הביזיון הלאומי נמשךהדרכה
מישהו יכול להעתיק לפה את התמונה?מאיר770
בס"ד
אינטרנט רימון חוסם לי..........
וחוץ מזה, אולי ככה החבר'ה מהישובים יתחילו לקבל ציוד...
ודרך אגב, במרחב ירושלים דהיינו בנימין וגוש עציון מד"א החזירו את הסמלים, בניגוד לשומרון שבמרחב ירקון...
הורידו אותם מחדש עכשיו?
א' במרחב י-ם המועצות החזירו את הסמליםבנדא מצוי!!
לא מד"א
ב' למד"א י-ם לא אכפת הסמלים באמת
הכתבהבנדא מצוי!!
התרגיל להסתרת הסמל של מד"א
לפני כשנה התקבל מגן דוד אדום לצלב האדום, לאחר שנדרש ממנו לא לפעול מעבר לקו הירוק לטענת מתנדבי הארגון ביו"ש, לרגל ביקור בן שלושה ימים של משלחת הצלב האדום בארץ, החליטו במד"א להנפיק להם אפודים חדשים ללא הסמל הרשמי מד"א: "לא חל כל שינוי"
מד"א לא צריך להיות בשטחיםאפרת25
מד"א הוא ארגון הומניטארי ולכן לא צריך שיהיה לו סמל לאומי כשהוא פועל בשטח מריבה או שטח כבוש.
מגן דוד זה הסמל של מדינת ישראל, ומדא לא מייצג את המדינה . אם אתם לא מבינים את זה תקראו על ההיסטוריה של מד"א ואת התקנון של הארגון
אותו דבר בדיוק כמו שהסהר האדום הפלשתיני לא שמים דגלים של אש"ף על האפודים
לדעתי בכל השנה צריך שיהיו מחוץ לקו הירוק אך ורק אמבולנסים יישוביים בשכירות
מד"א מתהדר בתואר "ארגון ההצלה הלאומי"הדרכה
וככזה, אסור לו לחתום הסכמים עם גופים זרים בנושאים השנויים במחלוקת, את יודעת שממשלות ישראל עשרות שנים לא הגיעו להסכמה על מעמד השטח (לצערי) וכרגע מעל 60 אחוז מיו"ש מוגדרים בשליטה ישראלית מלאה, חיים בהם מאות אלפי יהודים, ומגיע להם שירות מארגון ההצלה הלאומי בדיוק כמו לגברת אפרת מצפון תך אביב, כמו שמגיע להם שירותי משטרה, כיבוי אש, קופת חולים, תחבורה וכו' וכו' את הדעות הפוליטיות המעוותות שלך תשאירי בבית ואל תכניסי אותם למד"א.
להדרכהאפרת25
דבר ראשון ,אתם פתחתם שירשור שמתעסק בנושא פוליטי ולכן אם אתה ואחרים יכולים לבטא את דעתכם בנושא גם אני יכולה.
דבר שני, אני לא מצפון תל אביב (וגם לא מסביון ולא מאבן יהודה ואבא שלי לא סמנכ"ל הייטק, אתה יכול להרגע)
דבר שלישי, גם זק"א וגם איחוד הצלה מתהדרים בתארים "ארגון ההצלה הלאומי". זאת סיסמא של מאבק על יוקרה.
האמת היא שמד"א הוא ארגון שבנוי במודל לצלב האדום ולסהר האדום ועובד בשיתוף פעולה איתו. נדמה לי שהוא אפילו מחובר אליהם באופן רישמי בכל מיני רבדים.
מגן דוד זה סמל לאומי הרבה לפני שהוא סמל דתי, בניגוד לצלב ולסהר.
לכן יש שאלה פוליטית.
העמדה שלי היא שהכיבוש צריך להיפסק וההתנחלויות לא לגיטימיות, ולכן מד"א לא צריך לשתף פעולה עם הכיבוש דרך הסמל הזה.
אין לי בעיה כמובן שתושבי יצהר ואיתמר יקבלו חשמל מים אמבולנס ומכבי אש ועובדות סוציאליות. רק שלא ישתמשו במד"א כסמל של כיבוש
אני בטוח שיש לך בעיה עם צביעות כחש ורמיההדרכה
נחשי מי מפעיל את האמבולנסים ביהודה ושומרון? מגן דוד אדום.
מי מוציא למקרים? מוקד מד"א
מי מנחה רפואית? מד"א
מי אנשי הצוות? מתנדבי מד"א
מי מנהל מבצעית? מד"א
מדוע מד"א מכחישים ומתנהלים במחשכים? להיות עם ולהרגיש בלי? יכלו לומר בפה מלא כמו שאת טוענת, שאינם מעוניינים להשתתף ב"כיבוש" ושהמתנחלים השנואים יחפשו את מי שיספק להם שירותי חירום במקום אחר.
