אין על העוגיות האלה:
חצי קילו קוואקר עבה (לא טחון)
כוס וחצי סוכר חום
כוס שמן
כוס טחינה גולמית, רצוי מלאה.
מערבבים ומשהים במקרר לשעתיים (אם בטעות השארתם ללילה שלם לא קרה כלום..)
מוסיפים ארבע ביצים ותוספות כיד הדמיון:
כוס שוקולד צ'יפס מהסוג הבריא יותר (כמו אופנהיימר)
כוס חמוציות, תמרים קצוצים, צימוקים, אגוזים ומה שבא לכן, לפי מה שיש בבית.
מחממים את התנור לחום בינוני
בעזרת שתי כפיות לוקחים כמות לא גדולה של העיסה ומשטחים על התבנית לצורת עיגול.
אופים כעשר דקות, או עד שהקצוות מתחילים להזהיב.
מוציאים, מצננים, ומקפיאים חצי, כדי שלא יתחסל תוך יום...
)
)

