אריאל - קדימה ליותר!צחקן

בעז"ה.

לאחרונה, יוצא לי לשמוע יותר ויותר תלונות על התנועה, ושבנ"ע פועלים יותר. אז זהו, שזה לא נכון. אלא שמ'אריאל' מצפים ליותר. יותר אמת. יותר תורה, יותר יושר, יותר התנדבות.

אריאל צריכה להיות חוד החנית - ואנחנו ממש ממש לא!
לדוג'- נסה להוציא סניף לפעילות למען א"י (ואני לא מדבר על סניפים כמו ראשל"צ) - אלא על פאת"ח(בנים) וכו'- ששם יש יותר נכונות לעניין.

את כל הביקורת כמעט אני שומע ככה - "מילא בנ"ע, שלהם אין כ"כ אידאלים. אבל אתם? איפה אתם? חוץ מ... וכו' אתם פשוט לא פועלים". מובן שאז אני מדבר על כך שכן פועלים, אבל מחוץ לתנועה.
[ואני מסכים עם דניאל שמדריך צריך בעיקר להשקיע בהדרכה].

----------------------------------

נושא אחר -סרטים. גם בפעולת פתיחה שלי הי'ה סרט (ומדש"י שליט"א חטף על כך שורש), אבל אני חושב שיש לאסו את העניין באופן גורף, ע"י ב התנועה או משו..

אין, פשוט איין סרטים בלי מסר סמוי. תביאו לי אחד בלי! לא תמצאו. זה טמא -ויש לאסור לענ"ד בתנועה הראיית סרטים.

אנחנו אריאל. אנחנו לא מתפשרים.

אחד מצוות ההדרכה בסניף שכזה, כתב לי בש"א שאלה מה יותר גרוע - להיות עם חברה עם לצפות בסרט לא מי-יודע מה. אני לא ממש ידעתי ענות לו, אבל נכרים דברי אמת.

יצחק

תגובתי,פגזניקית גאה!
אני לא ממש מבינה מה ממש התכוונת לומר בחלק הראשון של דברייך, שאנחנו בסדר? שאנחנו עושים הרבה, רק שמצפים ממנו ליותר?

לגבי הסרטים..
אני חלוקה..
זה ממש תלוי איזה סרט.. נגיד "אושפיזין", אני באמת לא מבינה מה הבעיה לצפות בסרט הזה.. תקן אותי אם אני טועה..
וסרטי ילדים, גם זה לדעתי בסדר..
השאלה למה אנחנו מצפים..

ערב אור!!
אביה.
>>צחקן
בעז"ה.
בערך. כלומר, אנחנו לא עושים מספיק, וגם מצפים מאיתנו ליותר, כי אנחנו כארינליקים יכולים יותר... הרבה יותר!

הבאת סרט אחד מיני מליון. וסרטי ילדים יש בהם המון בעיות שאתם לא חושבים עליהם. משה הראה פעם כמה דקות מהסרט 'מכוניות' (2006, דיסני). סרט ילדים שגם בעיני הי'ה נחשב בעבר די נקי - והזדעזתי מכל מה שלא שמתי לב אליו לפני כן...

(והוא סרט מעולה ממש בעיני.. יחסית לאחרים למעט אושפיזין.)
תוכל לפרט בבקשה מה היו הבעיות שמצאת בסרט מכוניות?אמסטי דמתי
לא, כי אני לא רוצה לראות אותו שוב..צחקן
בעז"ה

מתי שראיתי אותו ואמרתי שמצאתי בו דברים זוועה בעיני, זה היה בערך על שש דקות מהסרט. והסרט הזה סך-הכל חיובי,אמור להיות...
חבל, דווקא סרט טוב לדעתי.פגזניקית גאה!
לפי מה שאני זוכרת.. [ראיתי אותו לפני מספר שנים..]
ראית את כולו?
אולי ראית רק קטע, והוא הוצא מהקשרו?
אני באמת לא מבינה מה הבעיה.

