רשימת אתרי  ברסלבמכאל 2 3

ב"ה ית' בר"ה

רשימת אתרי ברסלב

א' אתר בשם "ברסלב ישראל" אתר של הרב שלום ארוש (אתר ממש משמח (מיוחד במוצ"ש)

ב' אתר בשם "רדיו רבנו" אתר אם שיעורים של הרב עופר ארז (שיעורים ממש אבל ממש ממש מחזקים)

ג' אתר בשם "אזמרה" אתר אם שעורים של הרב אליהו גולדסקי שליט"א (ממש חובה לכול יהודי)

ד' אתר בשם "אור ברסלב" אתר אם שעורים של הרב מאיר שלמה (אתר ממש חזק)

ה' אתר בשם שער ברסלב אתר אם שעורים של כול רבני ברסלב מאז הרב לוי יצחק בנדר ועד הרבנים של היום

והיקר לעבוד את ה' ית' באמת ובשמחה ביחד

אפשר הסבר לר"ת שלך בפתיחת ההודעה?סבא גפטו
ב'רוך ה'.. / ב'עזרת ה'... ית'ברך... - ? ? ?
בעזרת ה' יתברך  בר"ה בזכות ראש השנה (מכאל 2 3
תהיתי אם זאת כוונתך.   בכל מקרה, חבל.סבא גפטו
אתה הופך את עיקר החיים שלך ועבודת ה' שלך, לעבודת הרב שלך. הרב שנפטר לך.
אתה בכלל יהודי?!ד.לוי
אני שואל אותך ברצינות!
איך אתה מעיז לדבר ככה?!
למה, משה רבינו לא נפטר? ובכל זאת אני מקווה שבתורה שהוא נתן לנו אתה כן מחזיק או שאתה גם לא?!
יהודי יקר א' אתה צודק אם זה היה כמו שאתה אומר רק .אנונימי (פותח)
ב"ה ית' בר"ה

אחי יהקר אתה צודק רק לא צריך לעבוד את הצדיק!

צריך לעבוד את ה' ית' בלבד בדרך של הצדיק

כמו שבני ישראל יצאו ממצרים על ידי שעשו מה שה צדיק אמר (משה רבנו)

אמר אבל את מי עבדו את ה' אבל בדרך של מי ? של משה רבנו

רבנו זה משה של הדור

ב"ה ית' בר"ה יהיה זמן שאני יספיר לך (הוא משהוא אחר) למה רבנו הוא משה של הדור

אז כול הישועות ורק שמחה

מה שאמרתה זה נקודה חשובה אחי !

נ
נח
נחמ
נחמןמאומן חחח רק שמחה
בלי הצדיק אי אפשר לעבוד את ה'!ד.לוי
רק ע"י הצדיק אפשר לעבוד את ה'.
ברור שהתכלית זה לעבוד את ה' אבל שוב, בלי הצדיק, לא ניתן לעבוד את ה'...
" ויאמינו בה' ובמשה עבדו" להאמין בה' בלבד, זה לא מספיק, צריך גם להאמין בצדיק!...
למיטב ידיעתי, בהחלט כן.סבא גפטו
- אין מה להשוות בין התורה שמשה קיבל מסיני לבין השקפות ורעיונות של רבנים ממאות השנים האחרונות. זו אווילות. ואם נאמר שלא קם כמשה, ולדעה מסויימת בגמרא הוא בכלל לא היה יצור אנוש (בנאדם) רגיל, אז מי אתה שתשווה? יתרה-מזו, לומר "רבי נחמן הוא משורש נשמתו" זו טיפשות. כי אם אתה הולך על הכיוון הזה, אז כל אחד מישראל הוא משורש נשמתו באותה מידה. ואם לאו - אז גם רבי נחמן לא.
ובכלל, לדבר על תורה שניתנה במעמד הר סיני ולהשוות את זה לר' נחמן? זה כפירה!

ו'רבנו' זה לא 'משה' של הדור ולא נעליים. 'רבנו' (שלך) זה רבי נחמן בן.. בן.. בן.. (לא יודע - למען האמת) שנפטר ואתה סוגד לו. ובמידה מסויימת דורש למתים. והתורה שמשה רבנו הביא לנו, היא לא צריכה עדים. ועם כל זאת יש לנו את העדים בהר סיני לאמיתות דבריו ולמצוות שנלמדו ממנה (התורה) במשך הדורות. ומכלל זה נאסר עלינו לצאת מהארץ. גם אם יקפוץ מישהו ויאמר שיש לו "שני עדים הגונים"....

ואולי, אולי פעם אחת תתייחס למה שכתבתי ולא לכותב עצמו? - לעניין הר"ת שלו בתחילת ההודעה... ?
אחי כנס לאתר אור ברסלבמכאל 2 3
עם אנשים שלא רוצים להבין, אין מה לדבר!ד.לוי
אם תרצה באמת לדעת על החסידות ברסלב, יש ב"ה הרבה ספרים ומקומות שאפשר ללמוד שם ולהתעניין, אם אתה נשלחת ע"י הס"מ כדי לבלבל אנשים שמחפשים את האמת, ולמנוע אותם מדרך האמת, אז זה חבל לך על הזמן כי אותי לא תצליח להזיז מילימטר מהאמת!
וכמו שכתוב בספר המידות (אות צדיק פ"ו):" בעולם הזה כל הרוצה לקרב את עצמו (לצדיק) מקרב, אבל בעולם הבא אין מקרבין אלא המקורבין כבר!"
כל עוד אתה חי, יש לך זמן להתחרט לפני שיהיה מאוחר...
ועוד רשום שם :" הקב"ה מוחל על כבודו אך לא מוחל על כבודו של הצדיק!" לכן, עצה טובה בשבילך, תכניס לך את זה טוב טוב לראש ותזהר על מה שאתה מוציא מהפה שלך....
אני לא פוגע בצדיק.סבא גפטו
א - (מאמונה פשוטה) שגם אם הייתי מנסה לא הייתי מצליח.
ב - אני לא מנסה. אתה זה שבוחר להיפגע בשם הפגיעה ברבך. אלא שאין כאן פגיעה. אתה בחרת להיפגע מזה שההלכה אוסרת לטוס לאומן. יש לך בעיות עם זה? תפנה למורי ההלכה במשך הדורות (ואתה יודע, אפשר לעשות קיצור דרך...). לא אני הכתובת.
את זה תצתרך להסביר למעלה, לא לי!!!...ד.לויאחרונה
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך