הייי.. רעיונת לפעולה לחודש אלול..אנונימי (פותח)

אנשים אני חייבת פעולה לשבט מעפילים הרא"ה כזהה על חודש אלול..

פעולה מ-ג-נ-י-ב-ה..ומלהיבה כזו..

כל הרעיונת יתקבלו בברכה אני אשמח בקרוב..

הרבה שמחה לישועת ה' במהרה

אנשיםבקשה טענו לי ותרשמו רעיונות לפעולה לאלול!פליזאנונימי (פותח)
נשמה זה לא פשוט!אפוש
בס"ד
אנחנו לא יכולים לשפוך לך כה בקלות פעולות על אלול..
תגידי מה את רוצה שיהיה המסר...אולי נוכל לעזור..
בכל מקרה יש שרשור כזה...חפרי במעמקי הפורום!
בהצלחה!
אפרת
השקעתי והעתקתי בשבילכם 3 פעולות..טימון!
עשיתי אותם לשבט שלי (זרעים-נבטים) אז קחו בחשבון שזה לא ברמה
מי-יודע-מה..
פעולה 1:
נושא: התעוררת בחודש אלול.
מטרת הפעולה: שהחניכות יפנימו שחודש אלול זה יציאה מכל השגרה של השנה וכל אחד צריך להעיר את עצמו ולחזור בתשובה.
מהלך הפעולה: משחקים כל מיני משחקים שמעוררים אותנו וגורמים לנו לחשוב ולפעמים אפילו לתת "מכה" לעצמינו. בחלק מהמשחקים יש בנות ששוברות תשגרה וזה מה שצריך להיות בחודש אלול.
המשחקים- ים יבשה, זיפ וזפ (המשחק עם הכסאות שאסו להפיל)
הזרם, המשחקעם הידיים (ששמים במעגל) וצריך לדפוק לפי הסבב.
כאן אמורים להקריא אישזהו סיפור על שופא שגרם ליהודי לצאת מהשגרה הרגילה. הסיפור ממש ארוך ואין לי כוח להעתיק אותו ולא מצאתי אותו כאן, באינטרנט. (אם מישו רוצה לעשות את הפעולה הזאת שימסרש לי ואני אעתיק לו אותו..)
מסכמים תפעולה והולכים הביתה!!

פעולה 2:
נושא: תפילה.
מטרת הפעולה: שהחניכות יבינו שהתפילה חשובה, ויותר חשוב להתכוון בתפילה, כי אם לא מתכוונים כל התפילה לא שווה, אנחנו עשינו את הפעולה קרוב לר"ה וזה יותר מדגיש את משמעות התפילה.
מהלך הפעולה:
1. מחלקים את השבט ל4 קבוצות, כל קבוצה מקבלת תמונה של זברה מסוימת ואת השיר "מי יודע מדוע ולמה..". כל קבוצה מקבלת זברה שונה וצריכה לשיר א השיר ע"פ הזברה שלה.
קבוצה 1: צילום של זברה רגילה צריכים לשיר את השיר כרגיל.
קבוצה 2: צילום של זברה מטושטשת- צריך לשיר את השיר בזמזום.
קבוצה 3: צילום של זברה בלי רגליים וראש- צריכים לשיר בלי הפזמון.
קבוצה 4- זברה פסים- לשיר ולדלג כל פעם על מילה.
החניכות עצמן צריכות לגלות איך הן אמורות לשיר את השיר.

2. משחקים את המשחק "סל המחשבות". בוחרים 2 חניכות שעומדות אחת מאחורי השניה. החניכות מקבלות מקרה (אישה שתולה כביסה). החניכה שעומדת מקדימה צריכה לעשות את הפעולה בפנטומימה, והילדה האחרת צריכה לומר בקול את המחשבות שלה. משחקים את זה עם כמה מקרים ובסוף אומרים שהמקרה הוא "תפילת שחרית". החניכה מן הסתם תמיד דברים שקשורים לתפילה. [אצלינו החניכה הבינה ת'קטע ואמרה הכל חוץ מדברים שקשורים לתפילה..]

3. מחלקים כצ'ופר את הקטע "ההקלטה" עם שני האחים שרצו להקליט שני תוכניות רדיו.. [נראה לי שכתבו את זה פה בפורום אם לא תמסרשו אלי..]

4. מסכמים את הפעולה- המשחק עם הזברות היה מראה של התפילה שלנו: לפעמים אנחנו רק מזמזמים אותה ולא באמת מתכוונים אליה, לפעמים אנחנו מדלים על מילים או קטעים. מבהירים את המסר של סל המחשבות..

פעולה 3: פעולת יום חול!!!!
נושא: עשרת ימי תשובה.
מטרת הפעולה: ניצול הימים אלו.
מהלך הפעולה:
1. מביאים לכל חניכה 4 סוכריות ואומרים להן להתפזר ולכל אחת יש שטח _נגיד 4 משבצות) והיא צריכה להניח בו את הסוכריות שלה, והמטרה שיהיה לכל אחת כמה שיותר סוכריות, כל פעם שמישי לא נמאצת בשטח שלה מותר לקחת לה את הסוכריות. מקשרים את זה לעזיבת החטא- כל עוד שהאדם נמצא בתוך החטא הוא לא יכול לחזור בתשובה, וכך גם במשחק מי שנמצאת בתוך השטח שלה לא תוכל להשיג עוד סוכריות.

2. מביאים לכל אחת דף חלק ואומרים להם לקמט, לקשקש, לקרוע ולדרוך על הדף ואח"כ אומרים להן לנסות להחזיר את הדף למצב הקודם שלו. ומביאים טיפקס סלוטייפ ודבק אבל ברור שהדף לא יראה כמו בהתחלה.
ומסבירים: שאדם שפוגע בחבר שלו אפילו אם הוא ביקש סליחה והחבר סלח והכל טוב, צמיד יישאר סימן וזה לא יהיה כמו מקודם. אבל הקב"ה נתן לנו מתנה מיוחדת שהיא התשובה אם אנחנו חוזרים בתושבה הכל נמחק ללא שום סימן וזכר.

3. משחקים את משחק השעון. והמסר- כמו ההתייחסות שלנו לבקבוק ככה צריכה להיות ההתייחסות שלנו לחטאים- לסלוד מהם ולא לרצות שהם ישארו בקרבינו.

4. משחקים משחק עם כדור: הבנות מפוזרות בשטח ויש בת שתופסת וגם בת שצכים לתפוס אותה. לבנות שמפוזרות אסור לזוז והן צריכות להעביר את הכדור ע"י מסירות ולעזור לתופסת לתפוס את הבת השניה ע"י נגיעה עם הכדור בבת שצריך לתפוס. והמסר הוא כמו במשחק השעון.

מסכמים את הפעולה. והולכים הביתה!

מקווה שזה יהיה יעיל..
אני מרשה לעצמי להעתיק ת'פעולות לשירשור פעולות שלפגזניקית גאה!
מא"ה.. אחלה? תודה!
אחלה..טימון!
אבל מזה מא"ה?
ר"ת של מאחורי המחיצה..=]פגזניקית גאה!
מאחורי המחיצה..חנה זלדה 2
תודה רבהאנונימי (פותח)אחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך