אומן אומן ראש השנה!! ---רק אשרינו!

בס"ד     בר"ה

מחירים, מספרים, ועוד כל מיני פרטים טכניים לנוסע:

טיסה:

המחיר כרגע לכרטיס רגיל (היינו ישירות לאוקראינה ולא דרך מדינה שלישית וכדו') כשההלוך בימים 

ראשון/שני/שלישי  והחזור במוצ"ש/ראשון/שני    נע בין 710$ - 860$  בד"כ תלוי מתי החזור ותלוי אם טסים באל -על (יותר יקר).

טל ' של חברות נסיעות:

דרך צדיקים: 02-5410100

נתיבים טורס: 02-6338444

אירופנים: 02-8008080

רביבו'ס: 03-5747700

ברגשטיין טורס: 02-9992955

תנועה טורס: 02-5000556

יש גם אפשרות שבעקרון היא יותר זולה לטוס דרך מדינה שלישית (ז"א או טיסה למדינה ליד אוקראינה ומשם באוטובוסים.

או טיסה לקייב שבאמצע עוצרים במדינה אחרת לכמה שעות ומחליפים מטוס).

לדוג' יש טיסות לקישינב (שבקילומטרים זה אותו מרחק כמו קייב אבל יש באמצע מעבר גבול)

עם אירופנים או עם סוכני נסיעות: 

'אם. בי. די. טורס': 02-5000002

'ליברמנטש': 057-3155313

שאר הטיסות דרך מדינה שלישית אפשר למצוא באינטרנט בקלות אצל כל מיני סוכני נסיעות, או ב"קו המאבק 

במחירי הטיסות הישירות ועידוד הנסיעה דרך מדינה שלישית" במס' 073-2411748.

אצל חברות הנסיעות בד"כ הכרטיס כולל נסיעות פנים (מהטרמינל לאומן וחזור). אם נוסעים עם סוכן נסיעות/דרך 

מדינה שלישית חשוב לבדוק עם הסוכן איך מגיעים מהטרמינל לאומן או להביא כסף למונית. 

אוכל:

כרטיסים לאוכל בהכנסת אורחים המרכזית בר"ה:

054-8431895, 052-7176116 .  (המחירים: 290 ש"ח למבוגר. לילד פחות מזה. כרטיס לאוכל

ללא מקום ישיבה: 145 ש"ח.)  (בימים שלפני ואחרי ר"ה ושבת האוכל שם חינם.)

אפשר להסתדר בחינם בר"ה ושבת בהכנסות אורחים אחרות של אנשין, גבאי וכו'.

לינה:

יש הרבה דירות שהגויים משכירים ליהודים וגם דירות של יהודים שמשכירים.

המחירים נעים סביבות 100$ - 400$ למיטה. (הממוצע בערך 200$-250.

יש את האוהלי לינה הגדולים (4 דק' מהציון) עם שירותים וכיבוד קל/שתיה ושמירת חפצים.120$-150$ למיטה. (המס'- 057-3173211).

יש גם מתחם שינה עם מיטות אצל מוהרא"ש (2 דק' מהציון) 053-8263036, 057-3124235 (באותו מס' יש עוד מתחם ב"בית רבינו"

איפה שרבינו היה גר מרחק 7 דק' הליכה מהציון).

מי שלא בקטע של לישון במיטה - אפשר פשוט להביא אוהל ושק"ש או לישון על ספסלים (מרופדים..) בקלויז הספרדי.

תקשורת:

תקשורת באומן ומהארץ לאומן ומאומן לארץ וכו' - אפשר לקנות בארץ סים בינלאומי או אוקראיני ולטעון אותו בשיחות/הודעות

(רק לבדוק שהמכשיר פתוח לסימים).  יש אחד בארץ שמוכר ומשכיר את כל הדברים האלה בזול -י.מ. צוקר- 057-3155472.

אפשר גם לבדוק עם החברות הסלולריות אם יש מבצעים וכדו' של חבילות לחו"ל.

ביטוח רפואי: 

אצל חלק מחברות הנסיעות יש אפשרות להוסיף לכרטיס טיסה גם ביטוח רפואי.

אם לא - אפשר לברר בקופ"ח או באינטרנט. 

כמה דברים שכדאי לדעת: 

*לטיסה צריך להגיע 3 שעות לפני שעת ההמראה לטרמינל.

*בטיסה המשקל המקסימלי לתא מטען הוא 20 ק"ג לאדם, ולמטוס עצמו 5-7 ק"ג (תלוי בחברת תעופה).

*באומן יש הרבה גנבות בעיקר מצד הגויים. לקחת לתשומת ליבכם. (יש באומן מוקדי שמירת חפצים).

*באוקראינה יש חוק שאוסר לעשות צרכים שלא במקום המיועד לכך. לקחת לתשומת לב. 

*להיזהר לא לתת לאוקראינים להפקיע מחירים. בין בדירות ובין במוניות או כל דבר אחר חשוב להתמקח איתם.

*הכסף מעוור להם ת'עיניים ולכם אם ח"ו היה תק'ל עם שוטרים, כמה שטרות ליד ואתם מסודרים. (אבל.. בזהירות עם זה.)

אשרינו! אשרינו! ועוד פעם - אשרינו!   שה' יזכנו להרגיש את "אור בהירות הדרך"!!

וואווו אחיי..שיחקת אותה!! מפורט ומדויק שדות האמונה

בס"ד בר"ה

אשריך בכמויות

תודה רבה

יש לי מספר שלאנונימי (פותח)

חבר שמוכר כרטיסים.   הנה- 0527664086

יש גם ב680$ וב550$להשליך את השכל=]
דרך איפה?שדות האמונה
אנשים פרטיים, שמארגנים נגיד 100 חבר'ה...להשליך את השכל=]אחרונה
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך