(ובמילים אחרות, זה הדרך שלי להכריז על כך שהנה שוב בבית, מתפנקים על אוכל של אמא ונכנסים לבדוק מה חדש בפורום ובעולם - ובסדר המדוייק הזה!!!).
מה קורה אנשושים? מה קרה בזמן שנעדרתי? חברים חדשים? אנשים מתחתנים? ילדים נולדים? פצצת אטום החריבה את הפורום?
כמה טוב לחזור...

באמת! לא מהשפה ולחוץ!!!
דיפדפתי עכשיו קצת בפורום, ומהעיניים נעלמו לי כמה שמות מרכזיים שהיו לי בניסן... מפאת המגדריות שלי, אציין את הבנים: לאן נעלם עוגיפלצת? בנדא? אפילו מוטיז קצתת הוריד פרופיל ככה נראה לי...? ויוסלה גם לא כותב הרבה?
מה, יכול להיות שפשוט כ-ו-ל-ם ביינישים?
לפחות שדרותי מפגין קצת נחישות מול גל הבנות ששוטף פה כל חלקה טובה... |בורח למצוא מקלט אטומי עד יעבור זעם|. סתם, סתם - בנות, אתן בסדר?
קצת שיגעתי פה למעלה, אז נעבור לקטע החשוב באמת |מבזק חדשות יומי מאת "מחפש"|
גם לכם יצא פעם לשבת במקום כלשהו, לבהות במה שהולך לפניכם בעיניים פקוחות להפליא, לראות את כל מי שהולך, אבל ממש לא להבחין בשום דבר, כי אתם שקועים במחשבות? ממש לא להבחין גם אם מישהו עומד מולך ומנוףף לך וקורא בשמך?
וניתן דוגמא: יצא לכם פעם לשבת באוטובוס, להסתכל לקדימה של האוטובוס ולראות את כולם נכנסים, אבל לא להיות מפוקסים, כי אתם חושבים על משהו, ואז מישהו משתפשף בכם, ואומר, "הי, מחפש (או כל שם אחר שיש לכם
), מה קורה? ורק אז אתה נחלץ מהשרעפים ורואה שזה מישהו שאתה מכיר יחסית טוב, ולא קלטת שזה הוא למרות שהוא כבר עמד מולך כמה שניות קודם, לא כי לא זיהית אלא כי לא היית בפיקוס... ? יצא לכם?
זה לא פדיחה לדעתכם? (מקרה אמיתי שקרה היום...)
|סיום מבזק החדשות להערב, מפי "מחפש"|