לקראת אסיפת ההורים...חי(נ)וך

אצלנו, בבית הספר, נוהגים לתת להורים באסיפת ההורים מעין "משימה"- משהו לעשות בזמן שהם ממתינים לתורם. 

למשל- באחת הפעמים הכנו בחוץ שולחנות עם דפים, צבעים, מספרים וכד'. כל הורה התבקש לכתוב מכתב לבן/בת שלו- איחולים, ברכות ועוד דברים כיד הדמיון הטובה עליו...

ההורים התלהבו מאד, גזרו, צבעו, כתבו והשקיעו... ולמחרת העברנו את זה לילדים הנרגשים קורץ... זה היה מדהים!

לקראת אסיפת ההורים המתקרבת, אני רוצה לעשות משהו מקורי ומעניין, אך אין לי כ"כ רעיונות...

יש למישהו רעיון? אשמח לשמוע...

ממש אהבתי את הרעיון!יעל מהדרום

לק"י

אולי שיכינו איזה קישוט לכיתה?

כל אחד יכין חלק ותהפכו את זה לקולאז'..

אפשר אולי תמונות של התלמידים- כל הורה יקשט את התמונה של הבן שלו ותדביקו את כולן על הקיר.

למה להזמין בל ההורים באותו יוםl666

למה לא לחלק לקבוצות ולהזמין בכמה ימים

לאמא לילדים אין זמן וכסף-ביביסיטר לזרוק לריק

מה אמהות הן ילדות גן שצריך להפעיל אותן כמה שעות ביצירה

ואולי הן רוצות לעשות משהו בינתים-לקרוא תהילים או להבדיל ספר או לסים עבודה ללימודים

ואם מטרה היא עשיית קישוט שילדים יעשו את זה

סליחה

למה המורה תצתרך לכך?חיהלב

הורה יזמין בייביסיטר לשעה לפחות, במקרה הגרוע (עם להתעכב ונסיעות-3 שעות)

מורה- כל אסיפה זה לארגן את הכיתה לפני... להתארגן בעצמה,

ואם יחלקו לכמה ימים, זה יקח לפחות שבוע, 

וההורים-ירשו לעצמם להתעכב עם המורים וזה ייצא הרבה יותר זמן!

והמורה לא תראה שבוע את הילדים שלה...

לא המורה ולא הילדיםאלי6

קובעים כמה זמן כל הורה יושב עם המורה, וקובעים מראש שעה מדוייקת שכל הורה צריך להגיע, מה שנקרא בעברית- תור.

כל כמה תורים עושים מרווח כלשהוא, כל הורה מגיע לתור שלו בדיוק, או עשר דקות לפני.

כמו שבאים לרופא נורמאלי. לא צריך לחכות שעה וחצי בחוץ, סתם לא יעיל..

ומה קורה כאשר...נפשי תערוג

1. ההורים מאחרים

2. השיחה מתארכות

צריך לדעת איך לעשות כדי שלא יתקע את כל התור

אתם צודקיםחי(נ)וךאחרונה

באמת, מלכתחילה עדיף לדאוג שכל הורה יגיע בשעה שנקבעה לו, ולא יהיו הורים שמחכים בחוץ.

אבל, כמו שכבר אמרו פה, יש הורים שמאחרים, ויש עוד כל מיני סיבות (גם סיבות שקשורות דווקא לבית הספר בו אני עובדת), שבגללן קשה לעמוד בדיוק בזמנים שנקבעו למרות שכבר ניסינו לשנות את הדרך והימים בהם אנו מזמינים את ההורים, וגם את חלוקת השעות.

מכיוון שכך, נו משתדלים שההמתנה תהיה לפחות מעניינת ומועילה...

______

"יעל מהדרום"- תודה רבה על הרעיונות היפים!

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך