יש לי שאלה.על הנושא הכי חפור בארץ, נכון, אבל אני חייבת..
קשר תלותי
כמה נחמד אה?(ממש ממש לא!!)
תראו.אני נמצאת כבר שלוש שנים באותו קשר תלותי.לא עליכם!!וחוץ מיזה עוד קשר תלותי עם ילדה אחרת כבר שנה..וחצי אולי..משהו כזה.(כן כן, אני תלויה בשתי אנשים..סיוטט חייכם.אל תנסו אףפעם!!זה מזעזע.וגומר את הכוחות ומוציא ממך את כולך).
עכשיו השאלה.
מי אמר שזה בכלל תלות?אולי זה סתם ניפוח והגזמה?אז נכון, כל פעם ששומעת ששולחים לי הודעה אני מתפללת שזה הם.ונכון,אם הם מחמיאות לי או משו אני כל היום בעננים,ואם זה בהודעה אני מסוגלת לקרוא אותה שמונים פעמים ביום.
אבל עדיין, מי אמר שזה באמת תלות?איך יודעים כל קשר אם הוא באמת תלותי או שזה ניפוחים והגזמות?
וכבר דיברתי בעבר עם המון אנשים שחוו תלות.ועשיתי הרבה דברים ממה שהם אמרו שעזר להם.ולא עזר שלי.כלום.אני עדיין תקועה בקשר הזה..כבר ניסיתי לא לדבר איתם כמה חודשים,כבר ניסיתי טיפול פסיכולוגי,כבר ניסיתי עוד כלמיני דברים שפה זה ממש לא המקום לפרט..
והחיים שלי לאט לאט נהרסים.וזה גומר אותי.אני כל היום בדיכאון מזה.אין לי חיים ככה.הדבר היחיד בערך שאני עושה זה לחשוב עליהם ולחפש דרכים לקבל מהם צומי.וזה מגעיל אותי ככ!!אני מגעילה את עצמי באיך שאני מתנהגת.ואני מבינה שזה לא טוב לי ולא נכון.אבל אני באמת באמת לא מצליחה לצאת מזה!!!!ותאמינו לי ניסיתי כבר הרבה הרבה הרבה..
יש למישהי דרך לעזור לי?הלוואי!!באמת!!אני עוד רגע מתה מזה.רציני.זה גדול עלי.אני לא מסוגלת להמשיך ככה.באמת שקשה לי!!כבר כמעט איבדתי תתקווה לצאת מזה.אני חושבת שאני יישאר ככה כל החיים.וזה מדכאאאא.
אאאוווווווףףףף ה'!!!מה עשיתי לךךך??
תעזור לייייי
[אם יש פה מישהי שזיהתה אותי, מה שלא כזה הגיוני כי אין פה הרבה חברות שלי, וגם אם את בטוחה שזיהית את יכולה להיות בטוחה ב90 אחוז שזה לא אני כי רוב הסיכויים שאת לא מכירה אותי וגם ככה לחצי מהבנות פה יש את אותו סיפור ואותם דילמות וקשיים, אם אם אם את חושבת שזה חברה שלך ושאת מזהה אותי ובלה בלה בלה, אז בקשה תהיי מספיק עם טאקט לא לבוא ולהגיד את זה..)
מרכיבה על סוסים באופן קבוע
)