"אין, פשוט איין סרטים בלי מסר סמוי. תביאו לי אחד בלי! לא תמצאו..." [צחקן, מס' תגובות מעליי..]
הצלחתי, ומצאתי.
אל תגיד לי "אחד מיני רבים.."
מסכימה איתך..טימון!
יש דיי הרבה סרטים (תתפלא לשמוע!) נקיים ויש בהם מסר חינוכי עצום!!
יש לי חברה שאבא שלה היה מביא מלא מלא סרטים נקיים ממש (בלי צנזורה או משו) וכ"כ אהבתי אותם!! [לדוג'- שחקן על ארבע, שהראתי לחניכות שלי, כדי שתראו שאני לא מבלפת..]
תבינו נכון, במשך השנתיים של ההדרכה הראתנו לחניכות רק פעם אחת סרט וזה היה בין הפעולות האחרונות. אנלא אומרת שכל היום וכל פעולה צריך למצוא סרט או קטע מסרט שיתאים.
אבל ברור שאי אפשר לאסור על תנועה שלמה לא לראות ולהראות סרטים!!
רק להשוואה- במוסדות "בית יעקב" של הציבור החרדי לא מקבלים/ אוסרים שיהיה לתלמידים טלויזיה בבית - סרטים מותר!!!!
גם אני חשבתי ככה,צחקן
בעז"ה.
עד שראיתי את זה שוב בעין ביקורתית, עם קצת יותר שכל.

(אני לא בא לומר שמי שלא מצא בו מסרים שלילים, אין לו שכל ח"ו- אלא שאין לו עין ביקורתית..)
אוחחח אוחח-תגובתי~~~אפוש
בס"ד
א.זה שפחות רואים את העשיה זה לא אומר שהיא לא קיימת...מה לעשות שיש לנו פחות "כח אדם" בשביל לעשות דברים ש"יראו"..אז כן העשיה היא בקטן-בשקט...בלי רעש וצלצולים כמו שיש בתנועות אחרות..אני חושבת שמים שקטים חודרים עמוק עמוק!....
(להיות חוד החנית זה לא תמיד להיות ה"וואו" )
אני מאמינה שפעילות למען א"י היא לא דבר שאתה תוכל להועיל בו כל כך...כי אם יש גופים שעוסקים בעניין (נוער למען א"י וכו..) התפקיד שלנו הוא לחנך לאידיאלים של העניין ולדחוף אנשים לעשיה דרך הגופים הללו...כי כמו שאמרתי בשביל להקים גוף כזה אנחנו לא מספיק אנשים!..לפי דעתי אם תהיה התנדבות שיבטית/סניפית קבועה בעיר/בישוב /גמ"ח שזקוק לכך זה עדיף...כי ללכת לכיוונים של א"י זה כבר עניין פרטני יותר..שוב אני אומרת-צריך לחנך ולדחוף לעשייה בתחום אך לא להחליט שזה המטרה היחידה שלנו!..
ב.להכנס לעניין סרטים זה כבר דבר גדול!! קודם כל זה עניין אישי יותר ..מה האופי של השבט של הסניף של הסביבה של המדריכים וכו...אתה לא יכול לאסור דבר כל כך משמעותי באופן גורף!...-אתה יכול לומר שאסור לעשות ערב סרט ללא מסר אבל לאסור סרטים? סליחה? עם כל הכבוד (ויש כבוד) מי אנחנו שנאסור סרטים בסניפים?
יש דברים שאתה לא תוכל להעביר (טוב לפחות לחניכות שלי) בצורה טובה יותר מסרט!...אז כן יכול להיות שמסר של אהבה ירחף לו באוויר,אבל זה תלוי לאן אתה תנתב את הלך הרוחות...הכל (ה-כ-ל-) תלוי במדריך ובגישה..
בהצלחה לכולנו!
בצלב"א (ואו חתיכת מגילה)
אפרת
אני מסכים...מיסטר דום
ולא האמנתי שיגיע היום הזה...אני מסכים עם אפרת מילה במילה!1

רעש וצלצולים זה סתאאם פוזות ונשברים מזה מהר בסוף רואים את בנאדם האמיתי! מי אתה ומה אתה

וכן זה תלוי באופי של השבט וכו' ואני יכתוב צג' יותר מושקעת אח''כ המקלדת שלי נדפקה ואניה כותב דרך המקלדת הורטואלית של המחשב אז רק תראו איזה השקעה!
להזכירך--אפוש
בס"ד
זה לא פעם ראשונה וגם לא שניה שאתה מסכים איתי...
אז להרגע...=)
מה באמת?!מיסטר דום
זה קרה כבר?? |שוווק|!
נזכרתי בעוד סרט שהראו לנו..פגזניקית גאה!
"המופע של טרומן"..
קודם........tomerittal
על העניין הראשון אני מסכים איתך. באמת אנחנו צריכים להשתדל לעשות יותר.
אבל צריך להבין שנגיד לצאת להתנדבות עם סניף/שבט באריאל זה הרבה יותר קשה מלעשות את זה בבנ"ע, כי בד"כ יש להם הרבה יותר חניכים (לצערנו).

ב'. ממש לא מסכים איתך. יש כ"כ הרבה סרטים מצויירים שהם בסדר גמור (מניסיון על החניכים שלי..). אני לא ראיתי את הסרט "מכוניות" אז אני לא יודע. זה מזכיר לי שפעם עשיתי לחניכים שלי ערב סרט ואז חניך שלי לפיכן התקשר אלי ושואל אותי "בסרט היום יהיה מסר חינוכי? אם לא, ההורים שלי לא מסכימים לי לבוא.." . אם כל הכבוד - זה הגזמה!! ברור שצריך להכניס בסרט מסר אבל לעשות סרט שלם מסר חינוכי???? ממש לא הגיוני לילדים בכיתה ג'-ד'!!
"ת-ו-מ-ר"-למה לאניל"ס
להביא סרט חינוכי לכיתות ג'-ד'?
(ולפני שאתה עונה דע שגם אני הייתי מדריכה של ג'-ד').
אני אוומר בתור  מדריך לד'מיסטר דום
שצריך חינוכי אבל לא כל הזמן כמו שתמיד אחרים עושים לא חייב כל הזמן לדחוף מסר! צריך לפעמים גם להנות איתם גם שהמדריך יהנה זה חשוב...
ומסר זה חשווווווב תלוי כמה מתי ומה אתה רוצה להעביר
אם אתה לא נהנה...ניל"ס
גם ממה שהם נהנים- זו קצת בעיה בתור מדריך, אבל זו לא הנקודה כרגע.
לא התכוונתי בהכרח "סרט חינוכי", אלא כל סרט שיש בו מסר מתאים (בתנאי שגם תוכן הסרט מתאים) אפשר להראות להם.
זה לא נקרא "לדחוף מסר" לכל דבר אלא "להוציא מסר" מכל דבר. אולי זה ישמע כמו משפט מסמינריוני הדרכה, אבל כן, בכל פעולה רצוי שיהיה מסר, כי בכל דבר בחיים צריך שיהיה מסר, ומסר זה לא רק חשוב "תלוי כמה ומתי", אלא בשביל זה הם באים לאריאל, להנות אבל עם מסר, וזה מה שחניכות בג'-ד' אמרו לי!
ברור שאתה צריך להנות ממה שהם נהניםמיסטר דום
אבל אם אתה נהנה וזה המקדוה שנסיתי להעביר תצליח יותר מדריך מתסוכל הוא לא מועיל לאפחד! הוא רק מזיק לו ולחניכים..

