בעקבותץ בעיה שצצה לנו במשפחה אבא שלי לא יכל לעבוד עכשיו אז פשוט אין לנו כסף וזה הורג אותי!כי אני דיי רגילה לזה שיחסית יש לנו כסף לא טונות אבל יש ב"ה ממה להסתדר אבל עכשיו זה פשוט זוועה!!אנחנו אשכרה מקבלים חבילות מעמותת חסד וזה שובר לגמרי!אנשים וחברים תומכים בנו וזה ממש נחמד לגלות שיש לנו הרבה אנשים שב"ה אוהבים אותנו ופה כשצריך אבל זה גם ממש מציק ההרגשה הלחוצה הזאת של הקיצוצים בכל דבר.
למשל אני כבר כמעט שנה שלמה בלי פלאפון כי הוא נהרס לי ואין לי כסף לקנות חדש!ובדיוק שאבא שלי שוקל ממש ברצינות לקנות לי ולאחותי פלאפונים פתאום יש לי מסע גרעין ואני ממש ממש רוצה להרשם אבל זה עולה כמעט 300 שקל ושני הפלאפונים שלי ושל אחותי ביחד עולים(עוד לא קנו אותם) בסביבות ה-700!ואין לי כלכך הזדמנויות לעבוד כרגע.יש אצלי 100 שקל וסבא וסבתא הביאו לי 250 ליומולדת כפרעליהםם(-: אבל אני לא יודעת בשביל מה להשתמש בכסף הזה-מסע גרעין שממש חשוב לי לבוא אליו או פלאפון שגם אני באמת צריכה?! באמת שאין לי מושג ואני גם לא כלכך מעיזה לדבר על זה עם ההורים שלי כדי לא לעשות להם עוד דאגות בנוסף למה שכבר יש להם כי גם לאחותי הקטנה יש בעיות בבצפר קיצור.....אני באמת לא יודעת מה לעשות
תודה שקראת עד כאן....באמת כבר הייתי צריכה לפרוק...סליחה שיצא כזה מסובך וסוער...

מרכיבה על סוסים באופן קבוע
)