איזה תבלינים מככבים אצלכם במטבח?
באיזה תבלין אתם משתמשים הכי הרבה?
לפי מה החלטתם להשתמש בתבלין כזה או אחר?
באיזה תבלין בחיים לא תשתמשו?
המלצה לתיבול מענין:
מצאתי באינטרנט רשימת תבלינים - מן הסתם אין פה את כולם - אז מוזמנים להוסיף ![]()
Nutmeg |
אגוז מוסקט |
Oregano |
אורגנו |
Marjoram |
אזובית |
Arugula |
ארוגולה רוקט |
Basil |
בזיליקום |
Onion |
בצל |
Chive |
בצלצל |
Cardamon |
הל |
Ginger |
זנגוויל |
Saffron |
זעפרן |
Fenugreek |
חילבה |
mustard |
חרדל |
Tarragon |
טרגון |
Thyme |
טימין |
Coriander |
כוסברה |
Turmeric |
כורכום |
Cumin |
כמון |
Celery |
כרפס |
Caraway |
כרוויה – קימל |
Mace |
מייס |
Salt |
מלח |
citric salt |
מלח לימון |
Mint |
נענע |
Bay Leaves |
עלי דפנה |
Parsley |
פטרוזיליה |
Pepper |
פלפל |
Chile Pepper |
פלפל אדום |
Allspice (Piment) |
פלפל אנגלי |
Paprika |
פפריקה |
Poppy |
פרג |
Cloves |
ציפורן |
Capers |
צלפים |
Chuli Powder |
צ'ילי – אבקה |
Thyme |
תימין |
Curry Powder |
קארי |
Cinnamon |
קינמון |
kummel |
קימל |
Camomile |
קמומיל |
Rosmary |
רוזמרין |
Garlic |
שום |
sesame |
שומשום |
Fennel |
שומר |
Dill |
שמיר |
vanilla |
|




)
)
)
