אם את אומרת שראש השנה יוצא 3 ימים (לא בדקתי. מאמינה לך...), אז יוצא שיש 6 סעודות (לא כולל סעודה שלישית).
לדעתי אפשר להיות אצל צד אחד 3 סעודות, ולאחר סעודת הערב השניה, ללכת שעה לצד השני. כך ההליכה היא בלילה ולא חם. ואז נשאר עוד 3 סעודות אצל הצד השני.
אמנם החלוקה לא שווה לגמרי. אצל משפחה אחת ישנים לילה אחד, ואצל המשפחה השניה 2 לילות, וגם סעודה שלישית רק אצל המשפחה השניה, אך לעומת זאת שתי הסעודות ה"מיוחדות" עם הסימנים הם אצל המשפחה הראשונה. כך שנראה לי שכל אחת מהמשפחות יכולה להרגיש שהיא הרוויחה יותר.
לעניין התיקים - בהנחה שבעלך כן יכול לפצל את הדברים שלו, ולשים חלק מהדברים מראש אצל המשפחה השניה, אז נשאר לסחוב רק את הדברים שלך. גם אם הם תופסים תיק גדול, נראה לי שהוא יוכל לסחוב אותו לבד, ואת תהיי משוחררת.
לעניין הסקר - אצלי זה ממש לא רלוונטי, ההורים גרים בשני אזורים שונים בארץ, אבל נראה לי שאני הייתי עושה את זה (בהליכה לילית, כאמור).
בכל אופן אל תנהגי לפי הסקר. גם אם כולן יגידו לך שהן מסוגלות ללכת בחודש תשיעי, באמצע הקיץ, ב-12:00 בצהריים, במשך 3 שעות, זה לא משנה לגבי היכולות שלך. את היחידה שיכולה להחליט אם את מסוגלת או לא.
שנה טובה