מחפשת המלצות למסלול לתעודת הוראהפאתחתותח

אני בהתלבטות אם להתחיל תעודת הוראה במקום בו אני לומדת, או לעשות במקום אחר. כרגע יש יותר טענות נגד מאשר בעד, בעיקר בגלל שבמקום בו אני לומדת תעודת הוראה מאוד עמוסה ויקרה. אשמח להמלצות על מקומות לא מעיקים מידי, אבל בעלי ידע ומקצועיות (גם אם למדתן לתואר, ולא רק במסלול של תעודת הוראה. בד"כ זה אותם מרצים וסגנון).

בנוסף אשמח לשמוע אם יש מישהי שיודעת להגיד לי עוד כמה שנים קדימה, על מקומות שנחשבים יותר או פחות? זה משנה בכלל בת. הוראה? שואלים על זה בראיונות עבודה?

השיקולים העיקריים שלי הם:

- זול (עד 10 אלף).

- במרכז, ואם בירושלים - באזור הכניסה לעיר (הרצוג זאת אופציה של 'אולי אולי אולי').

- יום מרוכז בשבוע למשך שנה, עם ליווי או לימוד מקוון בשנה שלאחרי מכן (אני לא מחפשת מקום עם שנתיים נוכחות חובה).

תודה רבה, שבת שלום.

מכירה קצת את אפרתה - בירושליםאנונימי (פותח)

החיסרון: בקצה העיר (תלפיות).

היתרון: לימודים קלים יחסית, מקום נחמד.

לא יודעת מהו אורך הלימודים והמחיר, שווה לבדוק.

(הגיוני שיומיים: יום אחד לימוד, יום אחד עבודה מעשית.)

בחיפוש עבודה:

העיקר הוא ללמוד מקצוע שצריך אותו! פחות המקום.

באיזה התמחות?נפשי תערוג
לשון-הבעה, לא בכיוון של ספרות.פאתחתותח
מכללות לא דתיות באות בחשבון?נפשי תערוג
אם הן עם המלצה - אז כן.פאתחתותח

בנוסף אני ישמח לקבל פרטים, למה דווקא המכללה הזאת מומלצת.

אפרתה הם אחלה.אנונימי (פותח)

אין הרבה מקומות שלומדים בהם לשון, נתחיל מזה.

לשון זה כולל הבעה (50% מבחינת הבגרות), ספרות זה משהו אחר.

וזו התמחות עם אחלה ביקוש.

גם תלפיות בחולון יכול להתאים לך יופי.

לגבי ההצעות שלך:פאתחתותחאחרונה

אפרתה ירד מהפרק. אני גרה רחוק מירושלים, ומבחינתי לעשות את כל הסיבובים עד ירושלים ובתוך ירושלים זה לא שווה את זה (השקעה של זמן + כסף).

לגבי תלפיות - ביררתי איתם, והם מוכנים תעודת הוראה רק למי שיש כבר תואר. אני כרגע סטודנטית.

תודה, אשמח לשמוע עוד!

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך