יאללה כל אחת מספרת על פדיחה עם בניםדניאלה .ד.

אם היה לה מת

ומי שאין לה, לא חייבת ליצור בשביל השרשור

שבוע שעבר שהגעתי לקורס של הריקודים שלי, התלבשתי ממש יפה

וקצת לא הכי צנוע בעולם.

ובאתי לצאת לשירותים להחליף את הצד של החולצה אז בדקתי

שאין בסביבה בנים ובדקתי עוד יותר כי במקרה הגיעו מתקני מזגנים צעירים 

וחתיכים[?!] שיהיה..

יצאתי לשירותים אחרי סקירה ענקית, המקום היחיד שלא חיפשתי בו זה היה ה-ש-י-ר-ו-ת-י-ם!!!

אחד הטכנאים היה שם וקפצתי לו מול הפרצוף מרוב בהלה וברחתי בטילים!

ולפני כן הוא ראה אותי דוסה כזאת ופתאום ככה ד' ישמור

יאללה תורכן

ישלי פאדיחה ממש ארוכה,אבל ממש..מקום בעולם

בכל זאת לספר?

כן כן כן! דניאלה .ד.

חח..סבתא רוחלה

הינו פעם בחצבני,באתי לצאת מאזור המים (המים היו עד הרגליים) אחרי שהוצאתי את בת דודי ונפלתי כזה והחזקתי קרוקס,הרמתי את הראש אני רואה בחור חחח והוא ניסה להתחיל איתי דקה לפני..

פאדיחה-אנונימי (פותח)

צחקתי על בן מהסניף שעות והוא היה מאחוריי....

דניאלה הצחקת.סתם אחת

ישלי אחד, אבל הוא ממש מגעיל

ביסודי- חטיבה למדנו בביצפר מעורב קיבוצי כזה, לא הכי דתי... אבל זה היה הברירה היחידה,

יש שם גם תיכון, [אנחנו בתיכון עברנו לאולפנות..] בקיצור היה שם אחד מי"ב, כשאני הייתי בכיתה ח',

שכל השכבה שלי בערך הייתה מאוהבת בו

קיצור פעם היינו בחדר אוכל, ואכלנו קוסקוס, וכמו ילדות מפגרות התחלנו לעשות מלחמת קוסקוס,

שמים על הכף, ומעיפים על החברה.. ואז הוא עמד עם הגב אלי, וכמו קיבוצניק... המכנסיים שלו היו קצת יותר מדי למטה

העפתי את הקוסקוס על חברה שלי, היא התכופפה, והכול פגע בגב שלו, ו... נפל. למטה. לשון אדומה

מזל שהוא לא שם לב.

שפחת אותי...!ateretfa
את לא מבינה איך שפכת אותידניאלה .ד.
טוב...אז מאיפה להתחיל? מוריה.ר =)

בצעירותי ממש..|סבאל'ה| כשעוד הייתי קטנה ותמימה. (14 בערך.. )

אז הייתי בשבת חתן..ובדיוק כשכולם היו בחדר אוכל עליתי לבד לחדר. (להחליף גרביון..(רכבות..ארר..))

וכשחזרתי , בדרך היה איזה בחורצ'יק..("שבבניק") שניגש אליי..והתחיל לדבר..(משהו כמו:"מה נראה לך על לצאת לאיזה סרט"..)

וואו...איזה פיק ברכיים שקיבלתי אז...(גם ככה הייתי לבד במבנה...! מת) אז פשוט המשכתי בלי להתייחס...

ירדתי בגרם המדרגות..(כשהוא צופה מלמעלה..) וממש רעדתי כך שהרגל התעקמה ופשוט נגררתי במדרגות..

(מחזה קשה! ) ואת כל זה הוא רואה מלמעלה ומתפקע מצחוק....פושע!!!

(זה כאב!!!)

הסתובבתי עם חברה בשכונה ואז היא הזכירה שם של מישו מהשכונה..אז אמרתי משו בסגנון:"אין ספק שהוא חתיך"..

ופתאום ראיתי אותו עובר לידי! לשון אדומה מת

טוב, המשכנו בסיבוב...ועדיין הייתי בהלם מהפאדיחה..

והיא אמרה שהייתה בטוחה שראיתי אותו..אז אמרתי לה שמרחוק הוא בכלל היה נראה כמו ערבי...|משקפופר| (עדשות בעצם..)

ובדיוק שאמרתי שהוא נראה מרחוק כמו ערבי ואיך לא שמתי לב שזה הוא הוא עבר שוב פעם ושמע..! מתמתמת

|גמור|

מישהו שבדיוק חברה שלי אמרה שהוא חמוד ואמרתי לה שנכון.. והוא היה מאחורי בדיוק ושאל אותי שנייה אח"כ משהו..אז פשוט לא הפסקתי לגמגם..

נראה לי שיש עוד...כרגע לא זוכרת כל כך..

אם אני אזכר...נוסיף בע"ה בל"נ..

חחח אווזה.

פעם הייתי מלצרית באיזה אירוע של הקייטרינג שלנו שהיה באולם שמחות בתוך הישיבה הגבוהה.. הוא כזה במקלט של השיבה אז זה למטה מתחת כל המדרגות..

