אתם בעד האיחוד או נגד? ואם באלכם גם נימוק קצרצר..
לפי דעתי בעד. (אני לא ארשום נימוק כי הרוחות פה יתלהטו..
)
אתם בעד האיחוד או נגד? ואם באלכם גם נימוק קצרצר..
לפי דעתי בעד. (אני לא ארשום נימוק כי הרוחות פה יתלהטו..
)
ליצור מסגרת מאוחדת בה אנחנו מאבדים חלק מהערכים - לא.
כלומר,
אם בעקבות האיחוד יווצר מצב של ערבוב,
יווצר מצב שבו חניך כן ימצא את עצמו בסיטואציות אחרות.
(כשפתאום יש ישב"צים מעורבים או מסעות קצת אחרים....)
אז חבל.
האיחוד לא אמור להוביל לירידה, הוא אמור להוביל לאיחוד.
כי גם אם ינסו לעשות את זה הכי נפרד, אז בכל-זאת אריאל יהיה פחות דוס,
ובני-עקיבא ירצו גם משו בשבילם...
ויבצר מצב שכל אחד מוריד מערכו ולא מרוצה..
כי בסך הכל יש לנו את אותם אידיאלים וכמו שהראש תחום בנים אמר לנו פעם בשיחה בני עקיבא מקדמים ת'חלשים ואריאל שומרים על החזקים... התנועות הן לא סותרות אחת את השניה אפשר לחיות ביחד!! וחוץ מזה בתור שתי תנועות לדעתי יש מלא שנאת חינם וכבר נתקלתי במריבות על בני עקיבא ואריאל אז יאללה בואו נאחד את זה ונזרז את ביאת משיח צדקנו בעזר ד'!!
בעזהי"ת
אבל יש בזה הרבה מן המיותר וזה תפיסה מעוותת של מושג האחדות. לדעתי.
אם אתה לא מבין מה ההבדל בין "תורה ועבודה" ל"תורת חיים בעוז" כנראה באמת לא הבנת את ההבדל בין אריאל לבנ"ע, לפחות ככה זה באידיאל. האידיאלים של אריאל ובנ"ע שונים לגמרי!
למה נראה לכן שאריאל מלכתחילה עזבו את בני עקיבא?? כדי שיהי נפרד, ואם מאחדים אז כבר לא יהיה אריאל!! רק בני עקיבא!
מסכימה איתך שסך הכל יש לנו אותם אידיאלים אבל יש אידיאל אחד שגם הוא לא פחות חשוב שאין אותו לבנ"ע, אנחנו לא נוותר על האידיאלים שלנו!!!
ןואם את אומרת שנאחד אבל נשאר נפרדים ואותם סניפים וטיולים לבד (כי צריך נפרד..) אז לא יצא מהאיחוד כלום! נשאר אותו דבר- בני עקיבא ואריאל! בקיצור, אני ממש ממש לא מסכימה שצריך לאחד
זה לא חדש!! ויש גם סניפים של אריאל מעורב!!!
זה דבר חדש.. (אולי הם בנ"ע בהסוואה..)
ולא מספיק רק את בנ"ע..
לגבי זה ש"לבנ"ע חסר אידאל" אם לבנ"ע "חסר" "אידאל ההפרדה" אז לאריאל חסר "אידאל עם ישראל" איך אני אתכם?
לפי דעתי האידיאל הוא שנצליח להתעלות כולנו מעל השונות והוויכוחים ונצליח לגרום לאיחוד, בלי וויתורים על עקרונות משמעותיים.
זה דורש המון עבודה, ענווה, הכלה, וקבלה- אבל זה כ"כ חשוב!!
דעתי היא שבסה"כ הציבור צריך להיות מאוחד וחבל ליצור מחלוקות שאפשר לגשר עליהן. (נכון שהן עקרוניות אבל נראה לי שיותר חשוב לגשר {או לפחות לנסות} על פערים ולדבוק באיחוד ולא בפילוג )
יאלה עם ישראל צריך להתאחד הגיע הזמן!!
אריאל תנועה ששם בנים ובנות נפרד, לדעתי זו בושה לציבור שלנו שבני עקיבא זה מעורב, אין לי מה לענות לחברות מהצד החרדי כשהן צוחקות על כך שאני אומרת להן שהציבור שלנו לא פחות חזק משלהן ואז הן אומרות כן ראינו את המעורב שלכן בבני עקיבא, למה בנות באות? למה בנים באים? נכון שיש הרבה ערכים שניתן לספוג.
אבל הבלבול של מעורב יוצר אצלינו מסר כפול, תמיד ממליצים לא להתערב בנים ובנות, ופתאום זה מותר ויש עוד כאלה שאומרים לכתחילה מעורב, מה זו הבדיחה הזו? האם רחל אימנו או רבקה היו הולכות לפגישות בנים ובנות מעורבות בבני עקיבא, הלו, הלו, מה קורה פה?
הלוואי שבני עקיבא יחליטו לעשות סניפים נפרדים ואז כולנו נתאחד.
אחדות שייכת תחת כללים של התורה, אבל אם משהו מחליט להיות שונה קצת מהדרכת התורה ולהיות מעורב, אז מה שייך להתאחד?
אני בעד האיחוד אבל- אסור לשכוח שהתורה- היא בלי פשרות! בכל מחיר! אי אפשר להגיד שמאחדים ועושים "באמצע" כזה, על התורה נילחמים!!!!!!!!!! בלי דברים שיעצרו אותנו!!!!!!!!!!!!!
קיצר למי שלא הבינה- אני בעד האיחוד אך שהולכים בדרך התורה (-אריאל) ול מתפשרים על התורה!!!!!!!!!!!! אשרינו שאנו בנים של הקב"ה!!!!!!!!!!!!
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות