עכשיו 01.30 חזרתי מבני ברק - חתונה.
החתן מצאצאי הבעש"ט, אביו יהודי יקר אוהב ישראל בתכלית, עם לב ענק שכולו קרליבך הוא עצמו שר ומספר משירי וסיפורי שלמה קרליבך - מיוחד באמת.
טוב הגעתי ראשון אולי בחמש וחצי אחה"צ, חשבתי אולי צריכים עזרה לסדר, אני יודע, אך לא היו צריכים, טוב, ואז החתן מגיע ואיתו משלחת "מלאכי שרת" כולם בחולצות לבנות ופיאות ארוכות מסובבות בקדושה נוראית, כיפות גדולות , אני מסתכל עליהם וכולי מזדעזע ובשרי הופך חידודין , אני רואה איזה קדושה יש על החברה האלו, פלא פלאים, הרגשתי חרדת קודש נוראית, הבנתי שזו חתונה שהולכת להיות משהו מיוחד, ואז אני רואה שאת החתן מחזיק יהודי חרדי, ככה קומה ממוצעת, ואני רואה שיש לו אור עצום בעיניים, די כבר כאן נבהלתי כהוגן, הסתכלתי מסביבי להיות בטוח שאני פה בישראל בבני ברק, הכל נראה כמו מאיזה רקיע בשמים מאיזה היכל זך, ואני תיכף רץ לתת לחתן את מה שהבאתי לו כי הם שמעתי מדברים שהולכים לחדר יחוד ל"הכין" אותו , נו כבר הבנתי שזה עסק רציני.
ואיך שבאתי עם המתנה (סט של ספרים - מיוחד לחתן ואותו דבר גם הבאתי ליהודי החרדי הזה שהחזיק בידו של החתן - כן מראש הכנתי שני סטים של אותם הספרים).
תיכף החרדי פונה אלי ונוקב בשמי , נו ברוך השם.
וככה אני והוא כבר נשארים ביחד, וגם משמחים החתן וגם משמחים המלאכים האלו שכולם מישוב יצהר וגם רמת גלעד וחוות גלעד וגבעת רונן, ומישהו בא נותן יד ללחוץ ואני רואה שהיד כולה מחוספסת ומיובלת ושרוטה ככה יד של עובד , ואני רואה איזה קדושה עצומה יש ביד הזו ותיכף רץ עם הבחור ליהודי החרדי הזה והוא רואה היד ומתחיל לנשק אותה ועוצם עיניים בחרדת קודש עצומה.
ואח"כ אומרים לי החברה הנה זה שמה זה הרב אריה ליפו ואני תיכף בא אליו ומדברים והוא מראה לי הבחור מהשבט של משפחת תור מחברון שיהיו בריאים, ואומר לי תראה נראה לי יש לו ניצוץ של משיח, אמרתי לליפו היקר אתה לא מבין כלום תסתכל טוב על כל הבחורים האלו אלו, כולם יש להם ניצוץ של משיח , ניצוץ נפלא וקדוש ראיתי שכולם היו שם ממש תחת כנפי השכינה והאור שלה היה עליהם, וכל כך שמחתי ותיכף התחלתי למחוא כפיים חזק ולהמליך את הקב"ה, כי זה מה שנשאר, איזה עם ישראל מתוק ויקר ונפלא וקדוש,
וגם ליפו מבקש מהחרדי ברכות , ואני אומר ליהודי החרדי תשמע אלו כל העת בסכנת חיים צריך לשמור עליהם באופן מיוחד, זה אוצר יקר מאד כאלו יהודים, והוא מתפלל באריכות וגם אמר כי יבוא בע"ה לשומרון.
אה, כן זה היהודי החרדי הזה עם האור העצום בעיניים שנישק את היד המחוספסת של הבחור שחורש ביצהר את האדמה, זה אליהו הנביא.
ותיכף הכל מתחיל. ברוך השם אני כל כך נרגש, זו היתה החתונה של חנוך העניך ומלכה אך זו גם היתה התחלה של...
שנה טובה לכל החברים בפורום.