4.4.1933 ברלין, גרמניה.
באותו יום מתפרסת כתבת שער בעיתון "דר שטרימר".
יוליוס שטרייכר עורך העיתון: "טרור יהודי מסכן את חיינו וקיומנו כאן בגרמניה"
נהגת מונית שהסיעה אותי, מספר שטרייכר, סיפרה לי כי היא בעצמה ילידת ברלין ותושבת העיר, וכי היא מודאגת מכך שהיהודים לדעתה הולכים ומשתלטים על העיר שלה. זה לא משהו שמפתיע אותי. זה קורה בכל מקום, ואני רואה את המצב הזה כלא פחות מטרור יהודי שמסכן את חיינו וקיומנו כאן בגרמניה".
באשר לשאלה האם אפשר להתגבר על זה, השיב: "האמת שעכשיו אני קצת יותר אופטימי מבעבר, בעקבות הבחירות האחרונות. בעיניי הרי הצוענים הם סכנה לגרמניה, אבל אפילו הם אינם איום גדול כל כך על קיומנו כמו היהודים".
מפחיד??? מזעזע??? בהחלט! כך מתחילות מלחמות עולם המשמידות מליונים.
עכשיו תרשו לי לגלות לכם נתון מעניין.
הכתבה הזו לא התפרסמה בדר שטרימר, וגם לא בתאריך המצוין.
רוצים לדעת איפה? בואו נפליג בחזרה 80 שנה...
4.4.2013 אשדוד, ישראל
באותו יום מתפרסמת כתבת שער בעיתון "ידיעות אשדוד"
א.ב. יהושוע סופר ישראלי מוערך: "טרור חרדי מסכן את חיינו וקיומנו כאן במדינה"
נהגת מונית שהסיעה אותי, מעיד הסופר, סיפרה לי כי היא בעצמה ילידת אשדוד ותושבת העיר, וכי היא מודאגת מכך שהחרדים לדעתה הולכים ומשתלטים על העיר שלה. זה לא משהו שמפתיע אותי. זה קורה בכל מקום, ואני רואה את המצב הזה כלא פחות מטרור חרדי שמסכן את חיינו וקיומנו כאן במדינה".
באשר לשאלה האם אפשר להתגבר על זה, השיב: "האמת שעכשיו אני קצת יותר אופטימי מבעבר, בעקבות הבחירות האחרונות. בעיניי הרי המתנחלים הם סכנה למדינה, אבל אפילו הם אינם איום גדול כל כך על קיומנו כמו החרדים".
לסיום, אלו דברים שאמר היום הרמטכ"ל בני גנץ בטקס הזיכרון במחנה ההשמדה אושוויץ, גנץ השווה בין המצב אז להיום, וכתב כי "מדינת ישראל היא המבטח לאי הישנותה של זוועה שכזו, וצה"ל הוא חומת המגן של הבית הלאומי - מקום מבטחים לכל העם היהודי"
מעניין, אני תוהה לעצמי...
האם מקום מבטחים לכל העם היהודי היא מדינה יהודית, שבה מתנהל מסע הסתה רצחני כנגד יהודים...