יש לי בעיה רוצים לעזור?אנונימי (פותח)

אני בהדרכה כבר יותר 10 חודשים ופשוט לא הולך לי טוב.... אני לא מצליח להתחבר לחניכים שלי כמו שצריך, אני גרוע בלהעביר פעולות ולתכנן אותם עוד יותר, המדריך שאיתי הרבה יותר מתאים ממני, אני מרגיש שלא צריך אותי ואני סתם מבזבז על זה מלא אנרגיות וזה מתסכל אותי ועושה לי הרגשה רעה בכל פעם. אני לא יודע מה לעשותת

מה את אומרים הלוואי ותיתנו לי עצות מועילות

>>>תפוזה 1
בס"ד

אם תמשיך את ההדרכה בהרגשת ה"לא צריך אותי", "לא הולך לי טוב", "גרוע בלהעביר פעולות", סתם יהיה חבל. אל תתן לזה להמשיך להתגלגל ככה, תחפש עם עצמך איפה תוכל להשתפר קצת. אל תגיד, טוב, עד עכשיו הלך לי ממש באסה אז כנראה המצב לא יכול להיות יותר טוב, הלך עלי. אכלתי אותה. "תחשוב טוב יהיה טוב תאמין בעצמך", בעיקרון אני שונאת שמצטטים את זה סתם, אבל עכשיו זה ממש נראה לי קשור.
תשב עם עצמך יום אחד ותחליט, זהו, עד עכשיו היה על הפנים, מעכשיו אני רוצה קצת יותר [נגיד] להתחבר לחניכים, ותבוא לפעולה עם מצב רוח טוב ומוטיבציה שיהיה יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו. ובאמת באמת תחזיק בתקווה הזאת, אל תתיאש אחרי שאתה רואה ששוב פעולה הלכה קצת עקום, לכל אחד יש טעויות, ולפעמים חלק ממה שקורה זה לא אשמת המדריך. ואל תיקח את זה בתור "ביזבוז אנרגיות" אלא השקעה שבסוף יוצא ממנה חיובי! תאמין! ואם הגעת לתפקיד הזה של מדריך כנראה אתה יכול. שום דבר לא קורה במקרה.

חו"מ, יכול להיות שסתם אתה רואה ככה את הדברים שחור. יש מצב שפשוט שיכנעת את עצמך וטיפטפת לך שאתה מדריך לא טוב, ולא הולך לך וכ'ו. אני מאמינה שאם היית מסתכל מהצד היית רואה דברים שבתור מדריך הועלת בהם.

ב"הצלחה!
יכול להיות שפשוט מההתחלה ציפית יותר מידי,שוס להיות שלוס
ואז הגעת ושמת לב שזה לא כזה טוב...
או שתנסה באמת לשנות גישה-כמו שאמרו קודם...
אל תהרגו אותי אבל אני חושבת שאם ממש לא טוב לך אז תצא... כי בסופו של דבר אם ככה זה באמת אז גם אתה מפסיד מזה וגם החניכים...
דבר עם המד"ש שלך,פגזניקית גאה!
תסביר לו איך אתה מרגיש.. אולי שייתן לך פעולה אחת לעשות לבד, ולהעביר לבד, שתהיה פעולה תותחית! תודיע לכל החניכים! אח"כ תלווה ת'חניכים, תדבר איתם קצת..
ככה הם ייתרגלו אלייך, יתחברו אלייך, ויאהבו אותך.

בהצלחה מלא!!
דווקא נראה לי שזה ברור שתשאר!!!נצח לנצח!!!
אומרים שכל אדם שנמצא במקום כלשהוא יש לו שם תפקיד!!!

אני בטוחה שגם בשבט שלך יש חניכים שיותר זקוקים לך.. וגם אם המד"ש יותר מצליח (או שלפחות ככה זה נראלך..) בכ"ז.. תנסה למצוא את החניכים שכן אפשר להתחבר אליהם ולעניק להם... תנסה על תיצא מהר!!!- בסוף תיהיה לך הרגשת החמצה שלא ניסית עד הסוף בדברים האלה לא נשברים מהר (10 חודשים זה לא סוף העולם...)
אם אתה הולך להמשיך ככה- תצא. סליחה על הדוגריות.שירה חדשה
בס"ד.

אם אתה מתכוון להסתכל על הכל מנקודת מבט אחרת
(ואני יודעת, אני סה"כ אחת מבחוץ, אני לא יודעת כמה זה קשה וכו' וכו' )-
אז נראה לי שתפוזה1 וזאת מפג"ז ענו ממש לעניין.

