בס"ד
מניסיון כואב [מאודד] שקרה לי הרבה פעמים
מצטערת לומר לך את זה-
את מדמיינת..
כואב לי לומר לך את זה,אבל אני אומרת את זה רק מאהבה ודאגה,ובטח את חושבת שזה לא נכון ושאני מדברת שטויות,אז שמעי דבר מאוד חכם-אם זה הוא,אל תדאגי,סמכי על הקב"ה שייתן לך אותו בידיוק בזמן המתאים..תאמיני לי-ישלו את הדרכים שלו..
קשר עכשיו,לא טוב בכלל!ולמה?
אהבת איש\אישה היא דבר מוגבל,ברגע שתגמרי את כל "בנק" הרגש שלך בגיל צעיר,זה כבר לא יהיה ייחודי לבעלך,וגם יכולהיות שייגמר ולא יישאר לבעלך,מבינה?
לחשוב על זה כל הזמן "הוא חושב עליי" "הוא אוהב" לא אוהב אוב לא אוהב-זה מתיש וסוחט בגיל הזה מאוווד מאווד!!לא חבל?לא חבל עלייך?
תשקיעי את הכוחות שלך בדברים אחרים,שיביאו לך יותר תועלת..שזה יהיה צריך לבוא זה יבוא,אל תלחצי ואל תדאגי-וכדי שהזוגיות שלך תהיה עמידה וטובה,על רגליים יציבות,ושהבית שלך [כמו שכולנו שואפות] יהיה בנוי על אהבה אמיתית כל הזמן,
ועל הערכה וכבוד הדדי-צריך לחכות,צריך לשמור...
סוד-ברגע שמגלים אותו לכל העולם ואחותו,הוא מאבד את הייחודיות שלו-אבל אם את משתפת רק בנאדם אחד בסוד שלך זה מראה כמה הוא חשוב לך
,יש איזה סיפור אחד שבאיזה מקום כלשהוא היו נוהגים לתת מתנות בחדר ייחוד לאחר החתונה,ועני אחד שנשא אישה,לא הייתה לו מתנה,וברגע שהיה צריך לתת את המתנות ,הוא אמר לה:"אשתי יקירה,אין לי מתנה לתת לך,אבל המתנה הכי גדולה שאני יכול לתת זה שאת היחידה שצחקתי איתה,היחידה שאהבתי,היחידה ,את האישה היחידה שהייתה לי כל חיי.." את לא רוצה שזה יהיה ככה?כמה נהדר זה שהוא ישמור על עצמו בשבילך [לאו דווקא מדברת על אותו הבנאדם הזה..להיפך] ואת על עצמך,זה יהיה ..מיוחד..טהור..טוב..
לא ככה?