(מזמן לא כתבתי פה בפורום)
לפני פסח קיבלתי כמה נתחים של בשר מספר 8. כידוע זה לא חלק משובח במיוחד (אומרים שקוראים לו מס' 8 כי צריך 8 שעות בישול
) אז הכנתי מחלקם תבשילי קדרה למיניהם אבל די נמאס לי.
היום שאלתי מאחת השכנות מטחנת בשר.
מנתח של כ2 קילו הכנתי ארוחת ערב להיום (קציצות מטוגנות), פטריות ממולאות לליל שבת וקבבונים משופדים בשביל להכין על האש במוצ"ש.
בקיצור, אם יש לכם בשר מספר 8 הרבה יותר טעים ומגוון לטחון אותו 
)
)
