שלום לכם! הייתי שמחה לעצה טובה.
עד לא מזמן יצאתי עם סוג מאוד מסוים של בחורים. (בעקבות התנסות וחוויה טובה פלוס מינוס ) שהשאירה עליי את הרושם של סגנון מסוים שיהיה לי הכי נכון להקים איתו משפחה. לא מזמן בעידודה של חברה קרובה יצאתי עם בחור ששונה מאוד מכל הטייפקאסט שבניתי לעצמי. שונה כמעט בהכל. ברמה דתית, בלבוש, במסלול חיים, במנטאליות. היה ביננו מעט קווי אופי דומים. כל הזמן אמרתי לעצמי ולו שבעצם הבחירה שלי אני לוקחת ריזיקה. היתה לנו כימיה טובה מאוד, הרגשתי שהפגישות איתו פותחות בי משו בלב שנחסם להרבה מאוד זמן. ומצד שני,היו לי דברים שהפריעו לי פה ושם, או דברים שפתאום נתקלתי בהם בפעם הראשונה ולא ידעתי איך להתמודד איתם או מה אני חושבת על זה. מצד אחד אני שמחה שנחפשתי לסגנון הזה, שראיתי משהו קצת אחר. מצד שני הוא הרהר וערער לי כמעט את כל מה שחשבתי שאני בטוחה בו. (או שכנראה לא הייתי מספיק בטוחה בו..) אני מאמינה שההחלטה בינך לבין עצמך לגבי הדברים החשובים לך הוא תהליך שנבנה בהדרגתיות עם הזמן. כמו כל החלטה חשובה וקריטית בחיינו. אבל יש בי עוד רגש לבחור ההוא. להוסיף לזה את הלחץ החברתי הקיים שאתה לא מעונין להיות חלק ממנו, אבל לעיתים הוא סוחף אותך יחד איתו גם מבלי לשאול אותך. כעוד חברה מתארסת,ועוד אחת. איך יוצאים מהמסע הזה עם תובנות? איך חיים באופטימיות במסע הזה? ועצה טובה לגבי המקרה הספציפי. אשמח לשמוע.
תוד לכם!
זה מדהים!