כבר הרבה זמן הרבה אנשים רוצים שאני ילך לטיפול. יותר מידי זמן. יותר מידי אנשים. יותר מידי רוצים. אני כבר ניסיתי משהו בעבר, ולא הלך, ועכשיו בגלל הרבה הרבה הרבה סיבות אני לא רוצה ללכת. ואני שונאת שמדברים איתי על זה. שונאת. שונאת שונאת!! והגבתי פה על זה כבר בהרבה שרשורים. שתפסיקו להגיד על כל דבר שטיפול, כי זה סתם רע. ככה אני חושבת. ואני יודעת שאני צריכה ושזה דבר שעוזר, ואני לא רוצה ולא יעזור אם רק יגידו את זה כל הזמן.
ועכשיו לסיפור שפשוט באלי לחנוק מישהו.
היום המורה שלי שאל תשאלו אותי מה הקשר אליה לקחה אותי לשיחה וגם, כמובן, דיברה על טיפול. כמו כולם. בעעעע. א', זה לא העניין שלה. אני לא דיברתי איתה על זה, רק אמא שלי, ואני חושבת שהיא צריכה להיות מספיק חכמה כדי להבין שאם בחרתי לא לשתף אותה והיא יודעת שיש אנשים אחרים שאני כן מדברת איתם על זה, כנראה שאני לא רוצה!! וב, היא עשתה את זה בדרך הכי מפגרת שיכולתי להעלות על דעתי. אם את רוצה שאני ילך לטיפול, תסבירי לי כמה החיים שלי נהרסים מצד עצמי כשאני ככה, לא מצד התעודת בגרות!! כי כשאני משווה אותה לנפש שלי, היא שווה כקליפת השום. היא אמרה לי שאם אני לא הולכת לטיפול הם לא יכולים לתת לי כלים ללמידה בתור מורות שלי. מה הקשר לכל הרוחות? וגם שאם אני ימשיך ככה ולא ילך לטיפול, הם יאלצו להכריח אותי ללכת לטיפול. כאילו שזה יעזור. אז אני לא יגיד לאישה שתשב שם מולי כלום. זה לא יעזור אם אני לא ירצה את זה!! למה הם לא מבינים? והיא אמרה שאם גם זה לא יעבוד אני לא יוכל להמשיך באולפנה. אולי מישהי מוכנה להסביר לי מה הקשר לכל הרוחות והשדים? אז פסדר, תזרקו אותי מהאולפנה, ושבנוסף לזה שהנפש שלי מרוסקת אז גם אני יסתובב ברחובות. גאון. מה עשית בזה? תגידי את מפגרתת??? למה היא חושבת שמה שישנכע אותי ללכת זה שהם יעיפו אותי מהאולפנה? צריך לגרום לי לרצות את זה. לא להכריח. ואני גם רוצה. אני יודעת שזה מה שיעזור. אני לא רוצה מספיק, אני יודעת, מספיק אנשים חירטטו לי כבר תשכל.
קיצר, היא נוראאאאא מטומטמת. זה ממש לא מה שיגרום לי ללכת לטיפול. אני לא רוצה את הדבר הזה, ובחיאת שיפסיקו כבר לדבר איתי על זהההההה. זה גומר לי את הטיפת כוח שהשארתי לעצמי שם. אבאלהההה
שפיצית שקראת עד כאן. תודה

משתדלת לפחות. ב"ה.