ב..
אציין שמדובר במשפחה נורמטיבית, חמה מלוכדת וברוכת ילדים,
לפני שנתיים בביקור אצל ההורים השתמשתי במחשב הנייד שלהם כי הייתי צריכה את האינטרנט ותוך כדי השימוש הייתי צריכה להיכנס לאתר שניכנסתי קודם וכדי למצוא אותו חיפשתי בהיסטוריה של המחשב ואז גיליתי לתדהמתי שמות ואתרים שלא חלמתי בחלום הכי גרוע שלי שח"ו מישהו מבני הבית יגלוש בהם...ובמיוחד שזהו המחשב הנייד של אבא שלי, אני עדיין מנסה לקוות שזה לא הוא אבל המחשב הזה נמצא איתו כשהוא נוסע (והוא נוסע די הרבה בשביל עסקים) ובשונה מהמחשב של הבית במחשב הזה אין חסימה...
לא ידעתי מה לעשות עם המידע הזה וחוץ מזה שהוא אוכל אותי מבפנים אני לא מעיזה לספר אותו לאף אחד אבל אני יודעת שצריך כאן עזרה, יכול להיות שזו היתה מעידה חד פעמית ויכול להיות והלוואי שזה לא הוא אבל אם חו"ח זה כן, אני פשוט נשברתי, האמון שהיה לי במי שחינך אותי ,במי שאני אוהבת ומעריכה, האמון הזה נשבר אצלי, אני מבינה שלגבר יש יצר ולפעמים מה שמגיע מצד היצר, לא סותר את ההבנה והידיעה אבל בכל אופן,,זה אבא שלי!! קשה לי לשמוע ממנו יותר על דברי מוסר וכו'...
ובמיוחד שאני את החיים שלי כבר בניתי ובונה אבל אם המצב הזה ממשיך שמה אני מרגישה מחוייבות לעזור ולא יודעת איך...אנא עיזרו לי!