ואמא אמרה לי ללכת להביא תלחמניות מהמכולת וגם עוד כלמיני דברים קיצר הלחכתי כמו ילדה טובה

ואז בחזור ירדתי במדרגות שלפני האולם והיו שם למעלה בחורים מהישיבה ו.. בוווםםם!! החלקתי על הגב ונחתתי על הטוסיק כזה.. והטבע שלי עפו והארגז של הלחמניות נפל וגם כל השקיות נפלו והדברים התפזרו..

וכל הבניםפ עומדים מעליי ובוהים ולא יודעים מה לעשות..

וזה היה כואב!! ולקח לי פול זמן לקום כי לא הצלחתי בהתחלה מרוב שכאב לי..

קיצצ היה מצחיייקקקק

חח רק עכשיו זה מצחיק אותי  

חחחחחחח אני זוכרת שפרסמת את זה פהבדמייך חיי
בס"ד
וואיי לי זה לא נגממררר...חחח
#######
(אחד לא בידיוק הכי יפה אבל נשרוד..) שיחקנו שבויים עם הילדים בשבטים הקטנים..וזה היה בערך לפני שנה ואז אחד המדריכים הצטרף ...רציתי לפגע...ו..חחחחח בואו נאמר שפגעתי. בווול פגיעה..זה היהה מ ב י ך!!!נהייתי אדומהה ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי...חחח
#######
הייתה חתונה לבנדוד שלי ואז היו שם פווול ביינישים דוסים כאלה..פתאום בינהם ראיתי אחד שנראה בול כמו בנדוד שלי משו מפחיד!הייתי בטוחה מאה אחוז שזה הוא!"שלי ..(זה היה בכיתה ז...שכחתי לומר) ופשוט באתי אליו מאחורה עם וואחד צאפחה על הגב ההוא היה. ב ש ו ק...חחח
#######
הרכז גרעינרים שליי כלל הזמן ישלי איתו פאדיחית..נראלי הוא בטוח שאני פסיכופתית...חח בקיצור+באיזה משהו של התנועה הוא עמד לידי ודיבר עם איזה מישו ואז חברה שלי כזה באה:"תגידיי זה עם הכיפה הגדולה שם..זה****(אותו הרכז) שהיו לךאיתו פאדיחותת נוו זה שאת לא מבינה מאיפה הוא יודע את השם שלך!"ואני מתתהההה והוא מנסה להתעלם כאילו הוא לא שמע..ואנישעה מנסה להסביר להשהוא פה לידי..קיצר..לא נעים..
##########
אממ פעם אחת התקשרתי לחברה שלי..ואח שלה ענה לי..ומשום מה הוא החליט להציק לי ולא לתת לי אותה..אני מתקשרת הוא לא רוצה להביט אותה אני מנתקת וחוזר חלילה..קיצר כבר מ מ ש התעצבנתיי.....אז התקשרתי שוב..ואז שמעתי קול של בן מיד הבנתי שזה הוא וצרחתי עליו ת'חיים פתאים אני שומעת "סליחה..?הלו..?" זה היה אבא שלה..והוא לא הבין מה קרה. אני מידד ניתקתי לו בפרצוףף ועד היום המשפחה שלה צוחקת עליי.....חחח
#########
הייצי צריכה לקבל מספר של בוגר של איזה סניף(גדול ממש בן20...)כדי למסור לו משהו...והשם שלו צמוד לשםשל אמאשל חברה שלי בפלאפון..משוםמה דווקא. באותו היום היא החליטה לסמס לי מאמאשלה אסמס...ושלחתי לה אסמס כזה :"יפה שלי! התגעגעתי ממשש!משלומך נשמה?" וזה די נשלח אליו...אררר ישלי יותר מידי בעייות עם הכיוון של הדברים חחח יצאתי מםףפגרת שאמרתי לו שזה לא בשבילו למרות שנראלי שהוא הסיק כך...(מקווה לפחות...חח)
#########
בשבת אולפנה אחת...אז במוצש יצאנו עם כל התיקים..ואז איזה אחד מהיישוב עבר ודפק לי וואחד מבט..אני מזה התביישתי שלא שמתי לב ונתקלתי ברצפה שבולטת והייתי עם תיק עלי ופשוט השתטחתי על הרצפה!הוא בא מהר לעזורלי אבל זה היה כ"כ מביך!!!!אמאא חחחחח..וזה רק תמצית ממה שקורה לי
חח הזכרתן לי דורשת קרבתך

ערב שבת.

כל הקהל הקדוש יוצא מבהי''כ.

הרחבה מלאה אנשים- ילדים, משפחות,נוער וכו'..

אני רואה את חברה שלי מרחוק.

אני רצה אליה.

רק מה שאני לא רואה זה את הילד הכי דוס ביישוב,

מתכופף על הברכיים כדי לדבר עם אחשלו הקטן..

אני נופלת עליו.

מול כולם.

אווץ'חושף שיניים 

אורה חנקת אותי מרב.

[הבתמצווה שלי הייתה שם ]

אוהו. כמה פאדיחות ישלי שה' ישמרני ויצילני!

