מצרכים:חלב (מוזגים לכוס שממנה רוצים לשתות, כ-1 ס"מ משפת הכוס)
כפית גדושה קקאו
3-5 כפיות סוכר (תלוי ברמת המתיקות הרצויה)
2-3 קוביות שוקולד חלבי (כנ"ל)
אופן הכנה:מוזגים בערך חצי מכמות החלב לסיר על גז נמוך יחסית, מוסיפים את הקקאו והסוכר ומערבבים.כשהסוכר נמס לגמרי, מוסיפים את שאר החלב, מערבבים קצת ומגביהים את הגז.
כשהכל מתחיל להעלות אדים, מוזגים לכוס, מסיפים(לכוס) את השוקולד ומערבבי את שהוא נמס.
אם משתמשים בכוסות החרס האלו שעלית מחלקת מדי פעם עם הקפה-יוצא שליטר חלב הוא בערך 5 כוסות.
אפשר (ורצוי) אחרי שהכל מוכן להניח על השוקו מרשמלו. (מוסיף מאד)
ספרו איך יצא לכן/ם!
)
)

