בס"ד
אני יודעת שפתחו על זה שרשור לא מזמן.. אבל כשמגיבים באמצע של שרשור אחר נראה לי שמקבלים פחות תגובות... אז סליחה למי שזה מציק לה..
פיצית בת 4 חודשים ובזמן האחרון כל הרדמה נהייתה נוראית- לרוב גם במשך היום, אבל במיוחד בלילה..
הרגלנו אותה להירדם על הידיים- והשאלה היא איך נגמלים מזה??
אנחנו מקלחים אותה בערך ב18:00+ וזמן ההרדמה הוא בערך 19.. ובדרך כלל היא קמה אחרי חצי שעה בערך וצריך להרדים אותה שוב.. ומיותר לציין שלרוב- העניין מלווה בצרחות אימים ואני מקווה שהשכנים לא יזעיקו את הרווחה....
אז אנחנו רוצים להרגיל אותה להירדם במיטה- גם על הידיים היא צורחת אז במיטה קל וחומר.. לתת לה לצרוח? להיות איתה בזמן שהיא צורחת או לצאת מהחדר? להרים אותה?
חוצמזה.. הרבה פעמים קורה שהיא קמה באמצע הלילה (יכול להיות 2 ויכול להיות 5) ומחליטה שהגיע בוקר.. היא מתחילה למלמל ולחייך.. ואז אני חוזרת למיטה (וכמובן לא ממש מצליחה להירדם- כי היא ישנה איתנו בחדר) ואחרי שעה וחצי- שעתיים אני קמה אליה שוב והיא כן נרדמת (על הידיים כמובן..) יש מה לעשות עם זה??
אנחנו לאחרונה גם מנסים את שיטת העיטוף- אבל אני לא בטוחה שהיא מוצלחת במיוחד- כי כשהיא רוצה- היא מוציאה תוך רגע את הידיים והרגליים וביי ביי לשמיכה..
אני אשמח לקבל תגובות ממי שחוו את זה ומצאו טיפים מוצלחים לעניין..
תודה רבה!!
לילות מתוקים=]!

לא ידעתי אם גם במסגרת פרטית זו בעיה