שלום.
קוראת פה הרבה.. פעם ראשונה שכותבת.
נכנסתי להריון 3 חודשים אחרי הלידה..ב"ה, עכשיו הילד המתוק כמעט בן ארבעה חודשים.
א.אשמח לשמוע מעוד בנות שחוו את זה- איך זה.. ב"ה אני שמחה בזה, למרות שלא חשבנו על הכיוון (אבל רבות מחשבות. ועצת ה'..איפה ראיתי פעם שמשהי כתבה שהנרות גלוואן הן נרות נשמה ..עוד נשמות יורדות לעולם איתם..) אבל זה קצת מלחיץ אותי- איך אסתדר עם תסמיני ההריון כשיש ילד קטנציק שדורש את שלו ובצדק.. ובכלל, איך זה אחרי שהשני נולד? יהיה בינהם פער של פחות משנה..
ב. משהו שמטריד אותי לגבי ההנקה..לפני שנכנסתי להריון, היה לי ב"ה מספיק חלב.. אבל מאז הוא התמעט,והייתי צריכה להוסיף תחליף..דבר שקצת מבאס..(אבל האמת, יתרון שזה נח כשיוצאים מהבית) תכלס- יש בעיה להניק בהריון? הרופאת משפחה אמרה לי שזה יכול להיות מסוכן להריון כי זה מכווץ את הרחם,אבל ראיתי שבנות כתבו פה בעבר שאין עם זה בעיה. מצד אחד, לא רוצה לקחת סיכון..אבל מצד שני, כואב לי הלב להפסיק להניק אותו עכשיו- הוא פצפון!! גם ככה זה קצת מבאס אותי שאני לא יכולה להניק אותו כמו שחשבתי עד איזה גיל שחשבתי.. ויש לי מין רגשי מצפון שכאלו שאני לא יכולה לתת לו כל מה שהוא צריך,וזה די מבאס ומתסכל.
אז השאלה היא גם אם יש בעיה להמשיך להניק.. גם אם זה באמת ממש נורא התוספת של התחליף.. וגם קצת עידוד לביאוס התמעטות ההנקה וההפסד של הקטנציק מזה..
תודה רבה!!בשמחות..
ושיהיה בשמחה ובאמונה..