ולא נכון אפשר לפעמים לראות למשל שרק ולא חייב להוציא ממנו מסר מתחת לקש תמיד שהוא התחתן עם פיונה מתוך הרגשה של אחריות וכו' וכו' חאלס תן להם להיות גם קצת ילדים וילדים רוצים לקפוץ לרוץ להשתולל צריך מסר זה חשוב זה ככה נותן לך את האחריות את השכל הישר והטוב אבל גם ההנאה מהחיים ומהתנועה לשם ההנאה זה מביא הרבה זיכורנות וגם משפר את האופי לפי דעתי כמו שהמסר ולהקח משפר שחוב להנות ולא לדחוף מסרים כל הזמן זאתי דעתי .. אתה לא חייב להסכים וזהו!
יש שם רמיזות לא צנועות IשטןIהסנה-בוער
בס"ד
ובכל סרט אפשר למצוא רמיזות לא טובות. אפילו בהמומינים. אין סרט שאין בו מסר סמו'י.
לגבי הסרטים החדרים- אין בהם מסרים סמוי'ים?! הו הו, כמה שיש... פשוט לצוו'ת החינוכי אין בעי'ה שהילדים יקלטו אותם, כי לדעתם הם טובים.
סרט- אין בעי'ה להראות סרט כשר, אבל כשר ממש למהדרין. לא רק מה בפועל קורה בסרט, א-לא מה הרוח שלו, מי הכין אותו, וכו'. חוץ מזה, שזה ממש בזבוז זמן משו'וע. אם יש סרט חזק, וכשר- ואני לא מכירה הרבה כא-לו, בטח לא כא-לו שיעני'ינו את החניכות- אין בעי'ה להראות.

לגבי העשי'ה- תפסיקו לתרץ, תפסיקו... אז מה אם אנחנו פחות? ואני אגלה לך סוד, יצחק- אחד הגורמים הוא התפיסה הזו- שהשיא בתנועה זה ההדרכה, וזהו. למה באריא-ל אין כמעט ובכלל חב"ג? למה יש ממש חב"ב שעושים משהו? למה מהרא"ה הם רק מתי'יבישם בפעולות, ומחכים כבר שיכניסו אותם להדרכה?
לחנך נפשות זה אחד הדברים הכי חשובים שיש, אבל זו לא חכמה רק לספר סיפורים.

בא-לול דיברנו על זה באול'- למה המון פעמים יש איזו שיחה מחזקת, ואז ישר נופלים? כי לא עושים, ולא מפיקים לקחים! עשיתם מערך על עזרה לזולת? עכשי'ו זה הזמן ממש לקחת את החניכים להתנדבות, כשהרוח עוד מפעמת בהם. אח"כ זה נחמד, אבל כשזה ביחד זה הכי טוב. בסוף כל מערך לחשוב מה אנחנו לוקחים על עצמינו בתור שבט.

ואני לא רוצה להשו'ות, אבל אצל בנ"ע הגרעינים פועלים הרבה י'ותר. אצלי'הם גם מי שלא נכנס להדרכה ממשיך בד"כ לתרום לסניף. אבל באריא-ל יש מין תפיסה, שההדרכה זה ה-דבר, ואם לא נכנסתי אני סתם לא שו'וה ואין לי מה לחפש פה. או למשל, מסע מושבות- שמי'ועד לחב"ב, גם א-לו שלא מדריכים. באריא-ל בד"כ לא תמצאו חבבניקי"ם שסתם יצאו למסע.

[אתם י'ודעים למה הי'ינו בגלות אלפי'ים שנה? כי רק ישבנו ובכינו. ולא קמנו ועשינו ממש. רק כשמחברים רוח- למעשה, החלום מוגשם. ב"הצלחה!]
הסרט היחיד הנורמאלי שאני מכירהאוריה שמחה
[ויודעת אותו בע"פ אחרי מספר הפעמים הרב שחרשתי אותו] זה 'שליח ציבור'. טוב, אתם בטח חושבים שזה מעפן ולילדים, אבל דווקא בגלל זה אני אוהבת אותו, כי הבמאי שם דוס והעלילה צנועה ויפה, ובסוף, כדי שהמסר יהיה ברור הוא מסביר איך העלילה מתקשרת להיום. מדהים. וגם את 'להאמין' של אותו הבמאי [אביעד לוי נראלי] רק שזה קצת יותר מוזר, אבל גם אהבתי..
לגבי הסרטים -אף אי באתי על החתום הנ"ל.צחקן
אוף! אני כתבתי תגובה ארוכה וזה לא נשלח...שירה חדשה
תכתבי בקיצור את הרעיון..פגזניקית גאה!
>>>שירה חדשה
בס"ד.

