עשיתי צו ראשון לפני בערך שלושה חודשים ועוד לא קיבלתי זימון, ואמרו לי שכרגע אני לא מועמד למיונים. לשלוח להם פקס? מה אני אמור לכתוב בו?
אני ממש רוצה להתגייס למודיעין,חיים 10
קב"א? דפ"ר?לך דומיה תהילה
אין לחץ, תקבל את כל המיונים שמגיעים לך.
הצבא שולח זימונים בסבבים - פעם בכמה חודשים, פעם בשנה, פעם בחצי שנה, תלוי איזה מיון זה.
לדעתי זה אפילו פועל לטובתך, יש מקומות שעדיף להתמיין אליהם כשאתה כמה שיותר בוגר.
אם אני מבין נכון אתה בכיתה י"א, אז אתה יכול להיות רגוע. שלושה חודשי המתנה זה סביר לחלוטין.
למודיעין יש הרבה מסלולים והרבה זימונים, אני קיבלתי המון עד שאמרתי די... ![]()
סבבה, תודה רבהחיים 10
כדאי לך מאוד לבררNamy
ולבקש מחיל מודיעין שישלחו לך זימון ליחידה כלשהי שאתה רוצה מכיוון שיחידות האיתור שלהן (לדעתי ולדעת הרבה מחבריי) לא משהו רציני.
דרך אגב, מיונים ליחידת 8200 נעשים בחופש בין י"א לי"ב כך שאם ברצונך ללכת לשם תצטרך לבקש מהם זאת עכשיו.
למה אתה רוצה להתגייס לחיל מודיעין?נפשי תערוג
יש לך סיבה אמיתית שאתה רוצה להיות שם
או סתם כי זה נחשב / מועיל לעתיד וכו'?
"סתם כי זה נחשב / מועיל לעתיד וכ'?" ?Namy
לדעתי, יש עניין חשוב מאוד לשרת בתפקיד שיועיל לך באזרחות אם כל הזמן תחשוב רק להיות איזה "לוחם אידאליסט" שלא רוצה מהצבא רווח אישי לאחר השירות, הקושי בהתאקלמות בשוק האזרחי פשוט יתפוצץ לך בפנים ואתה תצטער על כך.
חוץ מזה, שירות שמהווה תקדים לאזרחות יכול להיות יותר משמעותי מכיוון שרואים בו ערך גדול יותר.
לא זלזלתי בערך של זהנפשי תערוג
אלא רציתי להבין אם יש לו סיבה מהותית שהוא רוצה להתגייס לשם
כי אם כן, יכול להיות שהוא יוכל בעזרתה להגיע למקומות מסויימים
אני רוצה מכמה סיבותחיים 10
גם כי יש לי פרופיל 64 ואני רוצה לעשות כמה שיותר בסגרת שירות לא קרבי, וגם כי אני חושב שיש לי הרבה מאוד מה לתרום דווקא במסגרת מודיעין
מותר לשאול מה יש ל-ך יותר מכל חייל אחרנפשי תערוגאחרונה
לתרום לחמ"ן?
אתה דובר ערבית/פרסית?
שאלה לגבי צו ראשון,ימח שם עראפת
ואם כן, לאחר הצו ראשון הרגיל הוא יוכל לדחות גיוס?
כמו כן,ימח שם עראפתאחרונה
גיוס לצה"ל בגיל 45danielt
הי לכולם,
פטור מגיוס מגיל 18. סיבה אינה בעיות נפשיות או בריאותיות, אלה סרבנות. לא אכנס לפער בתפיסת העולם והערכים שנצבר לאורך השנים, אך כבר שנים סוגיית השתמטות פתוחה אצלי ובימים אלו אני מעוניין לסגור את הסיפור אחד לתמיד. במלחמת לבנון השנייה פניתי לצה"ל בבקשה להתגייס, אך קיבלתי תשובה לקונית "פטורך נשאר בתוקף". היום אנחנו לצער כולנו במציות אחרת לגמרי, לכן אולי יש סיכוי שיגייסו אותי. מטפס הרים לשעבר, בן 45, בריא.
אשמח לקבל מידע, מה הסיכויים שמהלך יצליח ויגייסו אותי ולאיזה גורם ניתן להגיש את הבקשה.
מנהלת חרדים. אוליהעני ממעש
תעודת שחרור בכבוד- כוכב זהב/כסף/ארד- קציני הסדראחד שמשתדל
מחפש לדעת א מישהו פ יודע, אם הייתי קצין במסלול הסדר- זאת אומרץ בפועל לא הייתי בקבע.. (יצאתי לפיקוד במסלול ישיר), האם אני מקבל תעודת שחרור משירות סדיר- ארד?
כי בפועל לא הייתי בקבע
אין לי מושג. תתקשר 1111 יענו לך...אם רק נאמין
איך זה משנה?נפשי תערוג
יש משמעות לצבע?
יש לי תעודת השתחרר בכבוד. האמת ל זוכר באיזה צבע.
בזמני.. לא יודעת איך זה היום..עוגת גבינה.אחרונה
הצבע היה נגזרת של תפקיד.
ג'ובניק קיבל ארד, תמכל קיבל כסף ולוחם זהב.
מידע על תוכנית "בינה בירוק"זאב קדוש
מחפש מידע על התוכנית בינה בירוק, ממשהו שהיה/משרת שם, כמה זה מתאים לחרדים/דתי תורני, מה בדיוק עושים, כמה זמן סה"כ, ועוד. תודה