יום שישי האחרון, כולי קמה ב12 וחצי, יוצאת מהחדר משפשת עיניים עם הליכה מסטולה כזה של בוקר.
לבושה בפיגמה, [ חולצה קצרה ו-מכנסיים! פעם ביובל אני ישנה עם מכנסיים, תמיד אני עם אלדין, דפקא הלילה.. גרררררררר..]
עברתי דרך הסלון, והגעתי למטבח.
פיתאום אני קולטת שאבא'שלי יושב בסלון עם עוד איזה 3 רבנים מהביכ"נ, זה היה לא נעים..
וואי דפקתי דילוגים אלגנטיים וחמקניים כאלה לחדר..
עוד אחד-
בפסח האחרון, ניסיתי לעלות להסעות חזור מחברון. ובדיוק באיזור שאני עמדתי היה איזה בן מהפורום. [שאני מכירה במציאות..] וכולם שם דחפו, זזתי שם עם גלי הדחיפות כמו עם הגלים בים, אחת החוויות, ישראלים בהתגלמותם, כל אחד דואג רק לעצמו, משו' מהסרטים.
איכשו' הגעתי להיעמד ממש קרוב לאיפה שההוא עמד. ואז בא שוטר, ופשוט מחץץץץץץץץץ אותנו אחורה! משו' מטורף!!
הוא דחף את מי שהיה לפני ממש בכוח וההוא נדחף עלי, וואיכשו זה יצא שהוא פשוט מרח אותי על ההוא מהפורום, בצורה אחת ה-לא נעימות.
וואי, התפחדחתי ברמות,
וכמה שהייתי קרובה לעלות לאוטובוס כבר לא היה אכפת לי, ופשוט מאותו זמן כל המטרה שלי הייתה רק להתרחק מההוא..

***יש לציין, שהוא היה אחלה ג'נטלמן, וכדי לפצות אותי על הפאדיחה, מאותו רגע הוא דאג לי כל הזמן שאני איכשו' יעלה לאוטובוס,[יורד מישו' מהאוטובוס, "אדוני! יש שם מקום ריק? אפשר להעלות את הילדה הזאת במקומו?" / "פנינה, תחזיקי פה" / "תצמדי לצד הזה.."] אם הוא לא היה עוזר לי, ישמצב שעדיין הייתי שם מחכה לאוטובוס שיביא אותי לירושלים.