אז ילדתי וברוך השם שמחים בתינוק ואוהבים אותו נורא..
מחליפים לו ונותנים לו לאכול ונותנים תשומת לב ובשבילו שנינו אני ובעלי הכל , אני משרה מלאה עם התינוק, ובעלי משרה חלקית..
פתאום היחסים ביני לבין בעלי השתנו - ממש הופתעתי לגלות בו ולראות איך הלחץ והטיפול בתינוק וחוסר השינה שלו .. וגם שלי משפיעים עליו, כנראה גם עליי, הוא לפעמים שוכח לתת לי יחס כמו לפני הלידה, לתת תשומת לב גם לי- כן אני אמא , ונכון אני גם רוצה תשומת לב מבעלי כמו ממקודם כמו שנה וחצי שהיינו נשואים שהייתי חשובה והתחשב בי תמיד, ותמיד תמיד דיבר אליי הכי יפה שיש ומה שאני מחליטה הכל אני בראש מעייניו.
פתאום אני כבר לא, אז מידיי פעם , פה ושם אני כן מקבלת מחמאות והכל ויחס מקסים רק שהתרגלתי ליותר.
האם להתחיל להתרגל למצב החדש?
האם בגלל שזה ילד ראשון והוא אפילו לא בן חודש עדיין אז הוא וגם אני יש לי חלק בזב , בכל זאת לא ישנים טוב וכו'.. שנינו קצת שכחנו שהיינו מדברים אחרת אחד לשני מתייחסים ונותנים מחמאות.
האם זה בגלל הדיני הרחקות ?
שלא תבינו לא נכון הוא מאוד מסור ואוהב ונותן ומתחשב הוא מקסים, אולי הייתי רגילה ל100% בשבילי ועכשיו זה מתחלק?
שיהיה ברור אני הכי שמחה בעולם שהוא נותן את המון לקטנצ'יק שמחה מאוד !
סתם רגע של שיתוף, אם יש עוד נשים שמרגישות כמוני אשמח שתגיבו!
אם יש לכן דברי עידוד וחיזוק אשמח לשמוע!
אני מנשות הפורום כתבתי באנונימי כי זה משהו אישי שלא שיתפתי בו אף אחד ואת האמת אפילו את בעלי לא, כי לא היה לנו זמן , יכול להיות שנבר על כך בהמשך ..
אגב גם אני מן הסתם בטח קצת שיניתי גישה מאז הלידה ,נראלי..

)