בכיתה ז' הלכתי להביא מחברת כלשהי מחברה שלי כדי לצלם את החומר למבחן |לא חננה| וכשחזרתי דפדפתי כזה כדי לראות כמה ישלי לצלם. פתאום הרגשתי שאני נתקעת במשו שרירי... הרמתי את הראש... ו--

היי ילד שאני דלוקה עליו כבר איזה חצי שנה...

בכיתה י' כזה סוגשל יצאתי עם בחור מהישיבה התיכונית שליד הבית שלי (ולחשוב שהוא מתחתן מחר ).. קיצור לפני שיצאנו באמת אז רציתי להגיד לו משו.. אממה? זה היה 2 בלילה, אחרי שהייתי כבר במיטה עם פיג'מה. אבל הוא היה ברחוב שלי!!! אז קמתי מהמיטה ורצתי אליו.

כשהגעתי אליו [לקראת סוף הרחוב ] הוא הסתכל עלי בשוק, הסתכלתי על עצמי וקלטתי ש... אני בלי חצאית אני מכנסיים אדומות שגזרתי והם כבר שורטס

הדרך מהמכולת לבצפר אצלנו בישוב זה עובר דרך שביל שיאאא הצר ואז הישיבה הגבוהה וא-ז הבצפר.. תמיד כשעוברים בשביל שם מתחילים "לרקוד" עם בחורים.. הוא זז ימינה ואת איתו, ואז שמאלה.. עד שאחד ממכם מחליט להיות גנטלמן ולתת לשני לעבור...

בעיקרון בכיתה ח' כבר מכירים את הנוהל ופשוט הולכים תמיד בצד.

אבל אחרי שלוש שנים שלא למדתי בבצפר שכחתי את הנוהל, והלכתי באמצע. [כיתה י"א שאלום=] )

מולי בא בחור שהיה אז בשיעור א' כזה.

התחלנו "לרקוד" והיינו מובכים ברמות אחרות.

ואז נמאס לי אז פשוט הלכתי קדימה.

מסתבר שגם לו נמאס,  וגם הוא הלך קדימה.

ו--בום!

התנגשות חזיתית

ברחתי משם.

חנקת רוג'בדמייך חיי

וואי מרב. הרגת אותיי!! אווזה.

חח כמה פדיחות היו לנו בשביל הזה.. אתה מחליט ליות חכם ולעמוד כדי שהוא יבחר תשביל שהוא רוצה ובדיוק גם הוא עומד חחח

אורה, מי יודע..?מרב.

אולי משם תבוא הגאולה ונמצא את חתננו לעתיד בשביל?!

חח. גם עלזה כבר יש סיפורים אווזה.

קורעת..יוצרת
חח...יעלושש=]=]

פעם אחת הלכתי ברחוב וחפשתי את אחשלי כי לא מצאתי אוותו ואז ראיתי מישהו שדומה לו מאחוריו ואני כולי נותת לוו כאפה והוא מסתובב ואני קולטת שזה לא הוא...

פאדיחת חיי עד היום אני לא מסתכלת לו בעיניים...מירי ט.

זה סיפור קצת ארוך--

יש להורים שלי חברים, משפחה שבאים ליישוב שלנו מלא פעמים..לפעמים עושים שבת ביחד, לפעמים אפילו חגים ביחד..

משפחות ממש קרובות, הם נחשבים כמעט חלק מהמשפחה..

קיצר..

יש להם 2 בנות גדולות, נשואות..

ו2 בנים, אחד גדול ממני בשנה, אחד קטן ממני בשנה.

בערך.

עכשיו, הבן הגדול הוא טיפוס שתקן כזה..כמעט בחיים לא מדבר..מהסוג של המים השקטים שמחלחלים עמוק..

הוא לא טיפש או משו..אבל סתם הוא אדם שמפדח להיות בחברתו כי הוא סגור ולא זורם כזה..

ופעם אחת, כשהייתי בגיל...15 זה היה? לא זוכרת..

הם היו ביישוב בחג.

בתפילה בבית כנסת בבוקר הייתי צריכה ללכת לשירותים...

ויש בבית כנסת הנזקק שלנו שירותים אחד (שיש בו גם אסלה לנשים וגם לגברים, אבל זה אותו חדר שירותים..)

וכשנכנסתי...טוב..אתם בטח מתארות לעצמכן את ההמשך..

הגדול יותר, (אז בן 16..היום 19..) היה שם ופשוט שכח לנעול..

והקטע הוא, שאני מרוב הלם עמדתי משותקת במקום ולא זזתי..

עברו כמה שניות ארוכות לפני שהתאפסתי וטרקתי את הדלת.

והוא כמו דפוק עוד מסתובב, לראות מי זה..מה אתה מסתובב??? עזבו, עסק נורא..

ולמה לכל הרוחות הוא כזה טיפוס..לא מספיק שתמיד מפדח להיות לידו עכשיו גם זה??

מאז אני פשוט לא יכולה להסתכל עליו..

חחחחחחחחחחחחח XDרוש לילה.

לי קרתה פאדיחה עם הרב שלי ... אחת הפאדיחות XD

אני עמדתי בהתחלה של דשא כזה (באולפנה). ואז ראיתי בסוף שלו (זאת רחבה כזאת וזה) את מדריכה שלי עוברת. קיצר שלחתי לה נשיקה באוויר וזה. ואז ראיתי שגם המדריכה השנייה שלי באה לעבור, ושלחתי לה כבר נשיקה-----

שהוא עבר לפניה והסתכל עליי במבט המום שאני שולחת לו נשיקה באוויר.

אוקייי, זאת הייתה פאדיחה אדירהה מת 

אמממ היו לי מללא פאדיחות, אבל דווקא עכשיו לא עולה לי שום אחת לראש XD

לעעעע חחחחחחט!הר

מירייייי וואי, זו פאדיחה אמיתית!!!

ספרי לי על זה..פשוט חשבתי שזה פדיחה בכאילומירי ט.
לא, פשוט כל מה שפה, קטן ליד זהט!הר

איזה מסכנה

בננות הרסתן אותי מצחוק דניאלה .ד.
פאדיחה עם גיסי עכבר הכפר

פעם אחת היינו כל המשפחה בים [לא בדיוק כל המשפחה .. ההורים שלי , 2 אחיותיי הקטנות , אחשלי הגדול , אחותי וגיסי והבת שלה - זה פחות מחצי המשפחה בל"ע]

קיצור , שיחקנו מטקות אני גיסי אחותי[=אישתו] ואחותי הקטנה [אה , ולא הייתי עם בגד-ים!מכנס עד הבירכיים וטישרט] , היה איזה קטע שהכדור הגיע ביני לבין גיסי , אני מתתי לפגוע בו ולא שמעתי שגיסי צורח לי "שלי ! שלי !" אז לא זזתי הצידה , וטראאח , פתאום שנינו הפוכים על החול , לפני שהספקתי לפתוח עיניים הוא היה איזה שלושים מטר ממני

וזה לא הכל ! יום אח"כ נסענו לקיאקים ושוב הביאו מטקות , אני התלהבתי אמרתי "אני ראשונה במאאאטקות !" גיסי מחייך אליי "נו ברור שאת ראשונה , אחרי שהתאמנת אתמול כ"כ טוב"

פאדיחת חיירוזמרין

גיס שלי ואחותי (כשהם עוד היו זוג טרי) באו לישון אצלנו,

וכמובן הם ישנו בחדר שלי.

ואף אחד לא אמר לי.

ואני חזרתי מאוחר הביתה, כולי שפוכה באה להיכנס למיטה,

אני רואה מישו ישן  במיטה שלי...

עכשיו הייתי בטוחה שזה אחותי כי היא תמיד נרדמת אצלי במיטהה

אז התחלתי כזה לדגדג אותה כדי שהיא תקום

והיא לא קמה,

אז צרחתי כזה "הווודיהההה קומייי כברררר יא קרצייייהה" והתחלתי להרים לה תשמיכה

ואז גיס שלי עושה כזה בשקט "זה נועם"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ברחתי כל עוד רוחי בי.

יואו....מוריה.ר =)

ורוג'ר....שפכת..!

חעע רוווז !!!! עכבר הכפר

נקרעתי כ"כ D::

לי קרתה פדיחה בריקוד דגלים (=אתמול).נחמה בין החוחים =]

כשרקדו דיי בהתחלה(כשהיה עוד איכשהו נפרד) אני עמדתי בצד אחד וחברה שלי עצדה ממולי אבל בצד השני וקראה לי.

אני הלכתי אליה ופתאום נתקעתי באחד השוטרים.

_______________________________________________________________________________________

קרו לי 2 פדיחות עם 2 מורים מהאולפנה.

1) פעם אחת הלכתי עם חברה שלי ועלינו במדרגות באולפנה ותוך כדי גם דיברנו, פתאום אני מרימה את הראש אני מגלה שעוד רגע ואני נתקעת באחד המורים.

2) אני הלכתי לכיוון מסויים באולפנה ופתאום בא אחד המורים מכיוון נגדי ובום נתקענו.

זה היה מפדח מאוד, למרות שמן הסתם הוא לא זוכר.

רוזמרין..!פאדיחה אבל מזה פאדיחה!!!!!!אנונימי (פותח)

לגמריייוצרת
עכשיו היה לי פאדיחה..מישהי=)

הלכתי לחנות ספרים והיא הייתה בתוך בניין ולא ציפיתי לראות שם אנשים, ופתאום הופיע איש מולי וקפצתי פלטתי כזה אמאלה והוא כזה סליחה...

אחת מהשבוע..אנונימי (פותח)

היינו בטיול שנתי ואז איפה שאכלנו ארוחת ערב היה שרותים מסודרים,

היינו שם רק בנות חוץ מהמאבטחים אז אני וחברה שלי החלטנו להכנס לבנים ולזרז את התור..

אז חברה שלי צועקת "יאללה לא אכפת לי אני נכנסת לבנים" ואז אנחנו מתחילות ללכת לשירותים ואנחנו שומעות את המאבטח צועק לנו  לא להכנס, אני והיא ברחנו משם ובסוף התברר שהוא עשה שם פיפי במשתנה..

