שמות להתפלל אצל רבנו!!יקירה

אח שלי טס בראש השנה לאומן..אז מי שרוצה להביא שמות שיתפללו עלויי בכייף!!!!תכתבו לי פה!או למסר אישי!

שנזכה כולנו לטוס לרבנו!!!!

שמות להתפלל להשם יתברך:אוריין
בס"ד
בעזרת השם יתברך אני הולכת לכותל.... מי שרוצה מוזמן להביא שמות....
שנזכה כולנו לעלות לבית המקדש!!!!
=]
וואי אוריין חולים עלייך!!רגב
נפגש מחר...
מה הקשר<<יקירה
זה ממש ללא קשוור אורין תדברי עם שכל..אנחנו מתפללים לה יתברך דרך רבנוו!!!!וזה מזה לא מצחיק מה שאמרת!
שאלהאנונימי (פותח)
צריך לתת פדיון או משו כזה?
ממה?יקירה
חחח לא נראליי!!
ככה אמרו לי...אנונימי (פותח)
פדיון לצדיקד.לוי
יש עניין מאוד גדול לתת פדיון אצל רבינו והוא המתקת הדינים ממש...
מה ענינן ..יקירה
מזה פדיון לא הבנתי מה ענין של זה???חייב לעשות את זה תודה רבה!!
פדיון זה-מתנחל גאה.
בע"ה ית'

שמביאים פדיון=סכום כסף לרב והרב נותן תפדיון הזה לצדקה ומיתפלל עליך, עיין בספר המידות ניראלי כתוב שם ת'כול הסגולות לפדיון..

לא חייב אבל רצוי וכדי מאוד מאוד!!
הכי טוב זה לתת פדיון אצל רבינוד.לוי
למי שטס לרבינו, הכי טוב זה לתת שם פדיון (סכום כסף, כל אחד לפי מה שהוא יכול) לא חייב לתת לרב מסוים אלא אפילו האדם בעצמו, יכול לבקש מרבינו לעשות לו את הפדיון, ויחזיק את הכסף בידו ויגיד את נוסח הפדיון שמופיע בהרבה ספרים כמו ב"כל בו לישועות" עמ' מ' ואחר כך ישים את הכסף לצדקה.
רבינו מדבר הרבה על הפדיון שיש לזה כוח גדול להמתיק ולבטל את הדינים שיש על האדם, ועוד אומר רבינו, "אפילו כשאין לו צרה (לאדם) חס ושלום, אף על פי כן יתן בכל עת על פדיון כדי להמתיק מעליו הדינים שלא יבוא לידי צרה חס ושלום"
כמו כן, אומר רבינו "ערב ראש השנה-ראוי ליתן על פדיון"
וגם מי שאינו זוכה להגיע לרבינו, טוב שיתן לאדם שכן מגיע לשם ויעשה בשבילו פדיון אצל רבינו זיע"א זצוק"ל....
חחח רגב =] ....אוריין
בס"ד
רבנו הקדוש - זה לא הי'ה בצחוק ולא אמור להצחיק.... וגם מישהו העביר לי שמות ומי שעוד רוצה מוזמן.... =]
ואני מפללת ישירות להשם!!!!!!!!!
נ.ב
א ו ר י י ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אורי'ין!!!!
לא עם יוד אחת!!!!!!!!!! עם שתי יודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
אוירןן את מזה לא מצחיקה.יקירה
זה מזה לא מצחיק עם חשבת שכןן!!!מה הקטע שאני יבין..??ררקק אחלה חחייםם בייייי
טוב, שמעי אני ילמד אותך לכתוב את שמי:אוריין
בס"ד
א ו ר י י ן!!!!!!!
אורי'ין!!!!!!!!!!!!!!!!!
אורי'ין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוקי?!
(אני לא עצבנית זה סתם הי'ה בצחוק....)

לא חשבתי שזה מצחיק!
ומה מה הקטע?!? אני מתפללת להשם במקום קדוש יותרר וישירות להשם יתברך!!!11
אחלה חי'ים!!!!!
=]
מה את רוצה.יקירה
אני רוצה לכתוב ככה אורין תתמודיי עם זה !!אין מה לעשות!אז זה לא היה מצחיק..עם זה היה בצחוק..גם אני ישתבח שמו!ברורו אנחנו מתפללים ל'ה יתברך!אבל דרך צדיק!!!!!!ותפסייקי להתערב לאנשים בחיים!!בי
מה את רוצה?אוריין
בס"ד
כרצונך... =]
דבר ראשון בלי עצבים....
דבר שני: תפללי דרך הצדיק כמה שבא לך בסה"כ אמרתי שאני מתפללת ישירות לקב"ה.....
ולא מתערבת.... תעשי מה שבא'לך בעי'ה שלך....
חחחחחחחחחחחיקירה
אני מרגישה ילדה כיתה א..
ייאללה כל אחד והדרך שלו!!!!!!!1
זה לא קשור לדרך..רגב
תקשיבי רבנו הקדוש.
כל דבר שאורמים לך את ישר מתעצבנת. אפשר לקרוא מה שכותבים לך איך שרוצים.
אף אחד לא מתעצבן. מדברים יפה.
את היחידה שמתעצבנת.
וזה באמת לא קשור לדרך. ת'כלס היא צודקת.
מי שרוצה-שישתמש ברבינו כצינור.
מי שרוצה שיתפלל ישר לה',בלי צינור ובלי שומכלום. כל אחד מה שיותר טוב לון. בלי קשר לדרך.
חחחחחחחחחחח תנו חיוך זה העיקר.יקירה
ייאללה מה אנחנו בכלל מתווכונות על זה!תגדו מה שבאלכם!!וזהו יאלה ביי
אולי תלכי לציון של הרב כהנא הי"ד?מתנחל גאה.
שתדע שיש מס' יהודים שהולכים כל ערב ראש השנהסבא גפטו
ל'רבנו' שלהם - הרב כהנא, ומתפללים בציונו ומתפללים שבזכותו יעתר עליהם ויושיע את עמ"י ואת שאר המשאלות שלהם.

לעניין הפדיון לרב כלשהו. מילא אם הרב חי והוא מעביר את זה לצדקה. או שיש קופת צדקה עם מעשים של אותו הרב (ז"א שהכסף שאתה תתרום יילך לביקור חולים / עזרה לנזקקים - פעילות למען העם והארץ בקיצור). אבל סתם כדי ש'הצדיק ימתיק עליך דינים' וכל מיני דברי כפירה? זה בדיוק מה שמבזה את הצדיק! הוא לא יכול, ואם הוא צדיק, הוא גם לא רוצה לעזור לך לו היה יכול. אתה, הבנאדם הפרטי זה שצריך לדאוג לעצמך. תכין את עצמך ותעמוד במשפט.
אתה עדיין עם השטויות שלך?! חבל לך מאוד!!!!!!!!!!!!ד.לוי
בונה!רבנו הקדוש!אחיות!תרגעו אתם רבות כמו ילדות בגןאנונימי (פותח)אחרונה
אם אתם רוצות...אז יש פורום לגיל ההתבגרות.....חחחחחח!!
שיהייה לך חיימאושרים!!!!
תהני תמיד ותחכי תמיד לעולם!!!!
שה' יתברךך ישמור עליך!!!!!
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך