אני מרגישה ממ שטוב עם זה (חייבת להודות) אבל אחרי כמה פעמים זה כבר הופך ללא נעים...
הם קוראים לי -**** *** פלוני אוהב אותך בואי רגע..
כל מני קריאות כאלהה...קיצר אני אוהבת את זה שצועקים לי כל מני דברים כאלה..זה נותן לי הרגשה שבאמת אוהבים אותי
אני רוצה להזכיר פעם אני כתבתי כאן (לפני הרבה זמן..) על ילד שאני מחבבת שבאיזה שבת אחת בסניףף חבר שלו צעק בקול-"**** *** פלוני אוהב אותך!!!" וניראה לי שעוד אנשים שמו ♥ לזה
וזה נתן לי הרגשה טובה..עד שהתגברתי עליו פתאום אני חוזרת הביתה מביביסיטר ואני רואה אותו ואת חבר שלו יחד ואני שומעת אותם עוד פעם קוראים לי.זה היה נחמד אבל התחיל ממש לעצבן ואל הבנתי למה הם עושים את זה..בקשתי מחברה שלי שתשאל את התאום שלה למה הם עושים את זה והוא שאל אותם והוא אמר שהוא חושב בגלל שאבא שלי אמר להם בתפילה ליהיות בשקט..(לא הבנתי ואני עדיין לא יודעת אם זאת הסיבה כי היא ממש שדבילית..
)
ואז זה הפסיק להרבה זמן, בעיקר בגלל שלא פגשתי אותם כי מלא זמן לא הייתי בסניף...
היום בסניף אני הולכת עם חברה שלי ואני שומעת מישו צועק את השם שלי+משפחה..לא התייחסתי כי הייתי בטוחה שזה הם..ואז הם התחילו לצעוק (שני הבנים האלה) כל אחד אמר על השני שהוא אוהב אותי..המשכתי ולא הייחסתי..
אחרי זה כשעברתי שם עוד פעם הם צעקו את זה עוד פעם ואז הם קראו לי..אמרתי להם שאני עוד מעט אבוא ולא באמת התכוונתי לזה..
אחרי זה אני שומעת אחד מהם צועק לי **** אי לוב יו!!!!!!! וזה לא רק הם שומעים הם ישבו בקבוצה ואני פשוט עברתי ליד ואח של אחד מהם פתאום אני רואה אותו מסתכל עלי ומעלה חיוך..זה באמת היה מביך..
אחרי זה באו מלא כלבים לסניף ואני לא כ"כ אוהבת כלבים ובתחלתי לצרוח כי הם באו לכיוון שלי והם עוד פעם דיבו אלי, ואני לא התייחסתי ואז אחרי שאמרתי משו בקשר לכלבים הם חזרו אחרי לא זוכרת מזה היה בדיוק ואז אמרו איזה מכוערת או משו בסגנון הזה...
ואז הם כניראה התערבו על משו ופתאום זה שהייתי דלוקה עליו בא והתיישב איפה שהקבוצה של החברות שלי ישבה (וזה די טיבעי אצלנו כי יש בנות בקשרים עם בנים וכו'..) הילדה שישבהליד זזה ואז היה הפרד של מקום אחד בינו לביני..שזה היה יותר מביך..הוא התקדם לאיפה שהילדה הזאת ישבה ויצא שישבנו אחד ליד השנייה.
אני בגלל אי נעימות ומבוכה זזתי מקום אחד..חברות שלי התחילו לצחוק והוא נישאר בשלו ויושב לידנו אחרי מה שניות\דקות הוא הלך ודיבר עם קבוצת בנות שישבה לידנו..(לילד הזה יש חברה מהכיתה שלי..) וחברה שלי דלוקה על חבר שלו.ולא נעים לי להגיד להן את זה שאולי הן ירגישו עם זה לא טוב.אבל גמלי זה לא טוב כשזה עובר לקלות שהם בכלל או שען שמים ♥ לזה..כל עוד זה רק קריאות אז זה לא מזיז לי..
קיצר עוד פעם נוצץ לי משו בקשר לילד הזה ואני לא רוצה את זה! מה אני אמורה לעשות?!?!
למרות שניראה לי שבזמן הקרוב לא ניפגש..