מרק: להשרות כמה שיותר שעות לפני את החומוס (אם זוכרים לילה לפני)
בסיר שמים שמן, מטגנים בצל,ואת כל הירקות שזה כולל : הרבה דלעת, תפו"א, גזר, קישוא, קולורבי(נותן טעם מעולה אם יש ואוהבים), בטטה אם רוצים וכו'.מים..
נותנים לירקות רתיחה ומוסיפים את החומוס (בלי המים של ההשריה כמובן) וסלרי שנותן טעם מעולה! נותנים להכל להתבשל עד שנהיה רך ואז מתבלים עם מה שאוהבים, אני שמה: כורכום, פפריקה מתוקה, חוויאג' למרק, פלפל, א. מרק עוף, כמון=לערבב טוב.
אם רוצים שזה יהיה מרק אז לשים הרבה מים עד למעל לירקות אם רוצים תבשיל, לשים בקו הירקות ואפילו קצת מתחת..
בתאבון..
)
)

