רעיונות יתקבלו בברכה
וגם- קצת דחוף..
מחפשת דרך מקורית ללמד ילדה כפולות 10 ו-2.פרפר לבן
10/2 בום (על בסיס 3 בום)פשטידת ברוקולי
לדעתי.ספגטי מוקרם
את עשר שיזכור נוסחה.
כל מה שכופלים בעשר מוסיפים לו 0.
ו2- תחברי מנגינה ושילמד בעלפה עם אצבעות..
אממ.. לא יודעת מה הבעיה בדיוק, אבל..דרורהאחרונה
אם הבעיה שלה היא כמו שלי (דיסקולקוליה) אז יש המון שיטות, דבר ראשון שווה איבחון, וגם התייעצות מקצועית.
מה שעזר לי: את הכפולות של 2 אני פשוט זכרתי בע"פ אחרי כמה פעמים שעשיתי עם האצבעות, 10 כמו שכתבו לך כבר, בשאר המספרים, או בדמיון {4*3=12 כי ה4 קפץ על ה3, שבר אותו ונשאר 2 ונשבר בעצמו ונותרה הספרה 1, (כשמציירים את זה זה יותר מובן...) אבל זו שיטה לא ממש מוצלחת, כי א. זה תופס המון מקום בשכל, ואז הרווחת ילדה שיודעת לוח הכפל, אבל לא מקשיבה בשאר המקצועות כי המוח מלא. וב. צריך דמיון מ-א-ו-ד מפותח.} או נוסחאות, לדוג' כל הכפולות של 9 שוות 9 אם מחברים את הגורמים שלהם (18=1+8, 45=4+5) או לחשב את הכפולה של 10 ולהוריד את הגורם השני (השאלה: 6*9= אז הופכים ל6*10= 60 ומורידים 6 ומקבלים 54).
יש המון שיטות, אבל אל תהיי כמו המורות שלי שלקחו אותי כפרוייקט, לפעמים כדאי להרפות אם יש בעיה ולא להכביד, בשביל זה בדיוק ה' הוריד לעולם את החוכמה של מי שהמציא את המחשבון... ![]()
בהצלחה!
לא צריךמשהאחרונה
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/