העניין הוא שבאותו רגע היו מאבדים את התואר ארגון לאומי ממלכתי והופכים לעוד ארגון / עמותה פרטית כמו שאר הארגונים שהזכרת להם מותר להחזיק אג'נדה ולבחור את אופי הפעילות שלהם.
ההתנהלות הנוכחית היא צביעות ורשעות.
ואפרת מצפון תל אביב זו לא דוקא את.
אני יודעת שמד"א ביו"שאפרת25אחרונה
גם לא אמרתי שיש בעיה עם זה שמדא יפעלו שם.
אמרתי בסך הכל שהסמל של מדא לא צריך לשרת את המטרה הזאת, כי הוא ארגון שפועל בכל העולם (שולח משלחות לרעידות אדמה ברחבי הגלובוס) .
אם מד"א היא ארגון של המדינה בלבד ולא עמותה כמו שאתה אומר , אני אשמח מאד אם הם יעיפו את כל המתנדבים ויגייסו את כולם מחדש בתור עובדי מדינה בתשלום. עד אז מדא היא עמותת בת של הצלב האדום וכל השאר זה סיסמאות ומיתוג
תגידו רגעעלמת חן
דוד שלי נפל ואיבד הכרה ועכשיו הוא התעורר ומדבר חלש
השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה ששמו אותו בטיפול נמרץ?
לכאורה הוא בעצם רק התעלף
לא יודע כמה פעיל פה...ניב שטרן
בדקת עם איחוד הצלה?פתית שלג
א. איפה בודקים?ניב שטרן
תתקשר אליהםפתית שלג
גם לאיחוד הצלה וגם למד"א.
אני יודע פשוט שבאיחוד הצלה מצוי יותר קורסים נפרדים.
ולפי מה שידוע לי מד"א מכבדים את הקורס של איחוד הצלה.
(ואם אתה מתכוון להתנדב, אז התשלום סמלי..)
מה המספרים?ניב שטרן
מדא *8101 איחוד 025436540פתית שלגאחרונה
ואולי תעדכן פה בפורוםפתית שלג
קורס חובשים מבחן אג''ם עזרה דחוף בבקשהcatt
שלום, יש לי מועד ג' של מבחן אג''ם (נהלים עברתי ברוך השם)
אני לא מצליח להתכונן, כל החומר לא ברור, מפוזר ומאוד ארוך, זה לא כמו עם שאר החומר והמבחן המסכם אותו עברתי בקלות.
למישהו בבקשה יש את המבחנים עם תשובות? אני חייב ממש ממש דחוף, אני לא רוצה ליפול בקורס חובשים שהשקעתי בו אלפי שקלים ומעל חצי שנה בגלל המבחן השטותי הזה
תודה רבה לעונים!!
קורס חובשת או מ"ער לנשים בלבד ?אין
אולי באיחוד הצלה,לא לנוערישראלית2❤🇮🇱אחרונה
שאלה על קורס 60ישראלית2❤🇮🇱
מישהו יודע במקרה אם בקורס 60 יש דברים עם אינפוזיות/ורידים/מחטים? אני ממש מפחדת מזה אבל ממש רוצה לעבור את הקורס..בעייתי?😅
בגדול לא אמור להיותהריון ראשון13
כי נוער לא מתעסקים בזה..
מקסייימום מלמדים בדיקת סוכר שזה עם מחט לא ניראית
ואי פצצהה(; תודה(:ישראלית2❤🇮🇱אחרונה
התנדבות בנטןמנ1
או שאני לא יכול להתנדב אז?
תודה רבה מראש!!!
רשמיתמשקפת
בתכלס יש נהגים/צוותים שמאפשרים לעלות גם בלי הכשרה אבל זה דיי נדיר וקורה בעיקר אם יש מחסור באנשי צוות
אז תיאורטית אפשר להרשם למשמרת בנטן או שא"א?מנ1אחרונה
יצירת קשר עם מדא לעניין התנדבותשיבול
אני מעוניין בהתנדבות ולעשות קורס במד"א אך יש לי שאלות אליהם קודם.
למשל שלחתי טופס מקוון אבל אני לא בטוח שמילאתי כמו שצריך ושזה עבר, אני מתלבט איזה קורס איפה ומתי, ובאופן כללי אני לא מבין מתי יחזורו אלי אם בכלל 
הבעיה שלא עונים בטלפון שבאתר (03-9101101) כנראה שהם עמוסים מאד תמיד. איך אפשר ליצור קשר עם אדם רלוונטי לעניין התנדבות וקורסים?
תודה