זה ממש מבאס, בחודש האחרון היו לבערך 4-5 בנות ימומולדת וכמובן שהחברות הטובות אירגנו מסיבת הפתעה..
זה ממש מבאס, אני לא הספקתי לחגוג בת מיצווה בגיל 12 אז חגגתי בגיל 13 "בר בת מיצווה" ואם לומר את האמת לכל בת מיצווה של חברות שלי בערך שהלכתי (כולן היו באולם מפואר) הבאתי מתנה..אולי זה בגלל שעשיתי בבית, אבל קיבלתי רק 5-6 גג מתנות ושלוש מהן בכלל לא מהכיתה אלא מחברה מחוץ לכיתה וחברות של המישפחה ואני שיא השמחה מזה כי בעיקרון זאת מתנה בכלל שהן באו לזה אבל חבר'ה זה יומולדת ועוד סוג של בת מיצווה כאילו...זה ממש לא פייר....
בכול אופן במשך החודש הזה הייתי צריכה גם ללכת וגם להביא מתנה כי זה לא נעים אז ליומולדת אחת לא הלכתי כי לא הרגשתי טוב(וכל מה שאני כותבת זה נכון ולא תרוץ..!) ליומולדת השנייה לא הלכתי כי זה היה ביום היחיד במשך אותו שבוע שיכולתי לצאת עם המשפחה שלי להסתובב קצת..
ואז לשאר הימי הולדת הגעתי אבל מש על השלושתרבע שעה אחרונה בגלל שכל הזמן אני מבטיחה לאמא שלי שאני אלך איתה לקניות ואף פעם לא הלכתי...וכמובן גם הבאתי מתנה גם למי שלא הלכתי...
ועכשיו אני יושבת בבית ולא יודעת אם ללכת ליום הולדת שיש לחברה סבבה שלי לא טובה ולא רעה...והינה הסיבה..כל יומולדת זה אותו דבר אין משהו מעניין לעשות מגיעים מדברים אוכלים מדברים(ואם צדברים אז זה אף פעם לא כולן ביחד זה תמיד קבוצות קבוצות ואם אין לך מזל ואת לא בשום קבוצה(שזה יכול ליהיות) אז את תקועה כל ה"מסיבה" לבד ומשועממת..!)
והולכים הבייתה אחרי שעתיים וחצי שלוש הבייתה..אז זאת ההטלבטות שלי אם ללכת או לא וזה ממש מבאס אותי להטריח את ההורים שלי לסוע מרחק מרחק (10-20 דק') ואחרי כמה זמן להחזיר אותם כדי שיקחו אותי בחזרה הבייתה.
עכשיו מצד אחד אני רוצה לבוא אבל באמת אין עיניין כי גם ככה אני מתעכבת (ואין מתנה) אבל מצד שני אני לא רוצה לצאת ילדה לא נחמדה שלא באה לימי הולדת של חברות אחרות..
ועוד מסבת הפתעה עכשיו שתבינו- אני אירגנתי כמה מסיבות הפתעה לחברות שלי אבל להן כנירא לא היה את השכל לראות שחברה שלהן (אני) רק מחכה שיעשו לי אבל לא, לא עושים לי...(חוץ מפעם אחת בכיתה ה' שהן רצו אבל ניכנסתי לכיתה בדיוק כשהן דיברו על זה אז הן ביטלו את זה)
בכל אופן עוד מעט אמא שלי חוזרת והיא רוצה לדעת אם היא צריכה להקפיץ אותי והיא עצמה אומרת שאין לה בעייה (למרות שלפי דעתי זה משגע אותה כבר..)
סוף פריקה מחכה לעצות..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

)

קרה היום.