שמתי לב שכבר תקופה ארוכה בעלת הניק "יד מושטת" לא כותבת כאן..
לפי מה שאני זוכרת, אולי לא מספיק עקבתי- תקנו אותי, בפעם האחרונה שהיא כתבה היא קיבלה תגובה/ות לא נחמדות.
באחת ההודעות שלה היא סיפרה שהיא התחתנה לא מזמן ולא צעירה, וגם שהיא מאוד מצפה להיריון.
ב"ה אני בכלל לא במצבה, התחתנתי ממש צעירה וב"ה נפקדתי מיד, אז אני לא יכולה להרגיש באמת את הכאב העצום שלה והציפיה הגדולה, אבל השתדלתי מאוד. והיה לי מאוד עצוב לראות את התגובות הלא נחמדות אליה, כי סה"כ הכל כאן כתוב ומי שלא מעוניינת- שלא תקרא הודעות מסויימות. אף אחד לא הכריח.. לא צריך להגיב לכל הודעה.
כאב לי במיוחד דווקא בגלל המצב האישי שלה, שהוא לא פשוט בכלל וב"ה שרובנו לא יודעות עד כמה.
אני חושבת שיהיה יפה אם יכתבו פה התנצלות, או במסר אישי, ואולי אפילו מאנונימי.. כי אולי היא עוד נכנסת לכאן ותראה.
אני בקושי כותבת בפורום אבל נמצאת המון, אז לא יצא לי לכתוב לה משהו, מלבד פעם אחת "תודה" על תגובה שלה להודעה שלי. ובכל זאת, יד מושטת- סליחה! אם פגעתי, אולי דווקא בזה שלא הגבתי להודעות שלך בכלל ולנ"ל בפרט.
(אין לי שום קשר אליה, ואני כותבת מאנונימי בגלל אלה שוודאי לא יאמינו לי ופעם הבאה שאני אכתוב בשמי הם ישר יסמנו אותי. מצטערת)
ימי ספירת העומר.. אהבת חינם.. הלוואי.
(ובבקשה שלא יצא מהשירשור הזה לשון הרע! בבקשה! הוא בא רק מכוונה טובה. ואם בכל זאת הוא הופך ללא ראוי, אז יפעת, בבקשה תמחקי אותו. תודה)