מערוך עם קוצים?
ראשיתו של הענין הזה בפסח שנה שעברה. ראיתי סרטון (נראה לי אפילו פה בפורום) על אפיית מצוות "חצי יד" בצרפת. אחד הטריקים שבהם השתמשו שתפס אותי היה מערוך עם קוצים, ששימש לעשית החורים במקום הרדלר המסורתי.
למה זה תפס אותי? כי עם הרדלרים יש שתי אפשרויות. או להשתמש ברדלר חד פעמי שזה יקר מאוד, או לפרק כל פעם בשביל לשטוף, שזה המון עבודה.
חיפשתי תחת הכותרת ציוד לאפיית מצות, לא מצאתי.
חיפשתי בחנויות מתמחות לקונדיטוריה (באיטנרט), מצאתי מערוכים שעושים כל מיני דוגמאות מעניינות, אבל לא מערוך עם קוצים
אולי למישהו יש רעיון איפה אפשר לקנות?
)
)

