תגידו, אתם/ההורים שלכם/החברים שלכם כותבים לפעמים לחבר/ידיד/קרוב משפחה ברכה על כרטיס מיוחד?
רוצים להיות שותפים בסיוע לקהילה?
אם כן, תמשיכו לקרוא. שווה.
במסגרת ההתנדבות שלי עם נוער בבי"ח גהה אנחנו מכינים אגרות ברכה ומוכרים אותם.
האגרות האלה ממש יפות,

ואנחנו מחפשים איך לשווק אותם לציבור.
טוב, נו מה אני יכולה לעשות?
בשביל זה יש חברים!!
אהבתם? מוזמנים ליצור איתי קשר ואראה איך אפשר להעביר לכם.
ואם אתם מכירים מקומות שישמחו לעזור לנו לשווק את זה כמו חנויות שמוכרות דברים בסגנון אשמח אם תפנו אותי אליהם.
שתדעו לכם, שכל כרטיס שאני מוכרת לחברות ו אח"כ אני מספרת להם כמה מתלהבים מזה (כי זה באמת יפה!!) זה ממש משמח אותם!!
מוזמנים להקפיץ בכיף

אני מוסיפה פה קצת פרטים על הברכה:
'ב ר כ ה'
'ברכה' הינה יחידה יצרנית-שיקומית שנפתחה באוקטובר 2001, כחלק מהטיפול בריפוי בעיסוק במח' הנוער הסגורה במרכז לבריאות הנפש "גהה". מטרתה של היחידה לאפשר לבני הנוער המאושפזים במחלקה להיפגש עם "עולם העבודה", כחלק מתהליך שיסייע בשילובם בעבודה מוגנת או רגילה מחוץ לכותלי ביה"ח.
ב'ברכה' אנו מאפשרים למטופלים במחלקה להתנסות בעולם העבודה, דרישותיו וחוקיו וזאת במסגרת תומכת ומוגנת, בה צוות המרפאות בעיסוק מהווה גורם המתווך בין צרכיהם ויכולותיהם לבין הדרישות שמציבה סביבת עבודתם. בנוסף ללמידה של מיומנויות עבודה מגוונות , יחידה זו עוזרת לבני הנוער העובדים בה גם בשיפור כישורי חיים שונים כגון כישורים חברתיים. כמו כן, תורמת לשיפור ביטחונם העצמי, מחזקת את אמונתם ביכולותיהם ומעלה את המוטיבציה שלהם להשתלב בעולם התעסוקתי.
מאחר ואוכלוסיית בני הנוער המאושפזת במחלקתנו הטרוגנית מבחינות רבות חיפשנו מוצר שיאפשר התאמה אינדיבידואלית לכל אחד ואחד בהתאם לרמתו וכישוריו. על כן, בחרנו ביצירת איגרות ברכה.
ב'ברכה' מייצרים בני הנוער המאושפזים כרטיסי ברכה מרהיבי עין, צבעוניים ומגוונים המיועדים לכל מטרה .
הרווחים ממכירת האיגרות משמשים לרווחת כלל המאושפזים במחלקה .
עלותה של איגרת ברכה הינה: 8 ₪ .
טלפונים ליצירת קשר:
ריפוי בעיסוק- 03-9252337
מיקה- 052-3894335, mlotrovsky@clalit.org.il

ברור שבכך יש איסור חמור