והוא רבינו תלמיד חכם גדול, וכיום כל מי שרוצה את הפרסום הרציני ביותר המהיר והגורף חסידים ביותר מתלבש על רבינו ותורותיו, וזהו.
אני מוחה על כבוד רבינו!
אני מוחה על כבוד רבינו!
אני מוחה על כבוד רבינו!
אני קורא לכל אמיצי הלב יהודים טובים ואמיתיים להתחיל לפקוח עיניים אזניים מוח ולב, ולהתחיל לברר המדמה באמת לפי דרכי רבינו.
ואז כשיתחילו לברר את המדמה באמת בכל התבודדות וצעקה ובקשה ותחנונים, תיכף יאיר בהם, מי מהרבנים באמת תלמיד אמיתי של רבינו וראוי ללכת אחריו ולשמוע הוראותיו ולהיות מתלמידיו.
מה שכחתם כי אצלנו יש פורים למה?
כדי שנדע גם כי יש מצבים בהם מציאות מסוימת באה בלבושים שונים ממה שהיא באמת. כמובן יש מצב שאלו הלבושים השונים הם לטובה אך יש אוי ואבוי שאלו הלבושים מסתירים....
על האמת הכי גדולה יש המלחמה הכי גדולה, על האמת הכי גדולה מנסים לכסות ולהסתיר ולשנות ולשבש הכי הרבה.
ואת זה אי אפשר לעשות מרחוק או מבחוץ, צריך לכאורה להיות בתוך האמת בלבושיה החיצוניים ולשבש ולהסתיר ולקלקל.
ה"כוכב" האמיתי והקדוש בשמי ברסלב הוא רק רבינו, וכל כוכב עולה ומתפרסם צריך לבדוק טוב טוב בציציותיו.
כי אלו התלמידים האמיתיים של רבינו בורחים מן הפרסום והערצת הקהל, הם מחפשים רק להיות עם רבינו, הם לא מחפשים להיות רבנים גדולים וכו'.
אני מצטער אך זו האמת ונכון שקשה לקבל האמת ביחוד שעכשיו בעת הזו שמשיח מגיע לעם ישראל כולם כל כך בשקר.
ובבקשה לא להתבלבל, ולחשוב שהשקר נמצא אי שם במועדוני הלילה ותרבות החול, לא השקר האמיתי הקשה המסוכן שכולו בדקויות המביאות לכפירה הכי גדולה מסתתר כולו דוקא בין שורות המאמינים והרוצים ללכת בדרך השם (זה חלק מהאימון , תירגול, וחישול של היהודי האמיתי).
טוב שנחיה באמת, טוב שנפקח עיניים טוב שנדע מה מולנו, טוב שנתפלל לשם יתברך שיזכה אותנו ללמוד מרב אמיתי יראה שמיים ובטל כולו לקב"ה.