(אם חברה שע לא היתה צועקת את זה שאנחנו נכנסות לשם זה היה הרבה יותר מפדח...)

טחחח זה קרה לי בכיתה ה' שוקו =)

הייתי בטוחה שאין שום בן בשרותים ונכנסתי, אאאוץ' כמה היו שם 

ועמדתי שם בשוק, ואיזה אחד מילמל "דתיים" אחח לא נעים

ואתמול בריקודגלים ראיתי מישהו שאני מכירה אז צעקתי את השם שלו

והוא בא "יאא מה קורה?!" ובא לתת לי חיבוק הידיים שלו כבר היו מסביבי 

ואז הלכתי אחורה "היי אני שומרת נגיעה!!"

והוא כזה "מה ממתי?!?!?! יוו פדיחות הלכתי" וברח משם 

וחברות שלי נחנקות וחברים שלו צוחקיייים ולא נעים

מסכן

משהו מצחיק אתן הולכות להשפך דניאלה .ד.
לחברה שלי יש אח חתיך ממש. הוא חילוני והוא גר בת"א.
שנה שעברה אני ועוד כמה חברות תצפתנו עליו בפייסבוק.
מוצא"ש אחד אני וחברתי עלינו לאוטובוס לצפון ועלה איתנו אחד עם אפרו וישב מושב מלפנינן
אני: "הודיה זה בטח מתן אח של רחלי "
חברתי: "לא זה לא הוא.. "
אני:"נכון זה לא באמת הוא אבל באלי לצלם ת'אפרו שלו ולשלוח לה..
אז באמת צילמתי את השיער הנפוח שלו מאחורה במושב ושלחתי לרחלי "מה מתן עושה פה?"
ההיא נשפכת שעה מצחוק "מתן לידי והוא ראה ת'תמונה והתעלף מצחוק"
היא הראתה לו ת'תמונה.. אתן קולטות?! :0
חחח
ישלי הרבה אבל אינלי כוח לרשום..וואלה?!
מהזמן האחרון מהסניף..-
בעיקרון אני בסניף נפרד, והרגע הצטרפתי אליו אז לבנות אני מכירה אבל תבנים לא. יש אחד שהוא אחראי כזה על כל התחזוקה של הסניף והמפתחות והכספים וזה.. אז יצא לי לשמוע תשם שלו לא פעם, ורציתי לראות על מי מדברים... אז כשירדנו פעם במדרגות קרוב לסניף עברנו חבורת בנים שאמורים להיות בגיל אז שאלתי את חברה שלי בשקט אם הוא שם כי רציתי לדעת מי זה... אז היא צורחת ׳לא! שלוחמיה מאחורה רחוק תסתכלי!׳ אני כולי מסתובבת ולא רואה כלום ואז שעה היא נקרעת מצחוק ואומרת לי להסתובב- הוא עמד מאחורי במרחק חצי מטר ממני ונמרח מצחוק.. אני נהייתי עגבנייה ופשוט ברחתי משם בלי להסתכל לאחור

פדיחה שניה קרתה לי השבוע.. הייתי עם סנדלים ממש ממש מחליקות ועליתי בעליה קטנה כזאת ליד הסניף, וליידי בן אחד תלה איזה שלט, הלכתי לידו כזה ופשוט החלקתי כמעט עליו ושעה ניסיתי לתמרן שלא יצא מביך.. באמת שהייתי כמה מילימטרים מהגב שלו כולי מנסה לאזן את עצמי ללא הצלחה על המשטח המחליק... בלנ׳ד אני לא לובשת שוב תסנדלים האלו בסניף!!
חעע קרה לי משהו דוומה XDעכבר הכפר

פעם אחרי המפקד בשבת [שסופרים כמה חניכים יש ומודיעים הודעות וכו'] רצתי לאיזה מקום ששם מדריכה שלי רצתה שנעשה ת'פעולה . רצתי כי הייתה עוד מדריכה שרצתה לעשות שם אז רצינו לתפוס לפניהן קיצור הגעתי לשם ודפקתי ת'חליקה של חיי !!!! אני מנסה כזה להתיישב באלגנטיות ופתאום אחד מהשכבה שלי צורח אליי "שירה ! אני ראיתי את זה" ונקרע מצחוק .. D:

פאדיחות? אני מושלמתבין השורות

נו, ברור שגם לי יש פאדיחות עם בנים.

באוטובוס חזרה מהשוק, אחד עף עלי עם כל ה-20 שקיות שלו וכולי מנסה לבלום אותי ואותו כדי לא לעוף עד לנהג...

איפה שאני לומדת, יש כניסה של בנות, ויש כניסה אחרת לבנים.

יום אחד באתי מאוחר, ואני רואה כמה בנים בכניסה של הבנות. טוב, אני נכנסת בכל אופן,

ניגשת לכיתה שלי- ורואה שם גברים!

אז הלכתי למזכירה שהסבירה לי שהיום החליפו ביננו אגפים חד"פ...

נכנסתי עם חברה לשרותי נשים ציבוריים. היא התעקשה להיכנס לתא אחד שלא הסכים להיפתח. 

מנסה ומנסה עד ששמענו "תפוס פה" מבויש של גבר.

