טוב הקדמה להכל: יש מצב שבנות פה יזהו אותי ואני מבקשת שהבנות המועטות שזיהו- לא יחשפו פרטים מזהים עלי.
זה ארוך אבל אשמח אם תשרדי את זה!
עכשיו לעניננו..
אז ככה אני בת שניה למשפחה עם 5 בנות (אל תוציאו ריר זה בכלל לא כיף!).
וגדלתי בשכונה קטנה וחדשה שבאו אליה משפחות צעירות.
הכל נשמע לכן טוב ויפה אל בכלל לא!
בגן טרום חובה הייתי עם ילדים בני גילי בנים ובנות כאחד. אבל מה?! הבנות שהיו איתי בגן בכלל לא גרו קרוב אלי! במרחק של חצי שעה הליכה ובאוטו 10 ד'. מה שנגרם לזה שלא הייתי עם בנות בנות גילי אחה"צ ובגלל זה נוצר מצב שגם בבוקר בגן לא הייתי כזה חברה שלהן כי למה לי אם אני גם ככה רואה אותם רק בבוקר ואז לא נפגשים. אז נוצר מצב שהתחברתי רק לבנים (לא כולם. רק 3-4 שגרו בשכונה קרוב אלי.) ולכן כל היום הייתי בסביבת בנים בלבד! כי רק אליהם רציתי להתחבר כי רק איתם זה באמת קשר. כי רוב היום אנחנו יכולים להיפגש.
ובגן חובה בכלל הפרידו אותי גם מהבנות בגילי כי עברנו גן ואז פתחו 2 גני חובה גדולים ולא היה מקום להכניס את כולם אז צירפו את הכמות ילדים שנותרה לגן של הקטנים יותר וכל פעם שהיה הכנה לכיתה א' בבית ספר פשוט צירפו אותנו באופן חד פעמי לשאר הגנים או שהלכנו לבד. אז שמו אותי בגן של הקטנים וכמובן עם 3 בנים שהכרתי טוב מהגן הקודם. נוצר מצב שכל היום הייתי עם הבנים החברים שלי. כשעליתי לכיתה א' היה לי טראומה כי פתאום זה היה נפרד בין הבנים לבנות בכיתות ולא היה לי עם מי להיות כי לא יצרתי כ"כ קשר עם בנות ובטח שלא בגילי.
לכן מאז ומתמיד היה לי בעיות חברתיות רבות-וכך זה גם עד היום כולל היום ברגע זה.
אבל מה שפתאום עלה לי לראש זה:
היו לי כמה וכמה קשרים עם בנים-וחלקם עדיין קיימים. מה שחשבתי זה שיכול להיות שאני מצליחה ליצור חברות עם בנים הרבה יותר טובה, חזקה ואמיתית לעומת בנות.
חלק מהקשרים ניתקתי בעקבות התגובות של הסביבה. ולא שהבנים היו פושטקים ערסים אלא חלק גם היו דוסים ואפילו יותר ממני ושגם בעקבות זה הקשר נותק אבל גם בגלל שהבנות מסביבי עודדו אותי לנתק את הקשרים האלו. אבל מה שקרה אחרי שניתקתי את הקשר זה שפתאום לא היה לי עם מי לדבר. הבנות היו עסוקות בחברות הטובות שלהן.. אומנם הם דיברו איתי בהתחלה של הפרידות אבל זה נעלם לאט לאט.
כרגע יש לי קשר עם מישהו.
אני כן מפחדת שיזיק לי בעתיד עם בעלי.. למרות שאני ממש רוצה שהוא זה שיהיה
כפרה עליו![]()
אבל מצד שני אם אני ייפרד עכשיו לא יהיה לי עם מה לעשות ועם מי כי החברות עסוקות רק בחברות שלהן ואני נשארתי לבד ועוד אח"כ מתפלאים למה אני יוצרת קשרים עם בנים!
כאילו ראבקקקק!
טוב אז שאלתי היא מה לעשות?!
תודה ששרדת עד לכן! אני ממש מעריכה אותך ואת בין היחדיות (לבנות כן?1 בלי הבננים שלי) שמסוגלות להקשיב לחפירות שלי.
לילה טוב לך יקרה!
אני
)