החניכים שלי(שורשים) ממש רוצים חולצהינוקא

שבטית. אני והמד"ש בהתלבטות מתי להוציא את החולצה עכשיו או עוד חודש וחצי עם השמות החדשים.

החולצות זה דבר שגורם להם להרגיש יותר קשורים לסניף אז זה יכול להוסיף לסיכויים שלהם להשאר ולא לעזוב לעזרא

שכוייח

חורף טוב לכולם

אפשר אולישרלולה
להגיד להם את זה
הם רק ב'הכנה' לקראת הכניסה לסניף, אם תהיה להם חולצה עכשיו אולי (חלק) לא ירצו ללבוש אותה אם הם כבר יותר 'גדולים' הם ממש שבט.
אפשר להתחיל לחשוב על גלופה.

אני גם חושבת שאח"כ...~תמר~
שורשים זה לא בדיוק שבט...
אחח..התופעה הידועה של רחובות..רחובותית!!=)
תקשיב,חוצות זה מלהיב אבל לא יגרום להם לא ללכת לעזרא...
אתם צכים באמת להשקיע עכשיו פול כדי שהם יהנו ממש ויחכו לפעולה הבאה..
ומנסיון,ללכת לנעם כמה שיכולים..לחלק שם צופרים שווים!שבחייאת שעל כל צופר יהיה סמל!!ויש עדיפות לחלק את זה עם ממתק;)(וצופר זה לא חתיכת דף..)
שילכו עם סמלים של אריאל שם!זה יעלה להם ת'גאווה חבל"ז..
ופשוט לנסות לשבור ת'שם של עזרא בעיר..
להראות שאריאל זה גם אחלה!אפילו יותר שווה..
בהצלחות!!

הדר כל מילה שאמרת אמרתי להם גם...מיסטר דום
זה לא הדברים האלה יגראמו להם לא ילכו לעזרא ויםרשו מהסנהיף הם לא יפרשו אם מדריכים שלםה יתנו להם הרגשת שייכות הרגשה של אוהבים אותנו רוצים אותנו יעבירו פעולות אמצע שבוע ללכת לנועם להודיע על פעולות לחלק צ'וםפרים והפפתעות הסניף מוכן להשקיע הלל (ולא 50 שקל!!) ולתרום ואמרתי לכם אני מצפה ממכם לעזור לי ולאלעזר לעלות את הסניף כמי 2 אנשים לא יכולים לעשות הכול לבד הכול תלוי בכם! וחולצה זה הסוף יענו אחרי שאתה מעביר פעולות ואחרי הכול חולצה זה יוסיף המוון ואמרתי לך שזה רעיון טוב אחרי חודש ארגון ואהבתי אותו וכבר נתחשבן על זה...
למה? ה' ירחם...חג'ג
אני ממש חולק...
כמה דברים לי אליכם:
1) ציטוט "ופשוט לנסות לשבור ת'שם של עזרא בעיר..
להראות שאריאל זה גם אחלה!אפילו יותר שווה.."
למה לשבור? לא הבנתי! זה לא מתאים למיש'ו שמחנך לאידאלים ומידות טובות לרצות לשבור תנועה אחרת כי הם לא בתנועה שלך והם "גונבים" לך ת'חניכים!!! {אני בטוח שזה לא מה שהתכוונת, אבל רצוי להיזהר במילים... "אחרי המעשים נמשכים הלבבות" (חובת הלבבות, הרב דסלר, ועוד ועוד...)}
2) בקשר לחולצות וההשקעה, ממש חשוב להשקיע וכו' אבל הכונה שלו הייתה לעשות חולצות כדי שיהיה להם דברים של אריאל ובד"כ למי שיש חולצות אריאל בבית (גם אם המדריכים משקיעים קצת פחות לא עוזב ת'סניף... בד"כ...)
הלל- חסר לכם אם בגלל החולצות תפסיקו להשקיע, אבל זה רעיון טוב לעשות להם חולצות... טוב מאוד...
מצד אחד עדיף שתעשו חולצות עם השם החדש (זרעים) מצד שני תקבלו אותו רק עוד חודש וחצי... ועד אז האפקט קצת יהרס...
ולכן... כדאי להתחיל להכין רשימה של מי שרוצה, להתחיל להכין גלופה... לעשות להם, למשל... פזל מהגלופה... כל פעולה להראות להם חלק קטן (ואז אתה מושך זמן אבל בכל זאת מזכיר להם שאוטוטוטוטו יש להם חולצה...) ולאסוף ת'כסף, ואז מתישהוא באמצע חודש אירגון (למרות שאתם עדיין שוורשים - לתת להם את החולצה, ושיבואו איתה לשבת אירגון (להופעות...) וכו' וכו'...
3) למה כל שאלה הכי קטנה וטיפשית נשאלת בפורום??? אפשר להתייעץ עם מדריכים בצוות, קומונר, בוגרים וכו'''... נראה לי יותר רציני ויותר יעיל...
חורף טוב ומועיל... (-:
היא לא התכוונה "לשבור" במובן.. מה שאתה קראת..פגזניקית גאה!
היא התכוונה, שעזרא לא יהיו מעצמה, שאין לה מתחרים.
להראות שיש גם אריאל, ושהדרך שלנו נכונה, וטובה..
"ואפילו יותר שווה.."

בתקווה להבנה..
חגי,אין לי מושג איפה אתה חי?רחובותית!!=)
אין ברירה.
כדי להתקיים צריך לנפץ כמה דברים..
אולי הייתי צכה לרשום את זה בתור יותר לעשות שם טוב לאריאל ולנפץ ת'סטיגמיות..ומזה בא גם ככה שלעזרא יהיה שם פחות טוב..אין מה לעשות זה בא על חשבון השני..

ואם אתה לא שם לב,אנחנו עובדות על זה בבנות..כבר כמה שנים טובות..
וב"ה השם של עזרא קצת ירד אצל הבנות..אין לי מושג מה אצל הבנים אבל צריך עבודה,את זה אני יודעת...
אצל הבניפ זה מתחיל להיסדק...מיסטר דום
ובעז''ה גם להישבר...
הלל....tomerittal
א'. ברור שאתם מוציאים אחרי שבת ארגון(שדרך אגב, נראה לי שהפתיחה מוצא"ש הבא) - ולא בתוך החודש ארגון! בחודש ארגון הסניף מוציא חולצה סניפית, אז החניכים שלכם לא יקנו 2 חולצות...
ב'. חגי אני כן חושב שצריך להוריד לעזרא את השם שיש להם. אני יגיד לך... אם לא שמת לב, הרוב המוחלט של החניכים בעזרא רחובות הולכים לשם רק בגלל שאח/אחות שלהם היו שם, ואז כבר מהגן "הם בעזרא ואריאל גרועים". אני לא חושב שצריך להגיד לחניך שבעזרא "תבוא לאריאל", ולא צריך 'לגנוב' להם חניכים, שיבינו רק שאריאל זה גם טוב ולא גרוע כמו שאמרו להם.
שבת שלום..
יואו, באתי בדיוק להגיד שתלהיב אותם, ואז החולצות זהפגזניקית גאה!
הסוף..
אבל גדולים ממני עשו זאת..

הדריי!! אני חוולעלייך!!
ברור שעם השמות החדשים!!!אפוש
לדעתי עדיף לחכות...תכלת עצבניאחרונה
גם בגלל שעדיף עם השמות החדשים,
וגם אני חושבת שעדיף לא להתחיל לקחת מהם כסף ישר כשהם נכנסים לסניף, כי ההורים לא אוהבים את זה, וההורים לפעמים גם לא מרשים להם לקנות לפני שהם בטוחים את הם בעזרא או באריאל.
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך