בעיות בהתנדבותאנונימי (פותח)

הי,

אני עכשיו סוגרת שנה במדא!

אני רוצה לפרוק משהו שמפריע מהתחלה!!נמאס לי שמתייגים אותי בתור "הדתיה"כיאלו אין לי שם פרטי ומשפחה,יהיו כאלה שישאלו מה את לא גאה בזה?!אז כן אני גאה אבל עדין מעצבן אותי.אם אני נוגעת במתנדב אז כל העיינים עלי  מה את לא דתיה?אז גם לי יש את החולשות שלי וזה לא סוף העולם עשיתי משמרת ביום ראשון וצחקתי עם מתנדב אז מתנדבת אחת פגשה אותי בבית חולים מסויים ואמרה לי את מביישת את עצמך ואת הסביבה ואח"כ אמרה  לעצמה "דתיים של מד"א"..שתקתי אמרתי לעצמי אני יבליג ולא יגיד כלום באתי ביום שלשי שוב לתחנה(מה לעשות מכורים;)) אני רואה אותה מתחבקת עם מתנדב אני בוהה בה פגועה ברמות זה פוגע באגו שמשקרים(!)איך שהיא רואה  אותי משתחררת  מהחיבוק ואומרת לי זה לא מה שאת חושבת.במקום לענות לה רצתי במדרגות.לרוע המזל גילתי שאני עולה למשמרת ביחד איתה.עליתי ופשוט התעלמתי ממנה כל המשמרת.היא ניסתה לפתח שיחה ואני דאגתי מהר מאוד לדכא אותה..

אין בנאדם יותר פגוע ממני עכשיו!אני צריכה עזרה דחוף!!קרה לכם מקרה דומה??

היי!בן של מלך
ב"ה
דבר ראשון כל הכבוד על ההתנדבות שלך!!!
תמיד יש אנשים חלשים יותר / חזקים יותר השאלה היא איפה אנחנו נמצאים, את יודעת אם בטיפול שלך זה היה נצרך לגעת בבן ההוא או לא! לעומת זאת יש אנשים שתמיד מחפשים את הצד הציני והמגעיל, יכול להיות שגם להם קשה אז הם מחפשים איך לזרוק את ההתמודדות שלהם עליך, אז נכון היא לא בסדר, ניסית לדבר איתה? אפילו פעם אחת להגיד משהו כמו - כשזה בטיפול אין בזה בעיה אבל אחרת את יודעת טוב מאוד שאני לא נוגעת בבנים לא משנה מה!
ואחרי זה לא להגיב כי זה פשוט לא שווה את זה, אם היא רוצה להציק לך תתעלמי כי את יודעת את האמת ומה לעשות לפעמים יש אנשים קטנים שלא מבינים.
המון בהצלחה וכל הכבוד!!!
אין יאוש!!!
אני צריכה עוד דיעות אל תתבישו ;)אנונימי (פותח)
תהיה גאה בעצמך! אל תתיחסי!2525
עבר עריכה על ידי 2525 בתאריך כ"ט באב תשע"ג 01:54
אצלי זה דווקא להפך. ממש מעריכים אותי על זה שאני דתייה וכו' אז אני לא יכולה להגיד כלום. אבל באמת אל תתיחסי למי שעושה לך את זה. בהרבה מקרים זה מקנאה, לא על זה שאר דתייה, אלא שאר עומדת על העקרונות שלך וזה לא קשור לדת אלא לעיקרון שהם לא מצליחים לעמוד כמוך על העקרונות שלהם,אז הם מבטאים זלזול... באמת שאם תסתכלי על זה ככה, שאני גאה בזה שאני דתייה, אני רצינית,  ולמרות שאני דתייה עם כל הסטיגמות, אני מתנדבת ומצילה חיים של אנשים.רק תחשבי על איזה קידוש ה' גדול זה, שרואים אחר כמוך, בתוך כל ה... מה שיש שם, את ממש שליחה של ה', (וזה לא בציניות!) ...
לילה טוב ומקווה שעזרתי... אם את צריכה עוד משו, אז ממש ממש בשמחה. אל תהססי. אם יותר נח לך אז באישי זה גם סבבה ממש. באמת שאשמח לעזור! 
2525אנונימי (פותח)

את לא מבינה איזה כיף לקבל תשובה כזאת ארוכה ומפורטת..ולקבל יחס נורמאלי!ולא מבט של זילזול-שאלתי כמה אנשים בתחנה שלי שהיא ענקית משהו מטורףף וקיבלתי שוב מבט מזלל שאומר"עוד אחת שחושבת את עצמה חושבת שהיא דתיה"!יש נהג שאני תמיד איתו ,הוא חילוני והוא הכי מכבד שם אפילו יותר המדתיים זה תמיד אותו דו שיח:אה את עדיו שומרת נגיעה ועל הפה בסוף כולם יגיעו למצב הזה!בקיצור תודה!את מתחנה דתית?

ממש ממש לא... אבל זה דווקא יותר טוב לי2525אחרונה
עבר עריכה על ידי 2525 בתאריך ל' באב תשע"ג 11:05

כשאת מתארת את הפגישה שלך עם דתיים במד"א הוא לא נגמר טוב. זה גורם לסכסוך לא נעים ולהתקפלות מכוערת. כשאתה לבד במערכה יותר קל לעמוד על שלך מאשר כשיש דתיים פחות דוסים ממך ואז מוצר מצב כמו שלך. שימי לב שרב הסיפורים המעצבנים שלך הם חיכוך עם דתיים...
תגידו רגעעלמת חן

דוד שלי נפל ואיבד הכרה ועכשיו הוא התעורר ומדבר חלש

השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה ששמו אותו בטיפול נמרץ?

לכאורה הוא בעצם רק התעלף

לא יודע כמה פעיל פה...ניב שטרן
אבל מישהו יודע על קורס חובשים לביינישים בבין הזמנים?
בדקת עם איחוד הצלה?פתית שלג
א. איפה בודקים?ניב שטרן
ב. בעיקרון אני מעדיף לעשות דרך מד"א...
תתקשר אליהםפתית שלג

גם לאיחוד הצלה וגם למד"א.

אני יודע פשוט שבאיחוד הצלה מצוי יותר קורסים נפרדים.

ולפי מה שידוע לי מד"א מכבדים את הקורס של איחוד הצלה.

(ואם אתה מתכוון להתנדב, אז התשלום סמלי..)

מה המספרים?ניב שטרן
מדא *8101 איחוד 025436540פתית שלגאחרונה
ואולי תעדכן פה בפורוםפתית שלג
קורס חובשים מבחן אג''ם עזרה דחוף בבקשהcatt

שלום, יש לי מועד ג' של מבחן אג''ם (נהלים עברתי ברוך השם)
אני לא מצליח להתכונן, כל החומר לא ברור, מפוזר ומאוד ארוך, זה לא כמו עם שאר החומר והמבחן המסכם אותו עברתי בקלות.
למישהו בבקשה יש את המבחנים עם תשובות? אני חייב ממש ממש דחוף, אני לא רוצה ליפול בקורס חובשים שהשקעתי בו אלפי שקלים ומעל חצי שנה בגלל המבחן השטותי הזה
תודה רבה לעונים!!

קורס חובשת או מ"ער לנשים בלבד ?אין
יש דבר כזה?
אולי באיחוד הצלה,לא לנוערישראלית2❤🇮🇱אחרונה
שאלה על קורס 60ישראלית2❤🇮🇱
אהלןן
מישהו יודע במקרה אם בקורס 60 יש דברים עם אינפוזיות/ורידים/מחטים? אני ממש מפחדת מזה אבל ממש רוצה לעבור את הקורס..בעייתי?😅
בגדול לא אמור להיותהריון ראשון13

כי נוער לא מתעסקים בזה..
מקסייימום מלמדים בדיקת סוכר שזה עם מחט לא ניראית 

ואי פצצהה(; תודה(:ישראלית2❤🇮🇱אחרונה
התנדבות בנטןמנ1
אם אין בתחנה שאני מתנדב אמבולנס לבן אני יכול להשתבש לנטן?
או שאני לא יכול להתנדב אז?

תודה רבה מראש!!!
רשמיתמשקפת
אסור לך לעלות על אטן/נטן בלי הכשרה
בתכלס יש נהגים/צוותים שמאפשרים לעלות גם בלי הכשרה אבל זה דיי נדיר וקורה בעיקר אם יש מחסור באנשי צוות
אז תיאורטית אפשר להרשם למשמרת בנטן או שא"א?מנ1אחרונה
יצירת קשר עם מדא לעניין התנדבותשיבול

אני מעוניין בהתנדבות ולעשות קורס במד"א אך יש לי שאלות אליהם קודם.

למשל שלחתי טופס מקוון אבל אני לא בטוח שמילאתי כמו שצריך ושזה עבר, אני מתלבט איזה קורס איפה ומתי, ובאופן כללי אני לא מבין מתי יחזורו אלי אם בכלל

הבעיה שלא עונים בטלפון שבאתר (03-9101101) כנראה שהם עמוסים מאד תמיד. איך אפשר ליצור קשר עם אדם רלוונטי לעניין התנדבות וקורסים?

תודה

תנסה להתקשר ל8101*תגל הארץאחרונה
עריכהשושנושי

אולי יעניין אותך