אח"כ המשכנו ביחד לחתונה ובדרך לאוטובוס כמעט החלקתי על גבר,

וכשיצאתי מהחתונה- שוב דפקתי חליקה קטנה כמעט על גבר!

והכי חזק- נסעתי עם עוד חברה, השבוע, ברכבת. ביום של הריקודגלים כשהיה מפוצץ.

ואז גבר אחד שעמד לידי, ומאחוריו עוד איש קשיש, אמר לי "תגידי לה שתיכנס יותר לבפנים כי עוד רגע היא נודעת בי ואנחנו עוברים עליו" (ככה שמעתי את זה). אז אמרתי לו שאנחנו יורדות תחנה הבאה אז אין צורך. (ולא הבנתי מה הקשר שאנחנו עוברות על האיש שמאחוריו).

טוב, הוא ראה שאני לא מבינה אז הוא פנה לחברה שלי ואמר לה שתיכנס כי היא עוד רגע/כבר נוגעת בו והם עוברים עליו,

איזה 2-3 פעמים הוא אמר לה את זה.

ורק אחרי שירדנו חברה שלי הסבירה לי שהוא התכוון: "עוד רגע את נוגעת בי ואנחנו עוברים על לאו!"

וואי, פאדיחות עם בנים זה דבר שלא נגמר!פונ3'ה!!

יום שישי האחרון, כולי קמה ב12 וחצי, יוצאת מהחדר משפשת עיניים עם הליכה מסטולה כזה של בוקר.

לבושה בפיגמה, [ חולצה קצרה ו-מכנסיים! פעם ביובל אני ישנה עם מכנסיים, תמיד אני עם אלדין, דפקא הלילה.. גרררררררר..]

עברתי דרך הסלון, והגעתי למטבח.

פיתאום אני קולטת שאבא'שלי יושב בסלון עם עוד איזה 3 רבנים מהביכ"נ, זה היה לא נעים..

וואי דפקתי דילוגים אלגנטיים וחמקניים כאלה לחדר..

עוד אחד-

בפסח האחרון, ניסיתי לעלות להסעות חזור מחברון. ובדיוק באיזור שאני עמדתי היה איזה בן מהפורום. [שאני מכירה במציאות..] וכולם שם דחפו, זזתי שם עם גלי הדחיפות כמו עם הגלים בים, אחת החוויות, ישראלים בהתגלמותם, כל אחד דואג רק לעצמו, משו' מהסרטים.

איכשו' הגעתי להיעמד ממש קרוב לאיפה שההוא עמד. ואז בא שוטר, ופשוט מחץץץץץץץץץ אותנו אחורה! משו' מטורף!!

הוא דחף את מי שהיה לפני ממש בכוח וההוא נדחף עלי, וואיכשו זה יצא שהוא פשוט מרח אותי על ההוא מהפורום, בצורה אחת ה-לא נעימות.אפאטי

וואי, התפחדחתי ברמות,לשון אדומה וכמה שהייתי קרובה לעלות לאוטובוס כבר לא היה אכפת לי, ופשוט מאותו זמן כל המטרה שלי הייתה רק להתרחק מההוא..

***יש לציין, שהוא היה אחלה ג'נטלמן, וכדי לפצות אותי על הפאדיחה, מאותו רגע הוא דאג לי כל הזמן שאני איכשו' יעלה לאוטובוס,[יורד מישו' מהאוטובוס, "אדוני! יש שם מקום ריק? אפשר להעלות את הילדה הזאת במקומו?" / "פנינה, תחזיקי פה" / "תצמדי לצד הזה.."] אם הוא לא היה עוזר לי, ישמצב שעדיין הייתי שם מחכה לאוטובוס שיביא אותי לירושלים.

ממ...אין ספק שהנושא מקורי,לוחמת תמורות

בס"ד

בעברי הרחוק, כמו כל חמשושית ראויה לשמה, עליתי על אוטובוס אחרי סיבוב שערים... באחד הסיבובים עף עלי בייניש (נראלי שהוא היה אז שביעיסט)- ואבא שלו ואחים שלו היו לידו..כולו ישלצניק עם עיניים ברצפה... קיצר, עף עלי ופשוט התגלגל איתי חצי מהאוטובוס...לא נעים בכלל... ואז קמנו, אדומים עד כדי גיחוך, והוא ניסה להתנצל בלי להסתכל עלי...אז הוא הרים עיניים, הוריד עיניים, אמר סליחה, הסתכל עלי כדי להתנצל והתפדח ואז שוב הסתכל על הרצפה, והתחיל לגמגם, ואז  ואז האוטובוס עצר אז מלמלתי מין "לא קרה כלום" וברחתי... והכל מול אבא שלו...מת

---------------

יום חמישי אחד נסעתי גם כן בירושלים, שנה וחצי אח"כ... וממש מיהרתי. השעה היתה 2 כשהגעתי לת.מ, וידעתי שעד שאני אעבור את הבידוק ואגיע למעלה (אמרתי יום חמישי?)- האוטובוס יצא, אז התחלתי לרוץ לכיוון הכניסה לעיר (כי מה לא עושים בשביל חצי שעה בבית..). איפשהוא ליד גשר המיתרים אני קולטת בזווית העין בייניש עם תיק מתחיל לרוץ אחרי. לא ייחסתי לו חשיבות, שיערתי שגם הוא מפספס את האוטובוס. רצתי כמו שבחיים לא רצתי, כמו שהמורה לספורט בחיים לא ראתה ולא תראה אותי... הגעתי למעבר חציה שליד התחנה, אור אדום. האוטובוס שלי עבר, עצר, המשיך...הלסת שלי נשמטת בהלם...