ב"הצלחה לך!!
בכל החלטה שתבחר...
....חסה :)
ב"ה

אני חושבת שאתה צריך לישאר כי יש כול מיני סוגים שונים של ילדים/חניכים יש שמתחברים לאנשים כאלהו... ויש שמתחברים לאנשים כאלהו.

אני רוצה לספר לכה לכול מי שחובש/שוקל לפרוש מהדרכה רק בגלל שלא קל לו מכול מיני דברים:
שנה שעברה היתה לנו מדרעכה שעזבה בגלל כול מני סיבות(שאני לא הלכת לפרט אותם)
ומאז שעזבה השבט התפקר לגמרה ולא יצאנו לשום דבר של התנועה. אני חושבת שאם היא היתה נשערת עוד כמה חודשים היה מצבו של שבטי אחרת.
אני אומרת ושוב אומרת שאם יש חניך אחד שאתה יכול לעזור לו לא משנה במה תישאר אילו אם זה חינך אחד אתה לא יודע מה הסניף /השבט/הפעולות יכולות לעשות לחניך אני היתי נשערת אפילו שאני ודעת זה מה שאני היתי עושה

מקווה שעזרתי
לילה טוב ושבת שלום
חסה, בכונה כתבת התפקר? כאילו- מלשון הפקרות..פגזניקית גאה!
או שרצית התפרק. מלשון התפרקות.
יש הבדל.

ושוב, למה אכפת! אל תצא ככה מהר, אבל שנה גישה.
בהצלחה, העם איתך!!
התפרק לשון התפרקותחסה :)
אה, זהו. לא הבנתי באמת.פגזניקית גאה!
תהיה כן עם החניכים ותדבר איתם הרבהיוסי בסון
ותקשיב להם! זה חשוב מאד
ואם לא הולך אז תנסה לארגן דברים אחרים כגון פעולות אמצע שבוע גדולות וכו'
בהצלחה
קומונר נתניה
תעניין אותםראש יהודי
תעשה להם פעולות מעניינות
לדעתי-הסנה-בוער
בס"ד
קודם כל כל הכבוד שאתה לא גורר את זה עוד, ומברר.
אז דבר ראשון לא, א-ל תשתף את החניכים בהתלבטות שלך. זה סתם יפגע בהם. גם אם תחליט לעזוב, א-ל תגיד כי לא הבחברת, א-לא מסיבות אישי'ות.
אז ככה: פשוט קח לעצמך פסק זמן. שב עם עצמך, ותחשוב: במה אני מועיל לחניכים שלי? במה אני יכול להועיל לחניכים שלי? באיזה תחומים אני חזק? איך אני יכול להעביר ואתם הלאה, לחניכים? למה אני לא מתחבר לחניכים? מה ההבדל ביני לבין המד"ש שלי? איך היחס של החניכים לכל אחד מאיתנו? כן, א-לו שא-לות פסיכולוגי'ות שכא-לו, אבל אם תחשוב עלי'הן טוב- ממש תברר את עצמך.
וכבר אמרתי לאנשים פה, זה שיש מדריך שקט ואחד רועש, זה לא אומר שאת השקט לא אוהבים. נכון, יש כא-לו שיתיחסו א-לי'ו י'ותר, בטבעי'ות, אבל שתדע שדו'וקא את השקטים חניכים ממש מעריכים, ובד"כ אם י'הי'ה להם עני'ין אישי- א-לי'ו הם יבואו.
ובאמת, יש לך אור משלך תפיץ אותו! א-ל תכבה אותו!

ועכשי'ו לחניכים החשובים:
אותם, תסלח לי, זה לא כל כך מעני'ין שאתה לא מתחבר. אז תעשה לך בדחיפות בירורים עצמי'ים, ואם אתה מבין שזה לא זה- לצאת. ואם אתה נשאר, עם מוטיבצי'ה!
לא נראלי שתגובה פה באמת תעזור לך...אפוש
בס"ד
אתה צריך מישהו שמכיר ת'דינמיקה של הסניף והשבט...
אבל שגם לא יהיה אינטרסנטי..
אני לא חושבת שמישהו פה באמת יוכל לעזור לך אם הוא לא שומע הכל מכל הצדדים..
בכל זאת בהצלחה!
צודקת מאודיוסי בסוןאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך