הבעיה העיקרית שם זה שעות ביקור מטורפות.
בשבת / חג תצטרכי לפלס דרך בין כל המבקרים בדרך לתינוקיה.
אין לי מושג מה השעות הרשמיות אבל תמיד שהייתי עירה וזה לא היה ממש לילה היו מבקרים.
מוצאי שבת/ יום טוב בכלל גם ה2 וחצי דתיים ו/ או חרדים מצטרפים למסיבה ובכלל את מרגישה כאלו את מטיילת במדרחוב מלא מסעדות.
אני כבר לא מדברת על שינה. בקושי הצלחתי להגיע לכותנות כולי מדממת בלי שאני אעשה תצוגת אופנה לכל המבקרים (הלכתי לאורך הקיר.)
בבי"ח אין בכלל אוירת שבת וגם לא תמיד תמצאי משאבה ידנית תקינה או יועצת הנקה שתבוא לחדר שלך (איפה שאין טלויזיה...)
יאמר לזכותם- נתנו לבעלי להיות איתי עד שעה מאוחרת ערב אחד.
הבי"ח לא ערוך בכלל לאישה דתיה/ חרדיה בשבת/ חג מבחינת זמזם/ פלאפון.
אם אין לך זמזם/ פלאפון כל בקשה שלך תצריך ללכת כל הזמן לקבלה.
כמובן שיצפו ממך כל הזמן לבוא ולבדוק אם התינוק בוכה כי אין לך פלאפון אין איך להודיע לך.
דבר נוסף, צריך להשתדל לא לישון (כאילו זה אפשרי) בזמן חלוקת הארוחות וגם לא להניק וכד'... כי אחרת פשוט תפספסי ארוחה אם לא תבואי לקחת אותה.
כל הזמן אבל כל הזמן האורחים יפתחו לך את הוילון. זה לא משנה אם את מניקה/ ישנה/ וכד'....
והם ישתדלו לתפוס לך את השרותים או לחכות בתור ולהלחיץ אותך.
אין שום הדרכה אני גיליתי יותר מ-24 שעות אחרי לידה שאני יכולה להתקלח (אחרי ששאלתי) ואת זה שאני יכולה לקום+ שמו"ס על הדימום החזק שלי ושאני צריכה להחליף פדים שמעתי מהמנקה פחות מ-6 שעות אחרי לידה.
בחדר לידה- היה מעולה ממש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מיילדת מקסימה.
האפידוראל שהתחננתי אליו הגיע תוך שעה בערך מאז שהגעתי לבי"ח (נראה לי זה יחסית מהר).
בקשר לגישה טבעית, לא יודעת. לא אכפת לי איך התינוק יוולד העיקר שנצא בריאים ושלמים ונקבל אפידוראל כמה שיותר מהר.
בקשר לביות- באשפוז הרגיל ברמב"ם התינוקיה פתוחה ולוקחים ומחזירים את התינוק מתי שאת רוצה. נראה לי אסור לישון איתו- לא סגורה על זה.....
ילדתי לפני שנתיים בערך.