ואז מגיע אלי הבחור, מתנשם (היה לו תיק ענק...) ומושיט לי פלאפון, מכסה ובטריה, ואומר- זה שלך...

עף לי הפלאפון כשרצתי, והוא פשוט רץ אחרי כדי להחזיר אותודוס

יש לנו גמ"ח בשכונה..מקום בעולםאחרונה

בקיצור,אחד האחראים שם לא שומר נגיעה,וגם לא ממש אכפת לו אם אני שומרת נגיעה..

בקיצור,הוא לקח אותי ואת מדריכה שלי,כל אחת בצד שלו ופשוט התחיל לדלג איתנו בקפיצות עד למקום שהוא רצה שנעזור בו! ואני צועקת לו: חיים,תעזוב אותיי. חיים!! וכל השכונה בערך נמצאת שם ומסתכלת עלינוו!! במרכז השכונהה המוםהמוםצוחקצוחק
בחיים לא התפדחתי ככה

יש פה פורום נשים?שושיאדית

מי המנהלות?

את מתכוונת לפורומים סגורים?ילדה של אבא

יש פורום בנות בוגרות- פורום המשך של הפורום הזה

יש פורום כלה הדרך- פורום לכלות

שניהם לא פעילים הרבה.

ויש גם פורום סגור של נשואות בלבד

אני אשמחשושיאדית

לפנות למנהלות

של איזה פורום?ילדה של אבא
נשואות בלבדשושיאדית

וגם לכלות

לכלות- יעל מהדרום, היא תדע להפנות אותךילדה של אבאאחרונה
הי מרכיבה על סוסים באופן קבועאנונימי (פותח)

יכולה להיגרם בעיה גופנית לנשים?

אם הולכים לחוג רכיבה מסודר ומקצועי, אין מה לחשושאנונימי (3)

מכירה שבאיזור שלי סביב נתניה, יש לא מעט חוגי רכיבת סוסים לנשים. במושבים והקיבוצים באזור.  

ראיתי שיש בצהלה חוג רכיבה טיפולי לנשים לאחר לידה, לחיזוק רצפת האגן 

|הפותחת|אנונימי (פותח)

אני הולכת לחוג מסודר, אבל למה זה אומר שאין ממה לחשוש?

(ואני לא ממש בגיל של אחרי לידה )

תודה

ממה את חוששת בעצם?אנונימי (3)

רכיבה על סוסים נחשבת ספורט פופולרי לגברים ולנשים, תורמת לכושר הגופני, יש גם רכיבה טיפולית לטיפול בבעיות שונות. (למשל נשים אחרי לידה. זה היה בתור דוגמה). 

פעם הייתה מחשבה כזואנונימי (4)

היום זה הוכח כלא נכון...

מוזמנת לגלל קצת

אם זו היתה הסיבה לשאלה, ברור שאין מה לחשושאנונימי (3)

וגם יש על כך שאלה ותשובה של רופא בפורום של בי״ח מעייני הישועה - וגם הוא ענה שאין סכנה  

רכיבה על סוס לנשים - פגיעה בקרום הבתולין - המרכז הרפואי מעיני הישועה

אמנם פוסע מאוד ישן אבל איכשהו הגעתי לפהאנונימי (5)אחרונה

עקרונית אין הנחיות לנשים להמנע מרכיבה על סוסים.

אבל זה כן עלול לגרום לפגיעה בעצב הפודנדלי/ להחמיר תסמינים של זה. אז אם יש כאב בפות באגן או במפשעה אחרי רכיבה על סוסים כדאי להמנע ולהבדק אצל רופאה

פריקהאנונימי (פותח)

אני לא מקנאה, אני לא פותחת עין, אבל חשבתי שיהיה לי פחות קשה. התחתנתי מהראשונות, מזמן כבר, תכף שנתיים. ואני רוצה להיות אמא, אני כלכך רוצה כבר. ולאט לאט כל חברה נכנסת להיריון, נהיית אמא, ואני מרגישה לבד בבדידות הזאת, לא מצליחה להכיל יותר.

אני הכי שמחה בשבילן 

ואני הכי עצובה בשבילי

זהו

לא קל.. ואת לא לבד.עשב לימוןאחרונה

יש עוד הרבה נשים כמוך, אמהות בפוטנציה,

שמחכות להריון, שנמצאות בתהליכים,

שמחזיקות תקווה, שמקוות למשהו חדש שיצמח בתוכן

❣️❣️

מקדישה לך את השיר של תרצה אתר: גשם הקשב לנשים

עד רדת הערב, גשם

הקשב לנשים בחלון

עד רדת החושך, גשם הקשב

לנשים הצופות בוילון

גם לנו אדמה שמחכה למשהו מלמעלה

גם בנו יש אימה וזעקה

למשהו פורח

וכן הלאה

עד סוף השבוע

גשם, הקשב לנשים בחלון

עד קץ השבועיים

גשם, הקשב לנשים העומדות ומחכות

גם לנו בחצר

חלקה קטנה ריקה מזוהר דשא

גם אנו מצפות עד אין בינה

למשהו ברוך כמו הגשם

גם בתוכנו מחכה שותקת

חלקת ארץ קטנה חרבה

והגשם שלנו איחר לרדת

הגשם שלנו

טרם בא

אך הגשם שלנו יבוא

עננים כבר זעים במרחב

הגשם שלנו קרב, קרב

בצעדי ענק

הקשב לנשים בחלון

גשם אדיר ונוהר.

הקשב איך קוראות הן בזו אחר זו-

הוא חוזר

הוא חוזר

הוא חוזר

נ.ב

יש פורום סגור לנשים : באהבה ובאמונה (פוריות) שאפשר להיכנס אליו

חיבוק וחיזוק 🫂

היי, אם מישי פה... שאלה מוזרה...תמימלה..?

)אני כותבת סיפור ושואלת בגלל זה, חס ושלום לא קרה לי...)

השאלה היא כזו, בחורה שנכנסת להריון מאונס-מה היא צריכה לעשות? כאילו, הפלה אי אפשר כי אסור ואם היא תלד את הילד-הוא יהיה ממזר, מה ההלכה אומרת על זה?

עד כמה שאני יודעת במקרה כזהתמיד בבטחה

ההלכה מתירה להפיל.

וגם, ממזר הוא רק מי שנולד לאשת איש מגבר אחר, ילד שנולד לרווקה הוא לא ממזר

אז מה ילד שנולד מזוג לא נשוי נחשב?תמימלה..?
לא משנה אם זה ברצון או לא ברצון...
לא נראה לי שיש לזה הגדרה.תמיד בבטחה

ממזר הוא מי שנולד מיחסים אסורים, כמו גילוי עריות, בגידה בבעל, כהן עם גרושה

טכנית אישה שלא נשואה לא יכולה ללדת ממזר כי בעילה יכולה להיחשב כנישואין בדיעבד

אוקיי, תודה רבה!תמימלה..?
ממזר הוא לא, הוא כן שתוקי (דהולכים בתר רובא)באנגי
הי. איך הגעת לכאן?עשב לימון
הפורום כבר לא פרטי..אנונימי (2)אחרונה
ריח מהפותאנונימי (פותח)

אהלן, לאחרונה אני מרגישה לא בנוח עם תחתוניות ולא רוצה לשים אותן, מצד שני לא יודעת איך להתמודד עם הריח ועם זה שאני מפחדת שכולם יריחו אותי. אני מתאמנת ומזיעה הרבה וזה יכול לגרום לריח להתעצם ואני חוששת 

בקיצור עצות? 

שני דברים בקיצורעשב לימון

א. הריח הוא לא כל כך חזק בלי התחתוניות- נסי ותראי. חלק ממנו הוא העובדה שיש בהן פלסטיק וזה גורם לחוסר אוורור.

ב. אפשר לשים תחתוניות מבד ואז זה נושם -פחות ריח- וגם סופג נוזלים וריחות.

נכוןאמרלד

נסי בלי תחתונית 

ותחתונים מכותנה, גם לאימון.

( וכשמתלבשת לכושר גם מחליפה לחדש, בעיקר להרגשה ) 

@עשב לימון מבד מכבסים? 

כןעשב לימוןאחרונה
ניסיתיאנונימי (פותח)

אני פשוט חוששת שמריחים אותי 

איך יודעים שזה תקין? ומה עושים כדי שיהיה פחות ריח?

למי הפורום מיועד??יותר טוב

בנות?

נשים נשואות?

אני לא נשואה ופה אז כנראה שגם ללא נשואות...😉תמימלה..?
שלום עשב לימוןאחרונה

הפורום מיועד לבנות מגיל 15 ומעלה - אין הגבלה למעלה

ממי מבקשים להצטרף לפורום בנות בוגרות?אנונימי (פותח)
המנהלות הן-אמרלדאחרונה
שיטת אביבה - מישהי מכירה וממליצה?אנונימי (פותח)

אשמח גם להמלצות למקומות ללמוד את השיטה.

תודה!!

יש את @אפונה שהיא מדריכה לשיטהאנונימי (3)
[@96032|אפונה] היא ניקית פעילה בפורום הריון ולידה.

שרשור לדוגמא בה היא עונה:

שיטת אביבה - הריון ולידה

יש אתר לשיטה הזו, אם יש לך גישה לאינטרנטעשב לימוןאחרונה

באתר יש רשימה של כל המדריכות.

אם לא, תכתבי אזור ואני יכולה למצוא

אני מכירה, ניסיתי.

זו שיטה שעובדת, אבל צריך לעשות תרגילים כל יום, לא פעם אחת ודי.

אז כל עוד תרגלתי זה סידר לי את המחזור,

וכשלא- לא.

אולי יעניין אותך