בעניין העשיה-
א. אריאל עושים. פשוט לנו אין יחסי ציבור
ב. ברור שבני עקיבא עשו יותר ממנו. אני לא חושבת שיש מישהו שמכחיש את זה. טוב שהם לא יותר חניכים ממנו ושהם לא קיימים יותר שנים ממנו.
ג. העשיה שלנו צריכה להיות עשיה מקומית. ההנהלה לא יכולה להרים עשיה תנועתית ושהיא תחזיק לאורך זמן. אפשר מפעם לפעם. כפרוייקטים חד-פעמיים.
ותאמינו לי שככה זה פועל גם בבני עקיבא.
אתם רוצים עשיה- תקימו לכם דוכן, תוציאו אוטובוס לאיזה מאחז שבא לכם. אף אחד לא יעשה את זה במקומכם.
אם אנחנו נעשה- תהיה עשיה. אם לא- לא.

בעניין הסרטים-
ההנהלה לא יכולה לאסור את זה באופן גורף.
שכל מדריך יעשה את השיקול דעת שלו אם הסרט מתאים לדרך החינוכית של אריאל ואם זה שייך לזמן, למקום ולסביבה.
אני יודעת שהשבט של חברה שלי קיבלו על עצמן (חברה שלי לא התערבה!) שהן לא רואות סרטים יותר בתור שבט.
באופן כללי הסניף שלנו לא ממש דוגל בלהראות סרטים לחניכות.
אני חושבת שחוץ מחודש אדר לא רואים אצלנו סרטים...
[בתור סניף, כן? בבתים אני בטוחה שרואים...]

(אוף, זה היה מעצבן לכתוב מחדש. )

וואי. ממש נאום בחירות.צחקן
בעז"ה.

[טוב לי עם ניצן. סתם. המפד"ל בראשון יחד עם קדימה, ואנחנו מקבלים מהם תקציב... אז אני אמור איכשהו לתמוך בהם. לפחות בראשון.]

א. לא ממש מדויק. עשית ולא פרסמת - לא עשית!
ב. בנ"ע לא עושים כ"כ הרבה כמו שמקובל לחשוב. יחסית למספר שלהם, זה כלום ואפס קצהו.
ג. עשיה מקומית = לא במסגרת התנועה?

מה הקשר?  זה אפילו לא יצא כזה ארוך...שירה חדשה
בס"ד.

א. אני שונאת את הגישה הזאת.
מה אנחנו עושים כדי שידעו שאריאל עושים?
אנחנו עושים כי זה מה שהקב"ה רוצה מאיתנו!
וכן, איך אמרו פה? :מים שקטים חודרים עמוק".
לא מעניין אותי אם שומעים על העשיה שלנו או לא, מעניין אותי אם אנחנו עושים את הייעוד שלנו או לא.
בסופו של דבר, הדבר האמיתי יותר הוא זה שיצליח ויחזיק מעמד לאורך זמן.

(אגב, אני באמת חושבת שהגישה שלך לא נכונה. אפילו לא לדעת התורה.
אומרים שמתן בסתר טוב יותר ממתן רגיל.
אז מה? מי שנתם בסתר לא נתן?
מאיפה זה בא לך?
ולא, אני לא אומרת שאנחנו נשקיט מעכשיו את העשיה שלנו. אני פשוט לא חושבת שאנחנו צריכים להתהדר בזה יותר מידי)

ב. אני מסכימה איתך.

