נשמע שאתה חתיכת אגו מנייאק (לא במובן הקללה, אלא במובן המילולי של הביטוי).
לעזור במשרדים השונים, או במחסן - זה חלק מההתנדבות לדעתי. לא חייבים להיות בכיסא הקדמי באמבולנס ולנסוע בקול סירנה רמה "להציל חיים", בכדי להיות לויאלי למערכת.
לטחון משמרות - מה רע בזה? אם מישהו יכול, וזה טוב לו, בכיף! אני עושה משמרות בכל פעם שאני יכול. בשביל להתמקצע.
להיות בחורה יפה שקשורה לבעלי תפקידים - נשמע שמשהו יושב על ליבך. מכיר גם גברים מכוערים הקשורים לבעלי תפקידים. כנראה שאתה רק מכוער ובלי קשר לבעלי תפקידים. כיעור חיצוני אינני יודע להגיד, אבל אופי מכוער בטוח יש לך. רואים זאת לפי השתן שאתה מטיל מהמקפצה על המערכת.
כשדופקים אותך לקבל את זה בשקט ולא להתלונן - לא מכיר אף אחד שסתם את הפה, רק בשביל להתקמבן. ולרוב מי שמקומבן, לא נדפק.
להלשין על מתנדבים שהם כוננים באיחוד,שהם עושים דברים נגד החוקים - מי שכונן באיחוד הצלם, ומגיע בתור מד"א, ומעביר מידע לאיחוד הצלם, עובר על חוק מדינת ישראל, מה גם שבהצטרפות למד"א חותמים שלא נמצאים בשום מערכת אחרת. אין שום סיבה לתת לו להמשיך להתנדב במד"א. שיחליט מה כדאי לו יותר. מה גם שאיחוד הצלם היא מערכת מושחתת הרבה יותר ממה שמוצג כלפי חוץ. לגבי מתנדבים העוברים על החוק, אני משער שכוונתך היא לא לחובש בכיר המבצע אינטובצייה מצילת חיים בתוואי פינוי מרוחק, אלא לדברים אחרים שכולנו יודעים מה הם. לא סתם אומרים עליהם שהם "עוברים על החוק" ודי לחכימא ברמיזה.
ללקק למערכת - עובד כך בכל מערכת היררכית. מי שהמנהל רואה ומכיר, וכשיצטרכו עזרה המנהל פונה אליו והוא בא, כשיצ'פרו, הוא יצ'ופר.
להיות בן או אח של - מה לעשות, קשרי דם תמיד עובדים. גם במקרה זה נשמע שיש לך בטן מלאה על הנושא. לך להוריך והתלונן בפניהם למה הם נשארו בבית ולא התנדבו להצלת חיים. (נשמע לך מוגזם? אז אל תתלונן על כך פה).