בוקר טוב,
יתכן שבגלל הגודל של התינוק/ת שלנו אאלץ לעבור זרוז לידה. אמנם אני שבוע לפני התאריך אך הערכת המשקל באזור 4 קילו (עכשיו..) ומשום מה הוא עולה מהר במשקל, מה שאומר שהרופאה חוששת לתת לזמן לעבור כי אם אגיע לשבוע 41-42 אוכל להגיע למשקל של 4.5 קילו, ואז ח"ו כמעט ולא יהיה אפשר להתחמק מניתוח, (דבר שיש סיכוי להתחמק ממנו עכשיו בעזרת זרוז ולידה במשקל הנוכחי) אגב- אני נולדתי בניתוח באזור התאריך כמעט 5 קילו, ולא, ב"ה אין לי סכרת הריון..
אז ככה.. אני יודעת שיש בזה גישות ואני לא שואלת אם אתן ממליצות על זרוז בשלב כזה, זאת רופאה מעולה ומוכרת מאוד וזה מלחיץ אותי מספיק. (לא יעשה לי טוב לשמוע עכשיו ש"טבעי זה הכי טוב" וכו', זה רק יוסיף לי חששות. ואגב, דיברנו על זה עם הרב שלנו.)
שאלתי:
1)אשמח לשמוע על דרכים לזרז את הלידה בעצמי (דברים שעוזרים מהר כי אין לי זמן..!! ) ניסיתי ואני ממשיכה לנסות משאבת חלב וטיפות פטל.. עוד משו?
2)אשמח לשמוע "חוויות" ממי שעברה זרוז לידה והיה לה נורמלי והיא יכולה להרגיע אותי.. (בבקשה לא סיפורים מפחידים, אני מספקת אותם לעצמי לבד! ושאלה- בזרוז אפשר לקבל אפידורל יחסית מהר? (פתיחה 4)
3)אם אכן אזדקק לזרוז כנראה שנצטרך לשנות את התוכנית וללדת בעין כרם במקום שע"צ. איך שם?
תודה לכן!
וכמעט לא יצא כלום..) ואני לוקחת את הטיפות פטל האלה.. ולא מרגישה שעוזר..

לא ידעתי אם גם במסגרת פרטית זו בעיה