ג. למה לא במסגרת התנועה?
אתה יוצא עם חולצות תנועה? אתה עושה את זה במסגרת הסניף? הסניף שלך הוא חלק מהתנועה?
>>>צחקן
בעז"ה.

א. לא שידעו שאריאל עושים, אלא שבתוך התנועה ידעו שעושים!! גאוות יחידה!!
מתן בסתר = שהמקבל לא יודע מי הנותן, ולא מתבייש ממנו.

ב. לצערי...

ג. בא נאמר, שעד כה לא ממש יצאתי לפעיליות חב"ב, אז לא יודע. אבל לא חושב שאצא עם חלוצתנועה (למעט לפעילות שיש בה סיכוי למעורב, מטעמי - "אל תתחילו איתי, אני דוס בשבילכן" וכו'. לא בלשון הזו- אלא יותר 'אל תתעסקו איתי'.)
>>>שירה חדשה
בס"ד.

א. רוב אלו שמחוברים לתנועה יודעים שיש עשיה בתנועה.
(בקשר למתן בסתר- לאו דווקא. יש לזה עוד סיבה למה זה יותר טוב)

ג. חבל מאוד. אם כבר מדברים על גאוות יחידה.
חוץ מזה- איך אתה מצפה שידעו שאריאל עושים אם אתה לא מסתובב עם חולצת תנועה?
>>>צחקן
בעז"ה.

א. לא ממש. אני די מחובר לתנועה, ואני רואה ה-ר-ב-ה חבר'ה בתנועה פעילים בפולארד, בנוער למען וכו', ואף אחד לא יודע איפה חנכו אותם וכו'.... (אולי זה בגלל שהם לא מסתובבים בחולצת תנועה)....

ג. מצד שני,, א"א לצפות מכולם ללכת כל היום בחולצתנועה....

ד"א, מה שאני עשיתי בחולצתנועה, עדיף שלא לפרט...
[סתם, סתם..)]
>>>שירה חדשה
בס"ד.

אני התכוונתי לדוכנים, הפצות וכו'. דברים שעושים במסגרת הסניף.
ומה שאתה אומר דווקא מחזק את מה שאני רוצה להגיד.
אנחנו צריכים גם בדברים האלה ללכת עם חולצת תנועה.
סיבו"שים, התנדבויות, הכל. להסתובב עם חת"ת.

אני משתדלת בסיבו"שים [בקצת שהייתי מאז שקיבלתי חת"ת] ללכת עם חולצת תנועה. כן, צריך שתהיה נוכחות אריאלניקית.
פעם יצאנו להפצות כמה בנות והצטערתי שהייתי בלי החת"ת.
אני לא באה להשוויץ. אני רק חושבת שזה מה שנכון.
ולא, לא צריך להסתובב כל הזמן עם חת"ת. מספיק שאתה יודע שאתה יוצא למקום כלשהו שחשוב שתהיה שם עם חת"ת אז תיקח אותה.

אגב,
גם כשתם נוסעים/הולכים מהבית שלכם לפעולה- שימו חת"ת.
אל תחכו שתגיעו לסניף. אין לנו מה להתבייש.
אתם הולכים לבי"ס להודיע לחניכים שלכם על פעולה, אתם הולכים לעשות ביקורי בית- שימו חת"ת!
אתם יודעים מה זה להסתובב בעיר/בישוב עם חולצת תנועה? מה זה עושה לאנשים? מה זה עושה לנו?
גם אני באתי על החתום הנ"לצחקן
בעז"ה.
רק שלא היתי בסיבו"שים מאז שקיבלתי חת"ת...
אם מדברים על סיבו"ש.. אי אפשר שלא להזכיר:אוריה שמחה
סיבוב שערים ער"ח חשוון יתקיים בעזהי"ת ביום ג' הקרוב בשעה 19:00 בכותל. בואו בהמוניכם!! ואל תגידו שלא ידעתם!
בצפייה לבניין אריאל!! אילתשחר=]
סיבו"ש!! באמת התגעגעתי! סוף סוף.תפוזה 1
כ"כ נחמד שבסוף אני תמיד יוצאת צודקת. שירה חדשה
נכון, כי לא חלקנו זה על זה בכלום.צחקן
כן חלקנו. עובדה שזה נמשך כמה תגובות.שירה חדשהאחרונה
בס"ד.

[אתה יכול לקרוא אותם שוב כדי לרענן את הזיכרון...]
שירה-הסנה-בוער
בס"ד
IנדחףI
כן, כן, וכן- חשוב לנו מה אנשים חושבים עלינו. אני יוכלה לחתום לך שרוב העיר לא י'ודעת שיש כזו תנועה שנקראת אריא-ל. כי אין הרבה עשי'ה במסגרת התנועה- ואני מתכו'ונת שפשוט כשעושים משו טוב ביחד לובשים חולצתנועה. זה מפרסם את התנועה. וכן, חשוב לנו שיכירו אותנו.
ברור שזה נשמע נחמד וממש רומנטי, לעזור בסתר בלי שידעו. אבל אנחנו לא באים להתגאות על עצמינו, א-לא, 'גאוות יחידה'.
לידור, את לא קראת בעיון את ההודעות שלי, נכון? שירה חדשה
בס"ד.

אני מסכימה איתך.
מה, לא אמרתי שצריך לעשות ולשים חולצת תנועה כשאתה עושה את זה?

חשוב שיכירו אותנו, אבל לא חשוב לנו מה חושבים עלינו.
אנחנו לא נפעל לפי הכתבות חיצוניות.
הבדל דק אבל משמעותי.
אני לא מבינה מה הבעיה???נעמה!
א.לדעתי יש סרטים שהם מאד טובים ואין בהם בעיות אתה (צחקן) לא אמרת לנו עדיין מה הבעיה בסרט מכוניות? אני זוכרת שבחודש אלול הראו לנו ת'סרט מלך האריות 1 והראו לנו מסר ממש יפה, אחרי כמה שבועות שראיתי ת'סרט הוא היה נראה לי הרבה יותר יפה וטוב לעומת 1000 הפעמים שראיתי אותו לפני זה!!!
סרטים (שהם טובים או אפילו בסדר) הם דבר טוב רק אם מעבירים אותם בצרה טובה לא התכוונתי שצריך לחפור על כל דבר מסר אבל אפשר לומר אותו ולא "לדחוף" דעתי העברת מסר דרך סרט עוברת יותר טוב (בד"כ) מסתאם פעולה... לפחות ככה זה אצלי.

ב. אני מסכימה בסך הכל עם שירה חדשה שאנו צריכים לפרסם את אריאל אבל לא בכל הזדמנו ללבוש חת"ת

ג. מה הבעיה שלנו לתרום בנושא ארץ ישראל? אנחנו יכולים הרבה יותר הרבה הרבה יותר השאלה אם אנחנו רוצים!!!
משהי אמרה כאן שאנחנו צריכים להעביר את המסר בפעולות ולא רק במציאות (עפ"י מה שאני הבנתי) דעתי זה ממש לא נכון אדם לא יכול רק לדבר 0ולהעלות ת'מודעות על כך..) אלא אדם צריך גם לעשות אחרי כל זאת!!! מה יועילו הדיבורים שלנו?? אם אנחנו לא משתמשים בהם... זה כמו שבן- אדם רק לומד תורה אבל לא מיישם אותה ומקיים ת'מצות. אני חושבת שהתנועה לא לוקחת על עצמה מספיק בעניין הזה
לא שאני חושבת שזה הדבר היחיד שצריך לעשות חלילה אבל זה חלק מהדברים שאנחנו יכולים ולא עושים.

זהו נראלי כתבתי מספיק...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך