אבל נו שוין, שנה שעברה זה היה על אנטומיה,
אז ברור שזה עדיף ![]()
![]()
תודה 
אז ברור שזה עדיף ![]()
![]()
תודה 
גם שמעתי שההנהלה שם בלאגניסטית...
ואני צריכה מוסד מסודר...
כי בד"כ הסעיף הזה נועד לסנן ערבים מלהיכנס למכללה.
אז יכול להיות שיכניסו אותך בחריגים
תנסי
אין מה להפסיד.
אין מצב אמרו לי מקרוב...
לק"י
ואני במכללה דתית..
אולי יתנו לך אם תתנדבי?
אז ברור שזה עדיף ![]()
![]()
תודה 
אני לומדת שם ומכירה מישהי שהתקבלה בלי לעשות שירות.
אל תשאלי סתם בנות שלומדות שם, תבררי בהנהלה.
- במכללה באמת אין לשון, אלא יש ספרות. בנוגע לנסיעות, אפשר להישאר במעונות גם אם את גרה בי-ם, נסיעות זה דבר מתיש ומעייף במיוחד שלומדים ימים ארוכים.
- אל תפסלי סתם את 'מכללת הרצוג', כדאי לך ללכת ולבדוק. אני יודעת שיש שם לימוד ברמה גבוהה עם מרצים איכותיים, ואווירה ממש טובה. חוץ מזה, שבאמת שם את תוכלי לשלב תנ"ך ולשון. בנוגע לנסיעות, נראה לי שעדיף 3 ימים מלאים על 4 של המכללה (שבשניהם יש לך נסיעות לפי מה שכתבת).
- באורות אין לשון, ממקור אמין.
מעונות זה לא דבר כזה נורא, אלא אם כן יש לך חרדות ברמה קיצונית. בעיניי שווה להיות במעונות ולחסוך את הזמן של הבוקר-ערב, מאשר להסתובב עם עיגולים שחורים מסביב לעיניים. אני בחרתי ללמוד במקום שקרוב אליי הביתה והוא ברמה דתית בסדר, מאשר מקום איכותי ותורני במרחק של שעה וחצי (כל כיוון).
בס"ד
אבל זו אחלה מכללה (למדתי שם
)
אני לא מכירה את מכללת הרצוג אבל אני חושבת ששווה לבדוק, גם אם היא נשמעת לך ממלכתית (מכללה זה לא אולפנא!!! וגם מותר בהחלט לא להסכים עם ההשקפה של האנשים. השאלה איך התוכן של השיעורים שנלמדים שם...)
בהצלחה!
ממלכתים? התכוונת גושניקים... מאוד.
בעיקרון לדעתי די קייטנה שם (למדתי גם במקומות אחרים) - יחסית למכללות נראה לי שהדרישות שם פחות.
כמובן נוכחות, אבל אין ברירה. הרמה והדרישה בכללי זה די בקטנה, לפחות בניסיון שלי. אבל תחשבי טוב מה את רוצה ללמוד שם חוץ מלשון (כידוע את צריכה 2). המון בנות לא יקחו שם בחיים תנך או מחשבת, כי כאמור זו מכללה של הגוש עם כל המשתמע מכך. אני למדתי שם כמה קורסים עם רבנים שבלשון עדינה - ממש עצבנו אותי... באוניברסיטה היה פחות גרוע.
אפשר לקחת היסטוריה, ספרות, תבררי. בהצלחה
נ.ב. יש הסעה (בתשלום) מירושלים וחזור
מרב.
קצת שוק אבל נתגבר עליו..
מלמד=]אבל נו שוין, שנה שעברה זה היה על אנטומיה,
אז ברור שזה עדיף ![]()
![]()
תודה 
לדעתי זה מעיד על המכללה כמכללה איכותית, שבזכותה את והתואר (וגם יכולת ההוראה שלך
) יצאו גם כאלה.
אנושיים מאוד, יש עם מי לדבר, רמה גבוהה.
דרישות? יש בכל מקום.
קירבת מגורים היא דבר משמעותי ביותר, לדעתי. הנסיעות כבר לוקחות את כל האנרגיה.
פשטידת ברוקוליאחרונהיש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/