בס"ד
אשמח לשמוע את כל הבעיות הקיימות העלולות להיות במירס בשבת העולות בראשכם...
תודה...
בס"ד
אשמח לשמוע את כל הבעיות הקיימות העלולות להיות במירס בשבת העולות בראשכם...
תודה...
אם יש צורך - עושים, אם לא - לא עושים,
בדיוק כמו באמבולנס עצמו או בביפר.
בס"ד
אין לי כרגע זמן להאריך אבל זה מאוד שונה - בביפר לא צריך לחלל שבת כלל ובמירס כמות חילולי השבת עצומה...
כמדומני שפותח השרשור מודע להלכה שבפיקוח נפש מותר לחלל שבת, אבל אם הוא שאל את זה כנראה שלא הכל פיקוח נפש... או שלא הכל שייך לאותו אדם שמקבל את הדיווחים...
נגיד הוא נמצא ברמת השרון ויש תאונה בצומת חווארה... עד שהוא יגיע לשם כבר זק"א יספיקו לנקות את הדם מהכביש... לכן נשאלת השאלה איך אפשר להימנע מחילול שבת.
כך שאני צריכה ללחוץ על פתיחת הודעה בשביל לדעת מה קורה,
במירס אני צריכה לפתוח אותו ולפתוח את ההודעה, די דומה למה שקורה בביפר.
ההבדל היחידי הוא שאם אני מגיעה למקרה שקיבלתי עליו הודעה בביפר כשאני לא כוננית, לפעמים אני לא מדווחת בקשר אלא מתחילה טיפול עד שהאמבולנס מגיע (אלא אם כן לא צריך אותו או צריך יותר מאחד או אט"ן וכו'...) והאמבולנס מדווח כשהוא מגיע,
ובמירס אני אדווח שקפצתי.
הרי בינינו, אם צריך - עושים גם בשבת, ואם לא - לא.
אז אני לא מבינה מה הדיון דווקא לגבי מירס...
כל אחד יכול לפנות ולקבל תשובות בהתאם לתנאים ולצוות שבהם הוא נמצא. אם יש לך התלבטויות או שאלות, כדאי לפנות אליהם, באתר של מד"א. הנה קישור:
וגם בטלפון 052-4643936
דוד שלי נפל ואיבד הכרה ועכשיו הוא התעורר ומדבר חלש
השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה ששמו אותו בטיפול נמרץ?
לכאורה הוא בעצם רק התעלף
גם לאיחוד הצלה וגם למד"א.
אני יודע פשוט שבאיחוד הצלה מצוי יותר קורסים נפרדים.
ולפי מה שידוע לי מד"א מכבדים את הקורס של איחוד הצלה.
(ואם אתה מתכוון להתנדב, אז התשלום סמלי..)
שלום, יש לי מועד ג' של מבחן אג''ם (נהלים עברתי ברוך השם)
אני לא מצליח להתכונן, כל החומר לא ברור, מפוזר ומאוד ארוך, זה לא כמו עם שאר החומר והמבחן המסכם אותו עברתי בקלות.
למישהו בבקשה יש את המבחנים עם תשובות? אני חייב ממש ממש דחוף, אני לא רוצה ליפול בקורס חובשים שהשקעתי בו אלפי שקלים ומעל חצי שנה בגלל המבחן השטותי הזה
תודה רבה לעונים!!
כי נוער לא מתעסקים בזה..
מקסייימום מלמדים בדיקת סוכר שזה עם מחט לא ניראית
אני מעוניין בהתנדבות ולעשות קורס במד"א אך יש לי שאלות אליהם קודם.
למשל שלחתי טופס מקוון אבל אני לא בטוח שמילאתי כמו שצריך ושזה עבר, אני מתלבט איזה קורס איפה ומתי, ובאופן כללי אני לא מבין מתי יחזורו אלי אם בכלל 
הבעיה שלא עונים בטלפון שבאתר (03-9101101) כנראה שהם עמוסים מאד תמיד. איך אפשר ליצור קשר עם אדם רלוונטי לעניין התנדבות וקורסים?
תודה