הצילו! סטאז!שם אחר

היי.

אני מסיימת עכשיו שנה ג' בחינוך מיוחד ואין לי מושג איפה ואיך למצוא סטאז' לשנה הבאה...(אני מאזור ירושלים).

ואני גם מאוד מאוד מפחדת להתחיל לעבוד! (מרגישה שאני לא באמת יכולה לקחת אחריות על כיתה...)

הלוואי ויש לכם עצות להרגעה ועזרה בכלל

יום טוב!

הייתי במקום שלך לפני פחות משנה..יעל מהדרום

לק"י

ובקושי חיפשתי עבודה, ובסוף התחלתי איזה מ"מ לפני חנוכה- ולא היה ברור מה יהיה ועד מתי אני אמלא מקום, ואני שם עד עכשיו.

וב"ה המצב השתפר מאז תחילת שנה.

אז כמה הצעות:

- להתחיל לחפש כבר מעכשיו עבודה: להתקשר לבתי ספר, למפקחת של החנ"מ...

- בסטאז' יש ליווי של מורה חונכת, תבקשי מישהי שאת מרגישה בנוח איתה, אחת שאפשר לפרוק בפניה, מישהי שתעזור לך באמת.

- לבקש עזרה במה שאת צריכה, בהכנת שיעורים, עם התלמידים. תיעזרי ברכזי מקצוע וכדו'.

אני ממש מבינה את הלחץ וההתרגשות, וזה טבעי ונורמלי!

רוב האנשים יבינו שאת מורה חדשה, ושיש לך לחץ, התרגשות וקשיים של מתחילות.

שיהיה בהצלחה בעז"ה

קודם זה להירגע ולא להילחץ.יטבתה

שנית זה לא להיכנס לשאננות יתרה (כמוני )

ולשלוח קורות חיים לכל בתי הספר שנראים לך מתאימים.

בהצלחה!!

אפשר שאלה?

יעלי, את המורה המלווה אנחנו יכולות לבחור או שמכתיבים לנו כמה מורות ומהם בוחרים?

עקרונית מבקשים מהמנהל מורה חונכתיעל מהדרום

לק"י

אבל, יכול להיות שהוא יציע לך כמה מורות ואת בוחרת מתוכן.

בכל מקרה אם יש מישי מסויימת שאת רוצה- את יכולה לבקש (למרות שעדיף מורה שעברה קורס חונכים).

אני חושבת שלא כל מורה יכולה להיות מורה חונכת, יש כמה כללים- שהיא לימדה מספר שנים מסויים וכו' (אאל"ט).

יש כמה כללים לזה...אילה שלוחה

בס"ד

נראה לי שצריכה להיות מורה עם ותק של 4-5 שנים לפחות במערכת.

מן הסתם גם דורשים שתהיה לה תעודת הוראה..

רצוי אחת שמלמדת את המקצוע שלך או מקצוע דומה. (וגם כדאי לך). אם את מורה יחידה בבי"ס שמלמדת את המקצוע הזה אז אפשר לקבל (אולי לבחור??) מורה מביה"ס שמלמדת מקצוע אחר, או מורה מבי"ס אחר שמלמד אותו מקצוע, תלוי מה יעזור לך יותר..

לא זוכרת מה עוד אבל זה בערך..

רשמית המנהל צריך לקבוע מי המורה החונכת. בפועל אני חושבת שרוב המנהלים עסוקים מדי וזה לא מעניין אותם כי זה עסק שלך. הכי טוב זה לחכות טיפה ולהחליט בעצמך לאיזה מורה את מתחברת ואז לבקש מהמנהל שיאשר את ההחלטה שלך. תבדקי היטב שהיא עומדת בתנאים ואין שום סיבה שזה לא יקרה...

בהתחלה זה טיפה מלחיץ. מאחלת לך שבע"ה עם הזמן יבואו גם הכוחות. ב"הצלחה!!

תודה יטבתה

מישהי אולי יודעת איך זה הולך גם עם גננות?

טנקס! יטבתה
תודה לכל המגיבים!שם אחראחרונה

מעודד לא להיות לבד

נקווה לטוב (ושאני אמצא כבר!!)

ושוב תודה!

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך