היום בטיול הביאו לנו נהג ערבי(ימח שמו ויאבד זכרו! |אמן|) הוא רק צעק ועצר כמה פעמים בשביל לקום ולצעוק על חניכים בגלל שהם דפקו בחלון!!! דיי כבר, אני יודע שדיברנו על הנושא הזה אחרי המחנה אבל כנראה שלא התלוננו על זה להנהלה.
איך אפשר להפקיד 55 חניכים קטנים ונערים שעוד לא יצאו לעולם בידי נהג ערבי? איך?
איפה כל האידאלים שלנו שאסור לפרנס ערבים?
קל לתלות ברחוב פשקווילים "אל תתנו להם טרקטורים" אבל שזה מגיע למעשה- פתאום כאילו הכל נשכח, אין כבר אידאלים.
לא יודע מה איתכם, אבל אם אני הייתי נהג ערבי והייתי מסיע כמות כזאת של ילדים- לא הייתי מחזיר אותם! הייתי הולך איתם- ממש מזעזע! וכמובן, במדינה הזאת היו אומרים:"זה בסך הכל תאונה,לא פיגוע ח"ו".
לא מעניין אותי שהתנועה הזמינה חברת אוטובוסים של יהודים, והחברה מעסיקה ערבים- צריך לסכם איתם שאנחנו נוסעים רק עם יהודים!!
שלא יובן ממני לא נכון, היה אחלה של טיול אבל אני בבוקר לא הייתי כל כך מאופס על עצמי, ועכשיו שאני חושב על זה, איך יכלתי לקחת את האחריות הזאת עלי? אני בע"ה בשבוע הקרוב פורש מתפקידי בסניף כקומונר ועכשיו יהיה לי יותר זמן להשקיע בפרטים המעצבנים האלו, בפעם הבאה אני בע"ה ידבר עם ההנהלה שלא יהיו כאלה מצבים באף סניף, ואם זה יקרה- לא עולים לאוטובוס! אסור להמשיך לתת לזה לקרות!
מצטער על הפריקה, זה ישב לי על הלב כבר כמה שעות.
ערב טוב!