החלטתי להכין עוגיות שוקוצ'יפס. אמא שלי אמרה לי שהיא מכינה פי אחד וחצי מהכמות הרשומה על החבילה, עבור חבילת שוקוצ'יפס אחת.
אני לא יודעת אם היא מכפילה הכל או לא, אבל אני הכפלתי (ב-1.5) הכל.
במקום לשים חבילה וחצי של מרגרינה, שמתי כוס שמן וחצי חבילת מרגרינה.
ויצא בצק רטוב כזה... הוספתי כבר כוס וחצי של קמח, בערך (בנוסף לכמות המוגדלת של הקמח ששמתי מלכתחילה), ולא נראה שינוי ניכר.
מה עושים? להכין את העוגיות ככה, במצבן הנוכחי? יש דרך להציל את הבצק הרטוב הזה?
(דחוף לעכשיו, כמובן).
תודה!

)
)
